Bakalım hangimizin ödemi kazanacakEki Görüntüle 2763580
Klasik hafta sonu sonrası ödemimi tuttuğuma göre detoks başlayabilir
Hedefim 65.9 görmek
Bu mesaji yazdiktan sonra alışverişe ciktim şaka gibi kar basladiBalım ben dunkunu tablomuz için aldım,bugünkü kilo kamp için
Merhabalar, hoşgeldin demiş miydim hatırlayamadım, inşallah 5 gün sonunda güzel bir rakam göreceğiz.
Güzel aile hekimim benim
Ahhh binde tutsa balımdur ben üfleyerek havayı sizin oraya yönlendirecem
Abartan halimiz bu olsa keşke
Hoşgeldin Beyazkuğu
Canım ben plato evresine girmedim girdiysem de anlamadım .
Çünkü hep diyet yöntem taktiğini değiştirdim.
Önce çok yiyerek 83 lerde başladım.
2 ay sonra if e başladım.
Sporu hiç eksik etmedim.
Yazın 2 saate yakın tempolu yürüyüş yaptığım olurdu.
Ayda bir 5 günlük detoks lardan yaptık.
İf yaparken hep aynı pencere yapmadım metabolizma yavaşlamasın diye.
Bazen 14/10 yaptım.
Baktın diyetle gitmiyor sporu yardirinca yine gidiyor.
Kabızlık çözmek lazım hep.
Tamam sudem balim teşekkür ederim beraber basarcaz inşallahSen 59 a gel buluruz bir yol
Bakalım hangimizin ödemi kazanacakbenimkini gördün mü, borsadan daha hızlı yükselmiş
Dedim sana üfleyip göndereceğim diyeBu mesaji yazdiktan sonra alışverişe ciktim şaka gibi kar basladi1 saat falan yagdi simdi durdu ama kaldirimlar falan tutmustu. Şaşkınim
Buraya 2 3 yilda bir yagiyomus normalde gerci
Tamam sudem balim teşekkür ederim beraber basarcaz inşallah
Aynen öyle canım, ben de pazardan aldım geldim, sadece balık var ekstra, 100 liradan fazla harcadım. Aldığım domates salatalık biber gibi şeyler. Allah herkesin yardımcısı olsun.Bi alisveris yapiyim dedim parayi biraktim geldim ortada bisy de yok aldigim. Gecinmenin taragi gecmis valla ne kadar pahali her sey ya
Yagmaya devam etse tutar ama pek sanmıyorum bakalimDedim sana üfleyip göndereceğim diyebizim burda en son 2011 ocakta yağmıştı, hamileydim, bayağı da tutmuştu, bugünkü havada eridi resmen
Aynen öyle canım, ben de pazardan aldım geldim, sadece balık var ekstra, 100 liradan fazla harcadım. Aldığım domates salatalık biber gibi şeyler. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bende disarda yürüdüm sabahta 30dk bölgesel hareket yaptim geriye squat ve ipsiz atlama plank kaldispor bittii. şimdi beyaz çay içip adıma başlarım ama yemek işide var bakalım
Bende Songül balımın sorusuna benzer bir soru soracağım Leylam . Yarının akşam menüsünü yapabilir miyim? Fasulye ve bulgur. Biz yine doktora gittikte kıymayı dondurucudan çıkarmayı unutmuşum. Çözülmez şimdi. Mikrodalgamda yokFelicio balım, bugün köfte yerine 3. Günün balık menüsünü yiyebilir miyim. Çok güzel balık gelmişti pazara, çarşambaya kadar beklerse kötü olur. Bence olur ama sence de olur mu
Çok iyiBende disarda yürüdüm sabahta 30dk bölgesel hareket yaptim geriye squat ve ipsiz atlama plank kaldi
Bitirdim ben canım 17:00 dada yemek faslı bittiÇok iyibende adıma bşlıyorum kolay gelsin o zaman
Olur tabiki balımFelicio balım, bugün köfte yerine 3. Günün balık menüsünü yiyebilir miyim. Çok güzel balık gelmişti pazara, çarşambaya kadar beklerse kötü olur. Bence olur ama sence de olur mu
Yağlı değilse kıymalı ise menüyü karşılar bence afiyet olsun2saat yürüyüş yaptımaksama firinda patlıcan oturtma var ondan mi yiyeyim yoksa köftemi yapayim kendime kızlar
Yanına yoğurtta yersen olur balım tabikiBende Songül balımın sorusuna benzer bir soru soracağım Leylam . Yarının akşam menüsünü yapabilir miyim? Fasulye ve bulgur. Biz yine doktora gittikte kıymayı dondurucudan çıkarmayı unutmuşum. Çözülmez şimdi. Mikrodalgamda yok
Felicio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?