70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canim en basindan beri hep 1200 cal mi yapiyosun? Hic dusurmedin mi?
Surekli ayni seyi sormus gibi oldum ama gözlerime inanamadim ben cok zorlanmistim da 50lerde insallah benimki de senin gibi olur
Bu 5 günlük diyetlerde 1000-1100 e denk getirdim 1280 oldu belki ama daha azı olmadı spora ağırlık verdim birde

Hosbuldum tşk ederim

Kızlar 2 öğün beslenmeye başladım ben öğle yemeği yerine kahve çiğ kuruyemiş yiyorum
Sizlerin beslenme şekli nasıl

Kendimi bi duzene oturtamadim
Ben normalde 3 öğün ara diyetlerde 2 öğün bu yaptığımız diyetin menülerini normalde de uyguluyorum çok rahat hafif hissettiriyor bana meyve yoğurt Chia karışımı mesala keten tohumu da katınca efsane birşey oluyor

ge
geçmiş olsun balımm. dikkat et kendine bol bol dinlen :)

Kızlar 2 öğün beslenmeye başladım ben öğle yemeği yerine kahve çiğ kuruyemiş yiyorum
Sizlerin beslenme şekli nasıl

Kendimi bi duzene oturtamadim
Ben normal düzenimde ara öğünsüz iki öğün besleniyorum canım, sabah ve akşam var sadece.
ge

geçmiş olsun balımm. dikkat et kendine bol bol dinlen :)
Sağol balım sabah iyi uyandım, kahvaltı yapınca yine şiştim, sağlık olsun bakalım biraz böyle idare edeceğim çok dert değil
spor olarak neler yapalımmm . fikirleşelim bakalım :)
Ben şimdi biraz yürüyüşe çıkacağım balım, gün içinde belki koşu bandında yürüme ve biraz da bölgesel yaparım. İnternetten birini takip ediyorum onun günlük spor programını yapmayı düşünüyorum.

sen iyi olda balım onlar zamanla gecer inşallahh bende oglanı uyuttum başlıycam şimdi spora

Hoşgeldin Beyazkuğu
Canım ben plato evresine girmedim girdiysem de anlamadım .
Çünkü hep diyet yöntem taktiğini değiştirdim.
Önce çok yiyerek 83 lerde başladım.
2 ay sonra if e başladım.
Sporu hiç eksik etmedim.
Yazın 2 saate yakın tempolu yürüyüş yaptığım olurdu.
Ayda bir 5 günlük detoks lardan yaptık.
İf yaparken hep aynı pencere yapmadım metabolizma yavaşlamasın diye.
Bazen 14/10 yaptım.
Baktın diyetle gitmiyor sporu yardirinca yine gidiyor.
Kabızlık çözmek lazım hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…