70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canimmm çok sağol,evet öyle ama resmen nefes alamıyorum şişlikten.

İlaçlardan oluyor sanırım canım, bir de aptal gibi doktor yeme dediği halde iki küçük kornişon yedim bu akşam. Üstüne üstlük dün de regl olmuştum, hepsi bir arada zorladı sanırım.
Canim benim bol su ic iciyosundur zaten ama. En guzeli su. Zamanla atacaksin ödemi üzülme :(

Kilo bildirimi
20210118_082643.jpg
Gecen hafta 68.4
Dün 68.9
Bugün 68.6
Düne gore fark -300 gecen haftaya göre +200 sec begen al:KK70:
Felicio Felicio sonngulen sonngulen

Gecen haftaki artimi atmaya 200 gr kaldi :KK70:

Felicio Felicio sudem34 sudem34 kizlar size bisey sorcam. Ben gecen sene kilo verirken son kilolarim( tam da son sayilmaz hedef 52ydi ben 59da yavaslamaya basladim) cok cok zor gitmeye basladi. Bide ben en basindan cok az yiyerek basladim diyete orda hata yaptim son zamanlar normal yesem bile arti gelebiliyodum hemen vücut tepki gösteriyodu.
Bu sefer yediklerimi yavas yavas azaltcam birden ögun kesince sonrasi zor oluyo.

Siz nasil atlattiniz bu yavaslama duraklama dönemini aklima takildi sorayim dedim.
Cunku bakiyorum ideal kilonuzda (degilseniz bile yakinsinizdir) olmaniza ragmen iyi veriyosunuz yine de. Ben 200 gr versem sukrediyodum. Sorayim dedim beni bi aydinlatin

Günaydın kizlar:temizlik::temizlik::temizlik:
Günaydın Civcivim🐣

Ellerine sağlık 😍 Çay var mı çayy 😋

Zor giden kilo için sana bir tavsiyem var canım. Sabah kahvaltıdan önce yaklaşık 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı iç. Sende insülin duyarlılığının düşük olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok aç kalınca gözünün dönmesi, bazen şekerinin düşmesini, tatlı krizlerininde bundan olduğunu düşünüyorum.

Back