- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Sag ol aslım cok aciktim zor dayandimAfiyet olsun civcivimmmErkenden yemişsiniz ne güzel . Daha ben bir şey hazırlamadım
Harika Menü, tebrikler civcivim. Bi kararlı gördüm seni17 Ocak Menüm
(Uyaninca yarim bardak aksam ıslattigim kuru eriklerin suyu)
Sabah 10.30 2 dilim ekmek arasina 1 dilim kasarla yagsiz tost 1 cay bardagi sekersiz cay yarim cay kasigi tahin pekmez
Ara 13.00 1 fincan nescafe+3 tane aksamdan islattigim kuru erik
Ara 15.00 1 fincan türk kahvesi+1 minik elma
Akşam 17.30 5 dilim çiğköfte(ev yapimi)+ bol marul+ buyuk bir bardak ayran(üstüne tatli niyetine 1 kare cikolatadan minicik ısırdım)
Spor yok yaparsam yazarim
Su 2 litre
Sag ol canim evet kararliyimHarika Menü, tebrikler civcivim. Bi kararlı gördüm seni
Ben deeeeikizler burcuyum civcivim
Ben de ikizler olduğuma göre anlasiyorsun demek ki balımBen de yay memnun oldum
Ikizler arkadasim falan vardi acaba ben ikizlerle mi anlasiyorum ki.
Bu konuyu sonra arastircam
Ben İkizler, kocam yay (bazı yıllar akrepmiş nasıl oluyorsa). Gerçekten çok zıt olabiliyoruz bazen.enerjicim ikizlerle yay zıt burçlar ya mıknatıs gibi çekiyoruz valla
benim çevremde de mesela boğa ve balık denk gelmez hiç. çok çok nadir:)
kafami nereye cevirsem yay ve yengeç
Balım ya ne çektirmiş sana böyle zilli, uzak olsun bolye insanlar.Allahım aynı bela bende de vardı. Mahallede çocukluk arkadaşım ikizler bir kız vardı. Aynı ilkokulda 8 sene okuduk sonra yetmedi geldi benimle aynı lisede okudu.
Bensiz yapamazdı, beni imha etmek için de herşeyi yapardı. Yüzüme gülerdi arkamdan annemi bile işlerdi.
Tüm çocukluk aşklarımın katili oldu
En son lisede disiplin cezası aldım onun yüzünden, müdürle kapıştım adamın suratına kitap fırlattım
Adım efeye çıktı lisede bu yüzden
Yani hayatımda bu kadar fitneci birini görmedim. Evlendiği adam bile buna güvenmezdi bekarken, onu bana emanet ederdi sadece sana güveniyorum diye, yine de evlendi ya onunla, böyle aşkta yerin dibine batsın ne diyeyim
Geldiğim gibi gitmek zorunda kaldım kuzum, neyseki rahatım şimdiBoncuğum gelmişhoşgelmiş Balım
Üstüne bir sürü temizlik, kedi banyosu, yemek vs. Yaptım. Çok şükür bitti, çay içiyorum balım.Kolay gelsin canim gelince biz özet geceriz aklin burda kalmasin güzel guzel toplantini yap gel
Evet ya eşim yay, haksızlığını kolay kolay kabul etmez.evet anı parlar anı söner. hep yay haklıdırgururundan haksizim demez burnun dikine dikine gider
ben hiç kısıtlamam eşimi kıskançlık da yapmam belki ondan bu kadar iyi anlaşıyoruz dur:)
yayları seviyorum. ama bazen de gıcık oluyorum eşime
Tak pıçağı modu açık kalmış kuşumHep ben mi hakliyimdir bi düsüneyim evetama esime karsi öyleyim ben kadinlara özgü bi özellik saniyodum onu
Yaylari esin ustunden değerlendirme bence samdanim çünkü hangi burc olursa olsun es araya girince ayni evde yasadigin icin illaki sinir oluyosun
Sen söyleyince farkettim kiskanmayi birak birisi kadinlar şöyle yapmamali diyince bile sinir krizine giriyorum sen kim köpeksin diye gerci bu biraz da bizim ataerkil topluma biraz tepki deartik gıcık kapmisim sürekli sen kizsin şöyle yap böyle yap laflarindan. Erkekler padisah kizlar köle sanki özellikle eski topraklar böyle düşünüyo kaynanamla da biraz ondan uyusamiyorum zaten. Geleneklerimiz guzel ama gelenek adi altinda cehalete sürüklemeye de gerek yok.
Kisacasi mokunu cikarmayin ulen
Tüm işleri bitirdim çay içiyorum balım, sen de yap çayını iç sıcacıkBallarımmmm, ne yapıyorsunuz?
Biz, karda ailece yürüdük, biraz kartopu oynadık, üşüdük sonra eve geldik. Şimdi sıcacık bir çay ne iyi gider
sizler neler yapıyorsunuz bakalım
Çok güzel yazmışsın Civcivim bu cinsiyetçilikle öncelikle bizlerin mücadele etmesi gerekirHep ben mi hakliyimdir bi düsüneyim evetama esime karsi öyleyim ben kadinlara özgü bi özellik saniyodum onu
Yaylari esin ustunden değerlendirme bence samdanim çünkü hangi burc olursa olsun es araya girince ayni evde yasadigin icin illaki sinir oluyosun
Sen söyleyince farkettim kiskanmayi birak birisi kadinlar şöyle yapmamali diyince bile sinir krizine giriyorum sen kim köpeksin diye gerci bu biraz da bizim ataerkil topluma biraz tepki deartik gıcık kapmisim sürekli sen kizsin şöyle yap böyle yap laflarindan. Erkekler padisah kizlar köle sanki özellikle eski topraklar böyle düşünüyo kaynanamla da biraz ondan uyusamiyorum zaten. Geleneklerimiz guzel ama gelenek adi altinda cehalete sürüklemeye de gerek yok.
Kisacasi mokunu cikarmayin ulen
Sana buradan kartopu atıyorum CivcivimAma ama
Benim karım yokki ben de istiyorum
Canım sen genelde erken yerdin bugün de böyle olsun ne yapalımAfiyet olsun civcivimmmErkenden yemişsiniz ne güzel . Daha ben bir şey hazırlamadım
Afiyet olsun çay bende içtim az önceBen deeee
Ben de ikizler olduğuma göre anlasiyorsun demek ki balım
Ben İkizler, kocam yay (bazı yıllar akrepmiş nasıl oluyorsa). Gerçekten çok zıt olabiliyoruz bazen.
Balım ya ne çektirmiş sana böyle zilli, uzak olsun bolye insanlar.
Geldiğim gibi gitmek zorunda kaldım kuzum, neyseki rahatım şimdi
Üstüne bir sürü temizlik, kedi banyosu, yemek vs. Yaptım. Çok şükür bitti, çay içiyorum balım.
Evet ya eşim yay, haksızlığını kolay kolay kabul etmez.
Tak pıçağı modu açık kalmış kuşum
Tüm işleri bitirdim çay içiyorum balım, sen de yap çayını iç sıcacık
Ben supurgeyle iceri dalicam temizlik wakti diye
Olmasa daha mı iyiydi bilemedim
Lisem çok zor geçti valla bunlar yüzünden
Ha ha
Zulüm gibi
Olur ne istersen yapalım
Neyse ki biz varız çiçeğim
Sende baya deli dolu çıktın ha
Oğlan çıktı oynamaya da ben hazır fırsat varken kk yapayım dedim
Vooov güzel taktik
Ben deeee
Ben İkizler, kocam yay (bazı yıllar akrepmiş nasıl oluyorsa). Gerçekten çok zıt olabiliyoruz bazen.
Üstüne bir sürü temizlik, kedi banyosu, yemek vs. Yaptım. Çok şükür bitti, çay içiyorum balım.
Olsun canim pastaya rağmen iyi bence yarin dengelersin afiyet olsun17 Ocak menüm
sabah 9:30
bir dilim peynir, beş zeytin, maydonoz tere, bir dilim ekmek, bir çay kaşığı bal, bir ceviz, kurutulmuş domates
11:00 sütlü türk kahvesi duble
öğlen 14:00 bir dilim yaş pasta ( eşimin kardeşi ilk maaşını aldığı için bize de pasta göndermiş )
akşam 17:00
bir kase yayla çorbası, iki köfte, bir yk barbunya
şu 1.5 lt
sporu oğlanı uyutunca yapcam inşallah:)
şu pasta olmasa çok güzel gidiyodum ya
Boncuğum enişte haklı, bencede arada akrep oluyorBen deeee
Boncuğum enişte haklı, bencede arada akrep oluyor
Hatta bence direkt akreptir
kk birinci noteri gördün mü
Olsun canim pastaya rağmen iyi bence yarin dengelersin afiyet olsun
Allah seni Leylam, civciv topun altında kaldı, minnakım ezilecekSana buradan kartopu atıyorum Civcivim🌨🌨🌨🌨
Sana da afiyet olsun balımAfiyet olsun çay bende içtim az önce
Benim oğlan aslano da güzelyapalım hepsini
olsun popüler olmak iyidir ben popüler olmadığım halde ugrasanim çoktu veKore dizilerindeki şişman kızlar gibiyd
akşam sporu yapal senle o zaman
taktik bizim işimiz
benim kocam da yayçok ortak noktamız var ya
zıt kutuplar birbirini çeker hikayesi bizimkiler
Boncuğum enişte haklı, bencede arada akrep oluyor
Hatta bence direkt akreptir
kk birinci noteri gördün mü
Allah seni Leylam, civciv topun altında kaldı, minnakım ezilecek
Sana da afiyet olsun balım
Benim oğlan aslanevde ne zorluklar yaşıyorum düşünün senin yavru neydi canım.
Bunun altında bir mesaj mi var anlamadım balım
Herkesin ismi bi tanidik geliyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?