- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
ooooo uykuyu bana tercih mi ettin sen
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
uyanınca mekik çekelim miiiii
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baya zıçmışım yani![]()
yengecin kadınları, oğlagin erkekleri, başakları kadınları daha iyi oluyo karşı cinse göre
Ben baya zıçmışım yani
Tüm zıtlar bende![]()
Allahım aynı bela bende de vardı. Mahallede çocukluk arkadaşım ikizler bir kız vardı. Aynı ilkokulda 8 sene okuduk sonra yetmedi geldi benimle aynı lisede okudu.ya kızla 8 sene aynı sınıftaydık, yetmedi bütün listeyi de beraber okuduksen olsan unutabilir misin sudem
![]()
Eveg oyle seviyo kwndileri ama bende kendimi balik etli begenmiyorum aman ne bilim.neyse o bu cercevede balik eti begensin de sorun yokAmann ya o hep aç
Çok kaygısızlar, hep biz dertliyiz kiloda
Senin pek kilon da yok, enişte bey balık etli seviyorsa o da iyi valla![]()
1.5 yasinda insallah evet uykusundan uyandirma planlari yapiyorum okula giderken bu gunlerin intikamini alicambiraz büyüsün senden çok sever uykuyubenimki de uyumazdi aman Allah'ım ne günlerdi. çok şükür şimdi deliksiz uyuyo
.
ne kadarlık minnoş![]()
Boncuğum gelmişGünaydın güzellikler, geçmiş yapıp geliyorum![]()
Mekikler bizdenHa ha
Kiz sabah sporunu yapmamıştım
Sabah sabah mekik iyi geldi sayende![]()
Ya benim en belirgin özelliğim özgürlüğüme düşkün oluşum. Birisi bana emir vermeye kalkarsa(saygisizlik anlaminda) gercekten cok sinirleniyorum inadina zittini yapiyorum icimden canavar cikiyoeşim yaysevdiğim deli dolu hayat fışkıran biraz asi hatunlar da yay
önüm arkam sağım solum yay burcu![]()
Ruslari sevmem fazla güzel zillilerSen nerelerde takılıyorsun öyle Samdanım ya
Hayatımda ilk tanıdığım yay 6 sene önce Ermeni kökenli bir Rus bayandıİkincisi ise Civcivim
Çok nadirdir bu deli taylarla karşılaşmam![]()
Ayy sen soyleyince hatirladim evde ne ariyodum. alcak bi sehpa bulamadim bi türlü![]()
Civcivim atamadan umut kesip meslek mi değiştireceksin, açıkça söyle bende bileyim
Vay benim minnoş kuşum, geçen sene sporda yardırırken, step gibi yaparken daha etkili olsun diye sehpaya mı masaya mı ne çıkıp iniyordun
Sen o +500ü şip şak halledersin epey ışık var sende![]()
Esim oğlak annem başak benim de. Ayy Allahim yarabbim bu kadar titiz düzen temizlik delisi bi insan yoktur delirtiyo beni![]()
yengecin kadınları, oğlagin erkekleri, başakları kadınları daha iyi oluyo karşı cinse göre
Hay sen çok yaşa Balımyok yani sevmiyosun ama sana kaderinin bir oyunu bubenim dediğim gibi olsa severdin
![]()
Kolay gelsin canim gelince biz özet geceriz aklin burda kalmasin güzel guzel toplantini yap gelKızlar geçmişi bitiremeden gitmek zorundayım. Toplanti var, şimdi ballarım bu kadar toplantı neyin nesi diye merak eder, bir projemiz var eşimle birlikte yürüttüğümüz onun toplantılarını yapıyoruz. Bugün tam üç tane![]()
Yawrum özgürlükle ilgili yazdıkların harfiyen bana da uyuyor hatta belki fazlası vardırMekikler bizden![]()
Ya benim en belirgin özelliğim özgürlüğüme düşkün oluşum. Birisi bana emir vermeye kalkarsa(saygisizlik anlaminda) gercekten cok sinirleniyorum inadina zittini yapiyorum icimden canavar cikiyosıkışmaya baskıya gelemiyorum. Tabi duruma göre degisir öğrtmenlerim benden üstteki kisiler emir verse tabi yaparim o ayri hatta kurallara uymaya bayilirim. Ama bi arkadasim yapsa sinirlerim hopluyo
Yay biraz deli dolu galiba evet ben de cözemedim henüz bi tuhaf
Ruslari sevmem fazla güzel zilliler
Ayy sen soyleyince hatirladim evde ne ariyodum. alcak bi sehpa bulamadim bi türlüsu an kendi evimde de yok step yapmak istiyorum yapamiyorum
O degil de bu kadar olur su an annemlerin evinde küçük merdivenlerden var iki basamakli oluyoya. Keske ben evlenmeden alaymis annecim
Esim oğlak annem başak benim de. Ayy Allahim yarabbim bu kadar titiz düzen temizlik delisi bi insan yoktur delirtiyo beni
Basaklarla normalde pek anlasamam daralirim da negonun yukseleni mi basakti? O ilk benim icin
Basak erkekleri de cekilmiyo hic sanki sürekli elstiri halinde picagi takasim geliyo![]()
Kolay gelsin Balım BoncuğumKızlar geçmişi bitiremeden gitmek zorundayım. Toplanti var, şimdi ballarım bu kadar toplantı neyin nesi diye merak eder, bir projemiz var eşimle birlikte yürüttüğümüz onun toplantılarını yapıyoruz. Bugün tam üç tane![]()
Allahım aynı bela bende de vardı. Mahallede çocukluk arkadaşım ikizler bir kız vardı. Aynı ilkokulda 8 sene okuduk sonra yetmedi geldi benimle aynı lisede okudu.
Bensiz yapamazdı, beni imha etmek için de herşeyi yapardı. Yüzüme gülerdi arkamdan annemi bile işlerdi.
Tüm çocukluk aşklarımın katili oldu
En son lisede disiplin cezası aldım onun yüzünden, müdürle kapıştım adamın suratına kitap fırlattım
Adım efeye çıktı lisede bu yüzden
Yani hayatımda bu kadar fitneci birini görmedim. Evlendiği adam bile buna güvenmezdi bekarken, onu bana emanet ederdi sadece sana güveniyorum diye, yine de evlendi ya onunla, böyle aşkta yerin dibine batsın ne diyeyim![]()
1.5 yasinda insallah evet uykusundan uyandirma planlari yapiyorum okula giderken bu gunlerin intikamini alicam![]()
Mekikler bizden![]()
Ya benim en belirgin özelliğim özgürlüğüme düşkün oluşum. Birisi bana emir vermeye kalkarsa(saygisizlik anlaminda) gercekten cok sinirleniyorum inadina zittini yapiyorum icimden canavar cikiyosıkışmaya baskıya gelemiyorum. Tabi duruma göre degisir öğrtmenlerim benden üstteki kisiler emir verse tabi yaparim o ayri hatta kurallara uymaya bayilirim. Ama bi arkadasim yapsa sinirlerim hopluyo
Yay biraz deli dolu galiba evet ben de cözemedim henüz bi tuhaf
Ruslari sevmem fazla güzel zilliler
Ayy sen soyleyince hatirladim evde ne ariyodum. alcak bi sehpa bulamadim bi türlüsu an kendi evimde de yok step yapmak istiyorum yapamiyorum
O degil de bu kadar olur su an annemlerin evinde küçük merdivenlerden var iki basamakli oluyoya. Keske ben evlenmeden alaymis annecim
Esim oğlak annem başak benim de. Ayy Allahim yarabbim bu kadar titiz düzen temizlik delisi bi insan yoktur delirtiyo beni
Basaklarla normalde pek anlasamam daralirim da negonun yukseleni mi basakti? O ilk benim icin
Basak erkekleri de cekilmiyo hic sanki sürekli elstiri halinde picagi takasim geliyo![]()
Yapardim ama evde yine alcak bisey yok düşünüyorum bulamiyorumYawrum özgürlükle ilgili yazdıkların harfiyen bana da uyuyor hatta belki fazlası vardırDiğer konularda da dediğin gibi çok güzel kurallara uyarım.
O yüzden emir konusunda bir yerde maaşlı çalışırken işgüzar insanlara asla tahammül edemiyorum. Adam olsun canımı yesinler.
Abim başak, o da genelde tertipliydi. Ama çok sabit kafalı mı diyeyim, hep aynı lafları tekrarlar, memnuniyetsizdir birde, sürekli o öyle bu böyle, eleştiriden çok sitemkar diyeyim. Eskiden öyleydi şimdi bilmiyorum
Demek sehpa arıyordunStep mi yapacaksın
![]()