70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşbuldum tekrardan
Bu arada ben pek yabancıda sayılmam gruptan bazı kişiler biliyorum düzenli ev topiğinin gizli okuyucusuyum
Orası bana düzen konusunda o kadar çok şey kattı ki @Negoo ya burdan tekrar teşekkürler
6 aydan uzun zamandır o topiği takip ediyorum ve uyguluyorum ama yazamıyorum bir türlü
Oradaki arkadaşları burda görünce katılmak istedim ben cumartesi niyetine yarın sabah kilo bildirim yapabilir miyim
Tabi ki olur canım 5 günlük diyete katılacaksan yarın sabahta bildirebilirsin sorun yok 🌸
Kızlar geçmişi bitiremeden gitmek zorundayım. Toplanti var, şimdi ballarım bu kadar toplantı neyin nesi diye merak eder, bir projemiz var eşimle birlikte yürüttüğümüz onun toplantılarını yapıyoruz. Bugün tam üç tane 😂😂
Kolay gelsin Songül’üm 🌸🌸🌸
Günaydın Ballarımmmmm, doğrusu öğlen olmuş 🤭 oku oku, geçmişi bitiremedim ki günaydın diyeyim 😉

Gü nay dınnnnnn
:KK200:
Günaydın ☀️Tünaydın Aslı balım ❤️

evet anı parlar anı söner. hep yay haklıdır:KK70: gururundan haksizim demez burnun dikine dikine gider:KK70:

ben hiç kısıtlamam eşimi kıskançlık da yapmam belki ondan bu kadar iyi anlaşıyoruz dur:)

yayları seviyorum. ama bazen de gıcık oluyorum eşime:KK70::KK70:
Hep ben mi hakliyimdir bi düsüneyim evet😂 ama esime karsi öyleyim ben kadinlara özgü bi özellik saniyodum onu😜😂

Yaylari esin ustunden değerlendirme bence samdanim çünkü hangi burc olursa olsun es araya girince ayni evde yasadigin icin illaki sinir oluyosun😂😂

Sen söyleyince farkettim kiskanmayi birak birisi kadinlar şöyle yapmamali diyince bile sinir krizine giriyorum sen kim köpeksin diye gerci bu biraz da bizim ataerkil topluma biraz tepki de:işsiz: artik gıcık kapmisim sürekli sen kizsin şöyle yap böyle yap laflarindan. Erkekler padisah kizlar köle sanki özellikle eski topraklar böyle düşünüyo kaynanamla da biraz ondan uyusamiyorum zaten. Geleneklerimiz guzel ama gelenek adi altinda cehalete sürüklemeye de gerek yok.
Kisacasi mokunu cikarmayin ulen :rolleyes:

Hep ben mi hakliyimdir bi düsüneyim evet😂 ama esime karsi öyleyim ben kadinlara özgü bi özellik saniyodum onu😜😂

Yaylari esin ustunden değerlendirme bence samdanim çünkü hangi burc olursa olsun es araya girince ayni evde yasadigin icin illaki sinir oluyosun😂😂

Sen söyleyince farkettim kiskanmayi birak birisi kadinlar şöyle yapmamali diyince bile sinir krizine giriyorum sen kim köpeksin diye gerci bu biraz da bizim ataerkil topluma biraz tepki de:işsiz: artik gıcık kapmisim sürekli sen kizsin şöyle yap böyle yap laflarindan. Erkekler padisah kizlar köle sanki özellikle eski topraklar böyle düşünüyo kaynanamla da biraz ondan uyusamiyorum zaten. Geleneklerimiz guzel ama gelenek adi altinda cehalete sürüklemeye de gerek yok.
Kisacasi mokunu cikarmayin ulen :rolleyes:

ben sinirlenmem mesela kolay kolay 😁😁
ne derlerse desinler. münakaşaya girmeden he he der geçerim. onların fikri de benim fikrim de değişmeyecek nasılsa. yaşadığı coğrafya, kültür, karakter çok etken var. kolay kolay da kimse aydinlanmiyo canım. ne makanlarda ne insanlar gördüm 🤷

sadece bildiğimi okumaya devam ederim sessizce:) kolay kolay muhatap alıp kendimi yormam. genelde sakinliğimle insanları delirtirim:D:D

evet anı parlar anı söner. hep yay haklıdır:KK70: gururundan haksizim demez burnun dikine dikine gider:KK70:

ben hiç kısıtlamam eşimi kıskançlık da yapmam belki ondan bu kadar iyi anlaşıyoruz dur:)

yayları seviyorum. ama bazen de gıcık oluyorum eşime:KK70::KK70:
Nasıl yaymış o ya 😁

Akreptir o akrep 😁😁

Doğum tarihini de kaynanan yalan söylemiş olabilir, hiç uzak ihtimaller değil hani 😁😁😁

Nasıl yaymış o ya 😁

Akreptir o akrep 😁😁

Doğum tarihini de kaynanan yalan söylemiş olabilir, hiç uzak ihtimaller değil hani 😁😁😁

kesin bilgi enercicim:D kp günü gününe cikarttirmis nüfus kağıdını:D ama oğlan akrep. babası gibi aynı:D demekki aynı ikisi de bu burçların 😜😜

aynısı valla:KK70::KK70:

aynı kişi mi acaba diye düşündüm:KK70:

ama benim zaten hiç aşkım olmadı eşimle tanışana kadar, kimseyle de kavga etmedim, öyle disiplinli işlere girmedim.

çok beter bişeydi ya:KK70: nevrotik şey:KK70::KK70: o da sevgilisinden ayrılıp sevgilisinin en yakın arkadaşıyla evlendi galiba:KK70:
Düşünmedim değil hani 😁

Benimkisi çocukluk şeysi ya,
Hep saçını başını yolduğum çocuklara sempati diyelim 😁

O değil de yakınımda başka bir kız daha vardı bunun gibi, neyi sevsem onun olsun isterdi:KK11:

Yine bir çocukluk aşkı diyeyim 😁
En son duydum ona kaçmış 😁
Ne fenalar ya 😁

Düşünmedim değil hani 😁

Benimkisi çocukluk şeysi ya,
Hep saçını başını yolduğum çocuklara sempati diyelim 😁

O değil de yakınımda başka bir kız daha vardı bunun gibi, neyi sevsem onun olsun isterdi:KK11:

Yine bir çocukluk aşkı diyeyim 😁
En son duydum ona kaçmış 😁
Ne fenalar ya 😁

:D:D resmen seni hırs yapmış zilliler enerjicim.

ben hep kendi halinde takılan biriydim popüler olmadığım için de benle yarışan eden yoktu:D:D popüler olmanın sonuçları bunlar. demekki sen hep cooldun😍

:KK70::KK70: resmen seni hırs yapmış zilliler enerjicim.

ben hep kendi halinde takılan biriydim popüler olmadığım için de benle yarışan eden yoktu:KK70::KK70: popüler olmanın sonuçları bunlar. demekki sen hep cooldun😍
Olmasa daha mı iyiydi bilemedim :kızgın:

Lisem çok zor geçti valla bunlar yüzünden 😁

ya kızla 8 sene aynı sınıftaydık, yetmedi bütün listeyi de beraber okuduk:KK70: sen olsan unutabilir misin sudem:KK70::KK70:
Ha ha 😁😁
Zulüm gibi:olamaz::olamaz:
ooooo uykuyu bana tercih mi ettin sen🙄🙄
uyanınca mekik çekelim miiiii😍
Olur ne istersen yapalım 😁😁

Ben baya zıçmışım yani 😁😁

Tüm zıtlar bende 😁😁
Neyse ki biz varız çiçeğim :süslü::süslü::süslü:
Allahım aynı bela bende de vardı. Mahallede çocukluk arkadaşım ikizler bir kız vardı. Aynı ilkokulda 8 sene okuduk sonra yetmedi geldi benimle aynı lisede okudu.
Bensiz yapamazdı, beni imha etmek için de herşeyi yapardı. Yüzüme gülerdi arkamdan annemi bile işlerdi.
Tüm çocukluk aşklarımın katili oldu 😁
En son lisede disiplin cezası aldım onun yüzünden, müdürle kapıştım adamın suratına kitap fırlattım 😁
Adım efeye çıktı lisede bu yüzden😁

Yani hayatımda bu kadar fitneci birini görmedim. Evlendiği adam bile buna güvenmezdi bekarken, onu bana emanet ederdi sadece sana güveniyorum diye, yine de evlendi ya onunla, böyle aşkta yerin dibine batsın ne diyeyim 😁😁
Sende baya deli dolu çıktın ha😂😂
sudem34 sudem34 uykucu şirinem 😍😍😍 ⛄️ adam yapalım bugün ❤️
Oğlan çıktı oynamaya da ben hazır fırsat varken kk yapayım dedim😂😂
ben sinirlenmem mesela kolay kolay 😁😁
ne derlerse desinler. münakaşaya girmeden he he der geçerim. onların fikri de benim fikrim de değişmeyecek nasılsa. yaşadığı coğrafya, kültür, karakter çok etken var. kolay kolay da kimse aydinlanmiyo canım. ne makanlarda ne insanlar gördüm 🤷

sadece bildiğimi okumaya devam ederim sessizce:) kolay kolay muhatap alıp kendimi yormam. genelde sakinliğimle insanları delirtirim:KK70::KK70:
Vooov güzel taktik 🥳🥳

Ballarımmmm, ne yapıyorsunuz?
Biz, karda ailece yürüdük, biraz kartopu oynadık, üşüdük sonra eve geldik. Şimdi sıcacık bir çay ne iyi gider 🥰

sizler neler yapıyorsunuz bakalım ☺️
Aksam yemeğini yedik canim biraz dinlenip mutfagi toplamaya gitcem☺️
Ohh ne güzel gider simdi sogugun üstüne😍

Back