Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canımbenim minnak bir akrebim var canım:) ben de çok zorlanıyorum![]()
Haklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik.Canım sen genelde erken yerdin bugün de böyle olsun ne yapalımafiyet olsun
![]()
Gecmis olsun aslimmHaklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik.çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi
İnşallah bu gece sabah olur.
![]()
Kızlar haydin bakalım, yarın herkes yeni listeye hazır mı, sanırım evdeki düzenle devam edecek olanlar da var.
Listeye uyacak olanlar sabah tartilsin ballar
Liste bitince en çok kim verdi ona bakacağız
Bir de bu 5 gün için spor da belirleyelim, etkiyi tavan yaptıralım![]()
Allah kolaylık versin canım![]()
203.sayfada seni etiketledi canım
Haklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik.çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi
![]()
Doyamadigim gelmişsağolasın canımbütün annelere kolaylık versin rabbim
Teşekkür ederiz canımGecmis olsun aslimm![]()
Benimkini 6 yasinda dişçiye götürdüm.Haklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik.çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi
![]()
Çay piskevitcanımsınnapiyosun sudem
![]()
Biz dolgunun tekini yaptırdık, bir daha da o koltuğa otutturamadıkBenimkini 6 yasinda dişçiye götürdüm.
12 dişi ni doldurdu.
Teşekkür ederiz Şamdanımgeçmiş olsun canım ya![]()
Çay piskevit
Detoks var ya gözümü doyuruyor um
5 gün titizlik![]()
Merhabalar, biz eski arkadaşlar burda sohbet ediyoruz. Kendi kendimize de diyet yapmaya çalışıyoruz. Eğer disiplinli şekilde kilo vermek istiyorsanız takımlara bakmanızı öneririm.Merhaba kizlar bende Kilo Vermerk istiyorum benide araniza alirmisiniz
Çok geçmiş olsun tatlımHaklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik.çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi
![]()
Leslie ya da adım hepimize uygun oluyor genelde canım, ikisi de adım kabul ediliyor. İp de süper canım, listeyi uygulayacak mısın.ben ip atlicam canım:) onun dışında sizin yaptığınıza uymaya çalışırım:)
Ya benDoyamadigim gelmiş![]()
Bayağı uygulama yapılmış canım, çok geçmiş olsun.Benimkini 6 yasinda dişçiye götürdüm.
12 dişi ni doldurdu.
Benim de gözüm çok aç, kalkıp bir şeyler yiyesim var yaaÇay piskevit
Detoks var ya gözümü doyuruyor um
5 gün titizlik![]()
Yukarıda açıklama yaptım size. Burası sizin için uygun olmayabilir.Ay kizlar galiba yanlis yere yazdim burasi Diät yapan kadinlar kulübü sandim her halde Yanlis oldu... yeniyim burda zorlaniyorum nereye ne Yazilcak karistiriyorum![]()
Canım keşke çocuk dişçisine götürseydinBiz dolgunun tekini yaptırdık, bir daha da o koltuğa otutturamadıkbugün ağrıyınca kendisi gitmek istedi.
Aynı diyetisyen in canımafiyet olsun canım
bu geçen yaptığımız listeye baya benziyo aslında demi:)