70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım sen genelde erken yerdin bugün de böyle olsun ne yapalım 🤓 afiyet olsun 🌸
Haklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik. 😔 çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi🤦🏻‍♀️ İnşallah bu gece sabah olur. 😔

Haklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik. 😔 çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi🤦🏻‍♀️ İnşallah bu gece sabah olur. 😔
Gecmis olsun aslimm😣

Kızlar haydin bakalım, yarın herkes yeni listeye hazır mı, sanırım evdeki düzenle devam edecek olanlar da var.

Listeye uyacak olanlar sabah tartilsin ballar 🍯
Liste bitince en çok kim verdi ona bakacağız🤩
Bir de bu 5 gün için spor da belirleyelim, etkiyi tavan yaptıralım 🤩🤩

ben ip atlicam canım:) onun dışında sizin yaptığınıza uymaya çalışırım:)

geçmiş olsun canım ya:(

Benimkini 6 yasinda dişçiye götürdüm.

12 dişi ni doldurdu.

Merhaba kizlar bende Kilo Vermerk istiyorum benide araniza alirmisiniz
Merhabalar, biz eski arkadaşlar burda sohbet ediyoruz. Kendi kendimize de diyet yapmaya çalışıyoruz. Eğer disiplinli şekilde kilo vermek istiyorsanız takımlara bakmanızı öneririm.
Çok geçmiş olsun tatlım 😘 inşallah hemen çözüm bulursunuz.
ben ip atlicam canım:) onun dışında sizin yaptığınıza uymaya çalışırım:)
Leslie ya da adım hepimize uygun oluyor genelde canım, ikisi de adım kabul ediliyor. İp de süper canım, listeyi uygulayacak mısın.
Doyamadigim gelmiş 😍
Ya ben 😂
Benimkini 6 yasinda dişçiye götürdüm.

12 dişi ni doldurdu.
Bayağı uygulama yapılmış canım, çok geçmiş olsun.
Çay piskevit 😁
Detoks var ya gözümü doyuruyor um😂
5 gün titizlik 😁
Benim de gözüm çok aç, kalkıp bir şeyler yiyesim var yaa 😂😂
Ay kizlar galiba yanlis yere yazdim burasi Diät yapan kadinlar kulübü sandim her halde Yanlis oldu... yeniyim burda zorlaniyorum nereye ne Yazilcak karistiriyorum😤
Yukarıda açıklama yaptım size. Burası sizin için uygun olmayabilir.

Biz dolgunun tekini yaptırdık, bir daha da o koltuğa otutturamadık 😔 bugün ağrıyınca kendisi gitmek istedi.
Canım keşke çocuk dişçisine götürseydin🤗
Onlar çocuklar ile daha iyi diyalog kuruyor.

Bizimki iyiydi oğlum ile ilgilendi filan.
afiyet olsun canım 😍😍

bu geçen yaptığımız listeye baya benziyo aslında demi:)
Aynı diyetisyen in canım 💕
Biz daha önce 4-5 kez yaptık bu listeyi çok güzel 😍
Hatta ben 1400-1800 verdiğim bile olmuştu 😍

Back