Tabi ki olur canım 5 günlük diyete katılacaksan yarın sabahta bildirebilirsin sorun yokHoşbuldum tekrardan
Bu arada ben pek yabancıda sayılmam gruptan bazı kişiler biliyorum düzenli ev topiğinin gizli okuyucusuyum
Orası bana düzen konusunda o kadar çok şey kattı ki @Negoo ya burdan tekrar teşekkürler
6 aydan uzun zamandır o topiği takip ediyorum ve uyguluyorum ama yazamıyorum bir türlü
Oradaki arkadaşları burda görünce katılmak istedim ben cumartesi niyetine yarın sabah kilo bildirim yapabilir miyim
Kolay gelsin Songül’ümKızlar geçmişi bitiremeden gitmek zorundayım. Toplanti var, şimdi ballarım bu kadar toplantı neyin nesi diye merak eder, bir projemiz var eşimle birlikte yürüttüğümüz onun toplantılarını yapıyoruz. Bugün tam üç tane
GünaydınGünaydın Ballarımmmmm, doğrusu öğlen olmuşoku oku, geçmişi bitiremedim ki günaydın diyeyim
Gü nay dınnnnnn
Hep ben mi hakliyimdir bi düsüneyim evetevet anı parlar anı söner. hep yay haklıdırgururundan haksizim demez burnun dikine dikine gider
ben hiç kısıtlamam eşimi kıskançlık da yapmam belki ondan bu kadar iyi anlaşıyoruz dur:)
yayları seviyorum. ama bazen de gıcık oluyorum eşime
Ama ama
Hep ben mi hakliyimdir bi düsüneyim evetama esime karsi öyleyim ben kadinlara özgü bi özellik saniyodum onu
Yaylari esin ustunden değerlendirme bence samdanim çünkü hangi burc olursa olsun es araya girince ayni evde yasadigin icin illaki sinir oluyosun
Sen söyleyince farkettim kiskanmayi birak birisi kadinlar şöyle yapmamali diyince bile sinir krizine giriyorum sen kim köpeksin diye gerci bu biraz da bizim ataerkil topluma biraz tepki deartik gıcık kapmisim sürekli sen kizsin şöyle yap böyle yap laflarindan. Erkekler padisah kizlar köle sanki özellikle eski topraklar böyle düşünüyo kaynanamla da biraz ondan uyusamiyorum zaten. Geleneklerimiz guzel ama gelenek adi altinda cehalete sürüklemeye de gerek yok.
Kisacasi mokunu cikarmayin ulen
Nasıl yaymış o yaevet anı parlar anı söner. hep yay haklıdırgururundan haksizim demez burnun dikine dikine gider
ben hiç kısıtlamam eşimi kıskançlık da yapmam belki ondan bu kadar iyi anlaşıyoruz dur:)
yayları seviyorum. ama bazen de gıcık oluyorum eşime
Leylam o zaman buhar☁ olur uçarsın
Nasıl yaymış o ya
Akreptir o akrep
Doğum tarihini de kaynanan yalan söylemiş olabilir, hiç uzak ihtimaller değil hani
Düşünmedim değil haniaynısı valla
aynı kişi mi acaba diye düşündüm
ama benim zaten hiç aşkım olmadı eşimle tanışana kadar, kimseyle de kavga etmedim, öyle disiplinli işlere girmedim.
çok beter bişeydi yanevrotik şey o da sevgilisinden ayrılıp sevgilisinin en yakın arkadaşıyla evlendi galiba
Düşünmedim değil hani
Benimkisi çocukluk şeysi ya,
Hep saçını başını yolduğum çocuklara sempati diyelim
O değil de yakınımda başka bir kız daha vardı bunun gibi, neyi sevsem onun olsun isterdi
Yine bir çocukluk aşkı diyeyim
En son duydum ona kaçmış
Ne fenalar ya
Ben supurgeyle iceri dalicam temizlik wakti diyeben de kapısında oturup şarkı soylicemsırf rahatsız olsun diye
Olmasa daha mı iyiydi bilemedimresmen seni hırs yapmış zilliler enerjicim.
ben hep kendi halinde takılan biriydim popüler olmadığım için de benle yarışan eden yoktupopüler olmanın sonuçları bunlar. demekki sen hep cooldun
Ha haya kızla 8 sene aynı sınıftaydık, yetmedi bütün listeyi de beraber okuduksen olsan unutabilir misin sudem
Olur ne istersen yapalımooooo uykuyu bana tercih mi ettin sen
uyanınca mekik çekelim miiiii
Neyse ki biz varız çiçeğimBen baya zıçmışım yani
Tüm zıtlar bende
Sende baya deli dolu çıktın haAllahım aynı bela bende de vardı. Mahallede çocukluk arkadaşım ikizler bir kız vardı. Aynı ilkokulda 8 sene okuduk sonra yetmedi geldi benimle aynı lisede okudu.
Bensiz yapamazdı, beni imha etmek için de herşeyi yapardı. Yüzüme gülerdi arkamdan annemi bile işlerdi.
Tüm çocukluk aşklarımın katili oldu
En son lisede disiplin cezası aldım onun yüzünden, müdürle kapıştım adamın suratına kitap fırlattım
Adım efeye çıktı lisede bu yüzden
Yani hayatımda bu kadar fitneci birini görmedim. Evlendiği adam bile buna güvenmezdi bekarken, onu bana emanet ederdi sadece sana güveniyorum diye, yine de evlendi ya onunla, böyle aşkta yerin dibine batsın ne diyeyim
Oğlan çıktı oynamaya da ben hazır fırsat varken kk yapayım dedim
Vooov güzel taktikben sinirlenmem mesela kolay kolay
ne derlerse desinler. münakaşaya girmeden he he der geçerim. onların fikri de benim fikrim de değişmeyecek nasılsa. yaşadığı coğrafya, kültür, karakter çok etken var. kolay kolay da kimse aydinlanmiyo canım. ne makanlarda ne insanlar gördüm
sadece bildiğimi okumaya devam ederim sessizce:) kolay kolay muhatap alıp kendimi yormam. genelde sakinliğimle insanları delirtirim
İstanbulda da yasadim cocuklugum orda geçti orda dogdum zaten. Bari olmusken görmedigim bi sehir olsunCivcivim yazın ben oraya
Kışın sen buraya
Çözelim bu işi
Aksam yemeğini yedik canim biraz dinlenip mutfagi toplamaya gitcemBallarımmmm, ne yapıyorsunuz?
Biz, karda ailece yürüdük, biraz kartopu oynadık, üşüdük sonra eve geldik. Şimdi sıcacık bir çay ne iyi gider
sizler neler yapıyorsunuz bakalım
Afiyet olsun civcivimmmAksam yemeğini yedik canim biraz dinlenip mutfagi toplamaya gitcem
Ohh ne güzel gider simdi sogugun üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?