70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tabi ki olur canım 5 günlük diyete katılacaksan yarın sabahta bildirebilirsin sorun yok
Kolay gelsin Songül’üm
Günaydın Ballarımmmmm, doğrusu öğlen olmuş oku oku, geçmişi bitiremedim ki günaydın diyeyim

Gü nay dınnnnnn
Günaydın Tünaydın Aslı balım

Hep ben mi hakliyimdir bi düsüneyim evet ama esime karsi öyleyim ben kadinlara özgü bi özellik saniyodum onu

Yaylari esin ustunden değerlendirme bence samdanim çünkü hangi burc olursa olsun es araya girince ayni evde yasadigin icin illaki sinir oluyosun

Sen söyleyince farkettim kiskanmayi birak birisi kadinlar şöyle yapmamali diyince bile sinir krizine giriyorum sen kim köpeksin diye gerci bu biraz da bizim ataerkil topluma biraz tepki de artik gıcık kapmisim sürekli sen kizsin şöyle yap böyle yap laflarindan. Erkekler padisah kizlar köle sanki özellikle eski topraklar böyle düşünüyo kaynanamla da biraz ondan uyusamiyorum zaten. Geleneklerimiz guzel ama gelenek adi altinda cehalete sürüklemeye de gerek yok.
Kisacasi mokunu cikarmayin ulen

ben sinirlenmem mesela kolay kolay
ne derlerse desinler. münakaşaya girmeden he he der geçerim. onların fikri de benim fikrim de değişmeyecek nasılsa. yaşadığı coğrafya, kültür, karakter çok etken var. kolay kolay da kimse aydinlanmiyo canım. ne makanlarda ne insanlar gördüm

sadece bildiğimi okumaya devam ederim sessizce:) kolay kolay muhatap alıp kendimi yormam. genelde sakinliğimle insanları delirtirim

Nasıl yaymış o ya

Akreptir o akrep

Doğum tarihini de kaynanan yalan söylemiş olabilir, hiç uzak ihtimaller değil hani

Nasıl yaymış o ya

Akreptir o akrep

Doğum tarihini de kaynanan yalan söylemiş olabilir, hiç uzak ihtimaller değil hani

kesin bilgi enercicim kp günü gününe cikarttirmis nüfus kağıdını ama oğlan akrep. babası gibi aynı demekki aynı ikisi de bu burçların

Düşünmedim değil hani

Benimkisi çocukluk şeysi ya,
Hep saçını başını yolduğum çocuklara sempati diyelim

O değil de yakınımda başka bir kız daha vardı bunun gibi, neyi sevsem onun olsun isterdi

Yine bir çocukluk aşkı diyeyim
En son duydum ona kaçmış
Ne fenalar ya

resmen seni hırs yapmış zilliler enerjicim.

ben hep kendi halinde takılan biriydim popüler olmadığım için de benle yarışan eden yoktu popüler olmanın sonuçları bunlar. demekki sen hep cooldun

resmen seni hırs yapmış zilliler enerjicim.

ben hep kendi halinde takılan biriydim popüler olmadığım için de benle yarışan eden yoktu popüler olmanın sonuçları bunlar. demekki sen hep cooldun
Olmasa daha mı iyiydi bilemedim

Lisem çok zor geçti valla bunlar yüzünden

ya kızla 8 sene aynı sınıftaydık, yetmedi bütün listeyi de beraber okuduk sen olsan unutabilir misin sudem
Ha ha
Zulüm gibi
ooooo uykuyu bana tercih mi ettin sen
uyanınca mekik çekelim miiiii
Olur ne istersen yapalım

Ben baya zıçmışım yani

Tüm zıtlar bende
Neyse ki biz varız çiçeğim
Sende baya deli dolu çıktın ha
sudem34 uykucu şirinem ️ adam yapalım bugün
Oğlan çıktı oynamaya da ben hazır fırsat varken kk yapayım dedim
Vooov güzel taktik

Ballarımmmm, ne yapıyorsunuz?
Biz, karda ailece yürüdük, biraz kartopu oynadık, üşüdük sonra eve geldik. Şimdi sıcacık bir çay ne iyi gider

sizler neler yapıyorsunuz bakalım
Aksam yemeğini yedik canim biraz dinlenip mutfagi toplamaya gitcem
Ohh ne güzel gider simdi sogugun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…