- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Leylam,Günaydın erkenci bal
Leylam + mı - mi?
Evet canım 200 gram almışım daha çok bekliyordum uyanamadım herhalde ters yazmışımLeylam + mı - mi?
Abarttığın bu mu Leylamm 200 gr
Ah kuzum ben 13 yıldir İstanbul'da 10 yıldır kk dayım sen beni niye daha önce bulmadın
Ben senin gözünü ilk günden açardım
Kiz benimki aslinda çok iyidir
Yada benim bakış açım çok iyi
Hani kişi kendinden bilir işi
Ama işte gıybet time olunca
Düşünüp buluyorum
Günaydınnnnn uykucu Şirinelerrr
Gece yatmaz Sabah kalkmaz
Tükkan yine kendi halinde
Yerler silinecek silelim
Aslım çaya yetiş, çayı koyuyorum ocağa,
simitleri al gel, çok tepişme oralarda
Günaydın erkenci bal
Günaydın güzellerGünaydın mutlu hafta sonları arkadaşlar.
Leylam senin beden yeni kiloya alışmış bile
Ben demiştim dün abartmasi buLeylam + mı - mi?
Abarttığın bu mu Leylamm 200 gr
Kişi kendinden bilir işi işte.çekeceğim varmış aplaaaa
ben eskiden insanlara iyi yaklaşınca insanların iyi olacağına inanıyorum. artık bı insan neyse odur kolay kolay değişmez diye düşünüyorum:)
Günaydın güzeller
Leylam senin beden yeni kiloya alışmış bile
Sen 50 de göreceksin bence çok yakın
Sen istedin de hiç yapmadın mı zaten
Ben demiştim dün abartmasi bu
Kişi kendinden bilir işi işte.
İyiyse daha iyi olur ama kötü ise öküz altinda buzağı arar.
Öyleleri seni seviyorum desen de sana suç atar
Yaa inanmiyorum sabah sabah cok duygulandim ama ben gozlerim dolduşimdi ben evlenmeden eşimle konuştum civcikim:) ben hep b grubundan atanmayı denedim öğrenciyken falan olmadı. yüksek puanlarla merkezi atama kovaladim ama yetmedi:) dedim ki bı seferde alandan denemek istiyorum sınava hazırlanmayi. tamam dedi evlenince dene. anlaştık biz evlendik. balayına gittik döndük ben dersanaye başladım.
yeni evliyim ya ben sanıyorum cicim ayları olacak. oldu bana hepsi zehir ayları kaynanam yüzünden eşimle ve ailesiyle çok sorun yaşadım. stresten üzüntüden dershaneyi yarıda bıraktım. ders mers de çalışmadım.
sonra sınava girdim kurum sınavına girecek kadar puan almışım. hemen arkasından kurum ilanı geldi.
ben de kendimi kütüphaneye kapattım. evde bile çalışmıyodum dikkatim dağılmasın diye. o yarıda bıraktığım bütün dersleri kütüphanede çalıştım iki ay boyunca. haftada altı gün sabah dokuz akşam yedi sekize kadar çalıştım.
sonra sınava girdim sınırda kazandım:) sonra mülakata girdim kazandım çok şükür:)
zaten seçtiğim il İstanbul'du. çağrılinca hemen geldim başladım eşimde arkamdan geldi.
çok şükür nasibimde varmış iyi ki gitmişim kütüphaneye iyi ki yarım eksik yapamam dememisim
Benim tek artim esim benim yanimda duruyo şükür. Kaynanamla ayni sehirdeyiz tutmasak her hafta gelir kalır yatili. Esim ben ders calisiyorum diye bu sene cok oyaladi benim gorevim var evde değiliz falan diye Allah razi olsun hakkini yiyemem.Sayılır biriciğim , bizde aynı apartmandaydık. Annesine çok düşkündür benimkisi. Yakın olunca beklenti çok oluyor. Beni çok üzmüştü o zamanlar eşim hatta çok çok. Sonra 8 yıl önce eşim gel Sakarya’ya gidelim, kendi kendimize kalalım dedi. Kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. Bende tamam dedim. Her şeyim ( ailem ) İStAnbuL’da kaldı. Ama kendi kurduğum ailem için bunu yapmalıydım. Yaptım canım. Çok şükür. 15 yıllık evliyiz. Ben bu şehirde anladım evli olduğumuzu. O kadar yani, kötü günler geçiyor. Geçti , çok şükür. Şuan her şey yolunda.
Bugün yeniden devam ediyorum canim ben kahvaltiyi sindiriyim leslie ye kalkcam sen de başlaO zaman bu sefer benle ortak noktadasin midem suan bayram etmis durumda fakat bacaklar ne yapacak tabata mabata her sey yalan oldu
Bu sene ben de gitmedim cok cagirdi. Hayir benim kendi evimde annem yavrum sen otur dersini calis yemegi ben yaparim derdi bekarken.. sen kimsin... iste anneyle kaynana farki burda cikiyo insan der kizim sen gelmesen de olur bosver sen dersini calis cok istiyosun bunu ama nerde o dusunce ben köleyimya.Ben genelde yüzüne söylerim
İçime atma gibi kötü bir huyum yok
O da der senin laflar çok sert dan dan dan
Yani birikecek pek bir şey olmadı söyledim geçti gitti
Damarıma basarsa biri minnoş olmam öyle ki zaten istesem de olamam
Ama sana komik bişey anlatayım
Bayram tatilinde evine gittim
Duvarları sil dedi
Dedim ben kendi evimde silmiyom kadın geliyor
Bide yine dedi yeni gelinim hali silkeleyelim
Dedim ben ömrümde silkmedim silkmem
O gün bugündür he duvar ne hali bir daha söylemedi
Kırılmasın diye bir kez yapsam 13 yıldir yapmak zorunda kalacaktım
Bir iki yapıp bıraksam gelin değişti eskiden yapıyor olacaktı
Netim ben öyle gri alanı sevmem
Bende de yok şükürama elti gelir yakinda o da beni ilgilendirmez ev ayri köy ayri onunla da samimi olmam muhtemelen. Uzak durmak iyi oluyo yüz göz olmucaksin gercektenBende şansa görümce yok
O yüzden malzeme az
Eki Görüntüle 2762254
Geçen cumartesi 67.3
Bugün 66.6
Fark-700 gram
Başladığım noktadayım
Bir hafta al öbüründe geri ver
Yaa inanmiyorum sabah sabah cok duygulandim ama ben gozlerim doldu
Bizde de babam ise girmeden evlenmemi istemedi hic hakliydi ben de istemedim ama is de bulamayinca.. kaynanam da biz karismayiz evlenince ister ders calisain ister ise girsin dedi ben de inandim.
Evlendik habire geliyo habire cagiriyo ama oglunu degil beni.. neymis günü varmis. Esim anlatiyo bak bu kiz icin 2 dk bile önemli bu sinav zor bi sinav diye o da diyo 2 gün calismayiversin... bosuna kinlenmedim yani ilk zamanlar o kadar baskı kurdu ki üstümde. Bi yandan sinav stresi bi yandan kaynanam gelcek stresi.
Simdi seyreklesti de hala arada bi aniden gelcegi tutuyo elimi ayagima karistiriyo.
Ama cook sevindim senin icin yasamayan insan anlamiyo hem bu ders konularinda hem de kaynana konularinda insanlara abartiyosun gibi geliyo ama kendin biliyosun cektigini iste.. o kadar hissederek okudumki sonuna kadar. İnşallah benim sonum da sana benzer
Benim tek artim esim benim yanimda duruyo şükür. Kaynanamla ayni sehirdeyiz tutmasak her hafta gelir kalır yatili. Esim ben ders calisiyorum diye bu sene cok oyaladi benim gorevim var evde değiliz falan diye Allah razi olsun hakkini yiyemem.
Yani sizin yasadiklarinizi okuyunca o kadar mutlu oluyorumki. İnşallah ben de emeklerimin karsiligini alırım
Memlekete kac kere gitti bu sene sayamadim virüs falan islemiyo kadina. Beni soruyolarmis güya orda gelinin niye gelmedi diye. Gelinim hala öğrenci dedim diyodu dalga geciyodu benimle. Düşünüyorum gercekten bu seneyi iyi atlatmisim böyle bi insanla.
Bugün yeniden devam ediyorum canim ben kahvaltiyi sindiriyim leslie ye kalkcam sen de başla
Bu sene ben de gitmedim cok cagirdi. Hayir benim kendi evimde annem yavrum sen otur dersini calis yemegi ben yaparim derdi bekarken.. sen kimsin... iste anneyle kaynana farki burda cikiyo insan der kizim sen gelmesen de olur bosver sen dersini calis cok istiyosun bunu ama nerde o dusunce ben köleyimya.
Ben de yapmadim pisman değilim iyi oldu alisti sogudum aramiyorum da. Dun yine esimle ikimize niye aramiyosunuz diye hesap soruyo sen anne sefkati gösterdin mi ki bana ben seni ariyim. her aramamda sunun gelini kaynanasina dugunden gelen bilezikleri hediye etmis diye anlatiyo
Vermedim hicbirini niye vereyim ya. Ayy cok sinirlendim valla ne dolmusum
Bende de yok şükürama elti gelir yakinda o da beni ilgilendirmez ev ayri köy ayri onunla da samimi olmam muhtemelen. Uzak durmak iyi oluyo yüz göz olmucaksin gercekten
Ha ha ben 22 de evlendimhay ağzın bal yesin aynen öyle işte. olayın özü bu bunlar erken evlenmenin dezavantajları işte 23 de evlendim ben acele bişey var gibi
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 77
Bugün: 75.5
Fark:-1500
Allah'ım bunlar ne böyle
Günaydın canımGünaydınnnnn uykucu Şirinelerrr
Gece yatmaz Sabah kalkmaz
Tükkan yine kendi halinde
Yerler silinecek silelim
Aslım çaya yetiş, çayı koyuyorum ocağa,
simitleri al gel, çok tepişme oralarda
Günaydın canımGünaydın mutlu hafta sonları arkadaşlar.
Gayet iyi koruyorsun canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2762254
Geçen cumartesi 67.3
Bugün 66.6
Fark-700 gram
Başladığım noktadayım
Bir hafta al öbüründe geri ver
Regl ödemine rağmen,korkuyordum o yüzden artı çıkıcam diye.
O muhteşem şahane doyurucu menüler ne güzel eksi getirmiş