Saricivcivcikcik kahvemi aldım geldim destan yazmaya
evlendik balayina gitmeden hergun çağırdılar. eşimde gitmek istediği için kavga ede ede gittik.
sonra balayında hergun en az iki kere aradilar. hem annesi hem babası telefon açılmadı diye azarladı. biz balayı boyunca da kavga ettik. sonra geldik biz size bişey demedik yeni evlisiniz diye artık gelip kalmanız lazım dediler daha iki haftalık evliyim düşün
neyse ona da gittik kaldık kavga kıyamet aramızda.
evler arabayla baya yakındı. haftanın abartmıyorum üç dört günü gelin diye ariyolar, ya da gelin bizi alın size gelcez diye ariyolardi. ya cagiriyolar gidip kalıyoruz ya da kafalarına göre geliyolar biz sizde kalmaya karar verdik iki üç gün kalcaz diyolar
biz eşimle kavga edip duruyoruz... neyse bunlara rağmen memnun olmuyolar ama. zaten gelmiyosunuz, cagirmiyosunuz, kalmiyosunuz, kalın diye davet etmiyorsunuz...
KV kp i doldurup sürekli bı huzursuzluk çıkarırdı, eşimi doldurur yalan söyler biz kavga ederdik. herşey ortaya çıkınca da utanmadan inkar ederdi yaptığı söylediği herşeyi.
ben artık dayanamadım dershaneyi bıraktım. onların haberi yoktu ama gitmedim evde kaldım onlar beni gidiyo saniyodu.
öyle işte civcivim:) çok şükür geçti o günler artık. en güzel şey uzakta olmak