- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada 2 gun yardimci lazim oyle evlerr cidden bizim ev 170 mertekareydi babamin evi bahceli falan degildi. Sizin ev bizimkinden de buyuk ve haftada bir yardimci gelirdi ama yardimci da bi yere kadar yardimci olabiliyo arkani bi donuyosun hadi yine kirlenmis bence de daha kucuk ev daha kullanisli o evin nostaljik havasi olmaz tabii ki o guzellik olmaz ama derdi de cok olmazTamam kuzum geçti gitti, dikkat edeceğim tekrar, hazır 65e bu kadar yakınken bırakmak olmaz.
Tatlım ev 3 katlı, iki büyük salon, 3 büyük yatak odası, çamaşır odası, ardiye şeklinde alanlar var. Tek seferde hepsini temizleyemiyorum bu yüzden. Bunun için biraz daha küçük ev istiyorum. Bahçenin bakımı da zorluyor.
Sana göre erken olmuş evetVoovv ne güzel günaydın
Senin topikte görür özenirdim
Artık sen bizim topiktesin yuppi
Sana da günaydın
Ben de erken yattım bugün 1.30
Erken kalktım 8.30
Tabi bana göre
Kahvaltım bile bitti çoktan
Hiç anlamam ama Aslan Terazi Koç arasında gidiyorum Gönlüm tabiki Boğadan yanaÜçü demişim ama dört kişi,oğlumu unutmuşum
Asıl burcumu tahmin edebilecek misin bakalım başak yükselenim
Çiçeklerininde hastasıyım hani
Hosgeldin enercimGünaydın Canım'larım
Başka telefondan girdim biraz buralardayım Bu kadar uzak kalabildim sizden
Hoşbuldum civcivimHosgeldin enercim
Ben de habire teli sarjdan alip alip duruyorum
Sorma bide benm tel emektar kac yıl oldu alali son zamanlarini yasiyo. Gönül isterki hep benimle kalsin memnunum ben kendisindenHoşbuldum civcivim
Bataryaların anasını ağlatıyoruz valla
Telefon iyiyse batarya alırsın kuşum. Benimki de 4 senelik, her şeyi tıkır tıkır ama batarya biraz yalpalıyor artıkSorma bide benm tel emektar kac yıl oldu alali son zamanlarini yasiyo. Gönül isterki hep benimle kalsin memnunum ben kendisinden
Nereydi canım sizin ora, ben Ankara simidini çok severim.Gü nay dınnnnn .Bugün tükkanı açmak bana düştü. Ballarım gelivermeden şuraları şöyle güzelce bir temizleyeyim. ama çay koyamıyorum. Miniğimi okula bırakıp gelene kadar biriniz koyabilir mi?
Yağmur dinmişe benziyor. Eğer geç kalırsam bilin ki yürüyüşteyim. Merak etmeyin. Siz çaya başlayın. Ben size yetişirim. ️ ASLInda çayın yanına simit alırdım. Buranın simiti çok meşhur. Böyle sıcacık, gevrek. Sözüm olsun. Hepimiz fit olunca vurucam kırbacı, simitçiyi ay yani simit dükkanını alıcam. sabah sabah çenem düştü.
Canım gelmekten vazgeçtiler, ne yalan soyliyim sevindim.Yaa songül o evi ben cok seviyodum (bana noluyosa gormedim bile ) inşallah daha kucuk ama yine bahceli bi eve taşınırsınız apartman dusunmuyosundur insallah
Yine de nolursa olsun hakkinizda hayirlisi olsun canim❤
Günaydiiiinn ellerine saglik her yer piril pırıl ben de gidip cayi demliyim bari
Simitciye kirbac vurma planin cok guldurdu beni
Gelmiş benim çiçeklerim
İyi ki gelebildin balım, bol bol gelGünaydın Canım'larım
Başka telefondan girdim biraz buralardayım Bu kadar uzak kalabildim sizden
Bu ev 270 metrekare. Bugün süpürüyorum yarın yine aynı, hiç temiz kalmıyor nedense. Pandemi bitince en azından haftada bir yardımcı iyi olacak canım. Ben de senin gibi daha küçük evin daha kolay idare edileceğini düşünüyorum. Burayı sırf bahçesi için özlerim, bir sürü ağacım varHaftada 2 gun yardimci lazim oyle evlerr cidden bizim ev 170 mertekareydi babamin evi bahceli falan degildi. Sizin ev bizimkinden de buyuk ve haftada bir yardimci gelirdi ama yardimci da bi yere kadar yardimci olabiliyo arkani bi donuyosun hadi yine kirlenmis bence de daha kucuk ev daha kullanisli o evin nostaljik havasi olmaz tabii ki o guzellik olmaz ama derdi de cok olmaz
Geldim de pek kimse yokmuş, Tükkanı Aslım açmış, sonra kaçmış mı simitçiyi mi kaçırmış simitçi bunu mu kırbaçlamış tam anlayamadım oralarıNereydi canım sizin ora, ben Ankara simidini çok severim.
Okul işe sana yaradı canım, her sabah yürüyüş yapma motivasyonun oluyor böylece.
Canım gelmekten vazgeçtiler, ne yalan soyliyim sevindim.
Ev satılırsa site içinde apartmana kiraya çıkmayı düşünüyoruz. Onu da bir deneyimlemek lazım, sonra karar verip ona göre ev alırız diyoruz.
Gelmiş benim çiçeklerim
İyi ki gelebildin balım, bol bol gel
Bu ev 270 metrekare. Bugün süpürüyorum yarın yine aynı, hiç temiz kalmıyor nedense. Pandemi bitince en azından haftada bir yardımcı iyi olacak canım. Ben de senin gibi daha küçük evin daha kolay idare edileceğini düşünüyorum. Burayı sırf bahçesi için özlerim, bir sürü ağacım var
Sen geldin ama şimdi çıkmam lazım Çiçeğim Gelirim bir ara yineCanlarım
Bir merhaba ya geldim
Erken kalkmak iyiymiş ya
Dünyanın işini hallettim yemek salata bile hazır
Ben kaçtım
Ya aslinda harika coluk cocuk kalabalik boyle dusununce insan tabii her seyini ozler ev hanimi misin? Calisiyosan cunku daha da zor. İnsallah nasil rahatina geliyosa oyle hayirli bie ev bulursunuzNereydi canım sizin ora, ben Ankara simidini çok severim.
Okul işe sana yaradı canım, her sabah yürüyüş yapma motivasyonun oluyor böylece.
Ev satılırsa site içinde apartmana kiraya çıkmayı düşünüyoruz. Onu da bir deneyimlemek lazım, sonra karar verip ona göre ev alırız diyoruz.
Gelmiş benim çiçeklerim
Bu ev 270 metrekare. Bugün süpürüyorum yarın yine aynı, hiç temiz kalmıyor nedense. Pandemi bitince en azından haftada bir yardımcı iyi olacak canım. Ben de senin gibi daha küçük evin daha kolay idare edileceğini düşünüyorum. Burayı sırf bahçesi için özlerim, bir sürü ağacım var
Seç biriniHiç anlamam ama Aslan Terazi Koç arasında gidiyorum Gönlüm tabiki Boğadan yana
Çiçeklerininde hastasıyım hani
Yaa gördün müüCanlarım
Bir merhaba ya geldim
Erken kalkmak iyiymiş ya
Dünyanın işini hallettim yemek salata bile hazır
Ben kaçtım
Sakarya’dayım Songül Balım Sabah yürüyüşünü ben çok sevdim . Bana çok iyi geldi.Nereydi canım sizin ora, ben Ankara simidini çok severim.
Gelmiş benim çiçeklerim
Aa olur mu ben çok centilmenimdir Önce sen söyle sonra benSeç birini
Yaa gördün müü
Güzel Aslım benim, çok iyi olmuş Sabah uzun uzun yürümeyi çok severim. Birde etraf ağaçlarla doluysa doyamam keyfineSakarya’dayım Songül Balım Sabah yürüyüşünü ben çok sevdim . Bana çok iyi geldi.
Enerjimmmm yaaaaaa gülmemem gereken bir yerdeyim ama gülmemek ne mümkün. Karnım ağrıdı kendimi tutmaktanGeldim de pek kimse yokmuş, Tükkanı Aslım açmış, sonra kaçmış mı simitçiyi mi kaçırmış simitçi bunu mu kırbaçlamış tam anlayamadım oraları
Civcivimde şarj bekliyorum diye oralarda çikiletaları götürmüyorsa iyidir
Kirayı da dene bakalım canım. Ona göre ne istediğini bilirsin en azından. İllaki bu evi özleyeceksin. Gelmemeleri şimdilik iyi, sende satılna kadar bu duyguya alışırsın. Hayırlısı olsun
Canım Songülümüz akademisyen. Boş vakitlerinde ev hanımlığını hobi gibi yapıyor diyelim. Kendi işini kendi yapmayı seviyor ama vakti ve gücü pek yetmiyor. Onun için evi küçültmeyi düşünüyor.Ya aslinda harika coluk cocuk kalabalik boyle dusununce insan tabii her seyini ozler ev hanimi misin? Calisiyosan cunku daha da zor. İnsallah nasil rahatina geliyosa oyle hayirli bie ev bulursunuz