70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

iznim tamamdır 😁😁😁 3-5 gün free takılayım ben 💕

Hayırlısı olsun canım ❤️ Kaç oda ki eviniz balım ❤️

Yok yaa balım pişman değilim de siz bana kızmayın diye blöf yapıyorum :KK70: :KK70:

Balım benim kizmayacaginizi biliyorum zaten 🤩

Songül’üm kim demiş kızmayız ciğer yoğurt ok gözleme hemde akşam hiç olmamış balım hımmm 🥺🥺🥺

Civcivim biraz dikkat ⛔️ Diyet dışına çıkmayacağına söz vermiştin 🥺🥺🥺
Cumartesi bildirim var ama ona göre 😉
Cuma detoks beslenirsen olur balım 🍯🐝

iznim tamamdır 😁😁😁 3-5 gün free takılayım ben 💕

Hayırlısı olsun canım ❤️ Kaç oda ki eviniz balım ❤️

Yok yaa balım pişman değilim de siz bana kızmayın diye blöf yapıyorum :KK70: :KK70:

Balım benim kizmayacaginizi biliyorum zaten 🤩

Songül’üm kim demiş kızmayız ciğer yoğurt ok gözleme hemde akşam hiç olmamış balım hımmm 🥺🥺🥺

Civcivim biraz dikkat ⛔️ Diyet dışına çıkmayacağına söz vermiştin 🥺🥺🥺
Tamam kuzum geçti gitti, dikkat edeceğim tekrar, hazır 65e bu kadar yakınken bırakmak olmaz.

Tatlım ev 3 katlı, iki büyük salon, 3 büyük yatak odası, çamaşır odası, ardiye şeklinde alanlar var. Tek seferde hepsini temizleyemiyorum bu yüzden. Bunun için biraz daha küçük ev istiyorum. Bahçenin bakımı da zorluyor.

Tamam kuzum geçti gitti, dikkat edeceğim tekrar, hazır 65e bu kadar yakınken bırakmak olmaz.

Tatlım ev 3 katlı, iki büyük salon, 3 büyük yatak odası, çamaşır odası, ardiye şeklinde alanlar var. Tek seferde hepsini temizleyemiyorum bu yüzden. Bunun için biraz daha küçük ev istiyorum. Bahçenin bakımı da zorluyor.
Çoğu insanın hayalini yaşıyorsun 😍😍🧿🧿 satarsanız yeni evinizde de güzel anılar biriktirirsiniz 3 kişilik aileye bence 3+1 yeterli gibi
Ben büyük evi tercih edebilirdim bu arada bahçe ise en bayıldığım şey çok emek ve zaman istiyor yada çok masraflı oluyor

Çoğu insanın hayalini yaşıyorsun 😍😍🧿🧿 satarsanız yeni evinizde de güzel anılar biriktirirsiniz 3 kişilik aileye bence 3+1 yeterli gibi
Ben büyük evi tercih edebilirdim bu arada bahçe ise en bayıldığım şey çok emek ve zaman istiyor yada çok masraflı oluyor
Bizim de hep hayalimizdi canım, Allah 4 yıl önce nasip etti, çok uygun bir fiyata aldık. Çok seviyorum bu evi. Satmak istememin bir sebebi de 1 yıl içinde şehir merkezinde fakülteye geçme ihtimali olabilir. Burdan git gel yapmak zor olur, bizim burda da bir ev ha deyince satılmaz, zor gidiyor. Fırsat bulunca satmak mantıklı geliyor o yüzden. Ayrıca oğluma okul seçeneği merkezde daha çok ve şu an devam ettiği özel bir merkez var, merkezdeki çok daha iyi ama adrese göre kayıt alıyor. Kendin istediğin merkeze gidemiyorsun. Yani lafın kısası hep burda kalacak olsak karar vermek kolay, o zaman satmayız. Yine çok konuştum 😂😂

Gü nay dınnnnn .
Bugün tükkanı açmak bana düştü. Ballarım gelivermeden şuraları şöyle güzelce bir temizleyeyim. :temizlik: 🥰 ama çay koyamıyorum. Miniğimi okula bırakıp gelene kadar biriniz koyabilir mi? 😉
Yağmur dinmişe benziyor. Eğer geç kalırsam bilin ki yürüyüşteyim. Merak etmeyin. Siz çaya başlayın. Ben size yetişirim. ☕️ ASLInda çayın yanına simit alırdım. Buranın simiti çok meşhur. Böyle sıcacık, gevrek. Sözüm olsun. Hepimiz fit olunca vurucam kırbacı, simitçiyi ay yani simit dükkanını alıcam. 😂😅😂😅😂😅 sabah sabah çenem düştü. 😂😘

Yaa songül o evi ben cok seviyodum (bana noluyosa gormedim bile 😂😂) inşallah daha kucuk ama yine bahceli bi eve taşınırsınız 😔 apartman dusunmuyosundur insallah😔
Yine de nolursa olsun hakkinizda hayirlisi olsun canim❤
Gü nay dınnnnn .
Bugün tükkanı açmak bana düştü. Ballarım gelivermeden şuraları şöyle güzelce bir temizleyeyim. :temizlik: 🥰 ama çay koyamıyorum. Miniğimi okula bırakıp gelene kadar biriniz koyabilir mi? 😉
Yağmur dinmişe benziyor. Eğer geç kalırsam bilin ki yürüyüşteyim. Merak etmeyin. Siz çaya başlayın. Ben size yetişirim. ☕️ ASLInda çayın yanına simit alırdım. Buranın simiti çok meşhur. Böyle sıcacık, gevrek. Sözüm olsun. Hepimiz fit olunca vurucam kırbacı, simitçiyi ay yani simit dükkanını alıcam. 😂😅😂😅😂😅 sabah sabah çenem düştü. 😂😘

Günaydiiiinn😍☺️ ellerine saglik her yer piril pırıl 🤩 ben de gidip cayi demliyim bari😂

Simitciye kirbac vurma planin cok guldurdu beni😂😂😂😂

Evet bence de sana göre epey az😂 Bana uyarsan çok aç kalırsın. Zaten uymazsın da 😁😁😁 Belki kuruyemiş veya meyve eklerim. Önceki yediğim hurmalar işte tırmalıyor şuan 😁 Ancak kapatırım açığı
Yok canım aman aman uymam🤣 ben o aç kalmalı diyetleri çok yaptım,diyeti bırakıp normal yemeye geçince bile kilo aldım🤣
Aramızda 10 kilo var,senden fazla yiyebilirim :KK53:

Günaydın
27f9ce68dcb2c7e45987f801ed97d256.jpg

Gü nay dınnnnn .

Günaydın 💕
Çalışkan arı 🐝
Vur kırbacı 😂
Al simiti😂
Yaa songül o evi ben cok seviyodum (bana noluyosa gormedim bile 😂😂) inşallah daha kucuk ama yine bahceli bi eve taşınırsınız 😔 apartman dusunmuyosundur insallah😔
Yine de nolursa olsun hakkinizda hayirlisi olsun canim❤

Günaydiiiinn😍☺️ ellerine saglik her yer piril pırıl 🤩 ben de gidip cayi demliyim bari😂

Simitciye kirbac vurma planin cok guldurdu beni😂😂😂😂
Ha ha 🤭
Kızın icinden stand up women çıktı 😂
Üçü demişim ama dört kişi,oğlumu unutmuşum🤣
Asıl burcumu tahmin edebilecek misin bakalım😅 başak yükselenim
Başak lik belli de 🤭
Burcu bilemedim😁
Biraz daha tanıyayim seni😁

Ayy en sevdigim renkkk günüm iyi basladi bak simdi🤩
Günaydın 💕
Çalışkan arı 🐝
Vur kırbacı 😂
Al simiti😂

Ha ha 🤭
Kızın icinden stand up women çıktı 😂

Başak lik belli de 🤭
Burcu bilemedim😁
Biraz daha tanıyayim seni😁
Sorma aslim costu bu sabah da nerde kaldi gelmedi hala. O enerjiyle şu an sekerek kuzusunu okula birakmaya gidiyo😂

Negodan bi kova enerjisi alıyorum ama acaba mı? Yükselen başak da cuk oturmus yalnız 😬

X