70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Oğlum aşırı rahat bu evde, istediği gibi at koşturuyor, apartman onu çok engelleyecek. Dediğin gibi satmak zorunda olmamak iyi hissettiriyor, yarın bı gelsinler de bakarız, istediğimiz parayı tak diye verirlerse satarız belki de mırın kırın olursa vazgeçeriz hemen.

Allah gönlüne göre verecek inşallah senin de.

Ben takip edip menü paylasmadin diye uyarırım seni canım ama yorumlama işinde kızlar daha iyi, özellikle Leyla enerji Sudem. Ben karbonhidrat protein dengesi vs. Çok anlamıyorum. Yine de seni sıkıştırırım 😂😂 menünde spor da olsun mu peki.
Tamam canim zaten menüyü hatirlat yeterli☺️❤ kizlar gördükçe yorumlar herkes birbirini yorumluyo nasilsa o kısımda sorun yok aksam yazcagimi bilirsem ben de ayarlarım dengeyi zaten☺️
Spor birazcik beklesin bu ara yuruyuse cikmaya çalışırım yine❤

Aaa onu çok duydum bir iki kez azcik izledim fena değil 😁
Ama seveni çok 😉
Ben sevdim canım, ilk bölümler biraz sıkmıştı ama şimdi daha eğlenceli gelmeye başladı. Tabi asla alev alev ve sadakatsiz ayarında değil, o ikisini çok seviyorum. Bunlardan başkasına da bakmıyorum bu aralar.
Tamam canim zaten menüyü hatirlat yeterli☺️❤ kizlar gördükçe yorumlar herkes birbirini yorumluyo nasilsa o kısımda sorun yok aksam yazcagimi bilirsem ben de ayarlarım dengeyi zaten☺️
Tamam balım, ben akşamları hatırlatırım mutlaka. Yarın düzgün beslenip ikimiz de mutlaka menü yazıyoruz 🤩🤩

Ben sevdim canım, ilk bölümler biraz sıkmıştı ama şimdi daha eğlenceli gelmeye başladı. Tabi asla alev alev ve sadakatsiz ayarında değil, o ikisini çok seviyorum. Bunlardan başkasına da bakmıyorum bu aralar.

Tamam balım, ben akşamları hatırlatırım mutlaka. Yarın düzgün beslenip ikimiz de mutlaka menü yazıyoruz 🤩🤩
Tamam canim cook teşekkür ederim☺️

Benim ki Netflix te behzat ç izliyor. 🤦
Onu da severdim ben, eski bölümler mi yayınlanıyor canım.
Ben de onu izliyorum simdi. Normalde youtubedan ilerleterek izlerdim bazi sahneleri cok sündürüyolar bakismalar falan bayilcak gibi oluyorum:deli:
Bizimki Tivibu canım, diziyi geç saatte açıyorum, başa sariyorum. Ben de senin gibi sara sara izliyorum bazı yerleri, çünkü çok haklısın 😂😂

Onu da severdim ben, eski bölümler mi yayınlanıyor canım.

Bizimki Tivibu canım, diziyi geç saatte açıyorum, başa sariyorum. Ben de senin gibi sara sara izliyorum bazı yerleri, çünkü çok haklısın 😂😂
Evet balım , eski bölümler. Bende severim ama her gün arka arkaya olunca biraz baydı,. 😉

Boncuğum her gün 1000 yiyecek değilsin 😍
Vücuduna izin ver arada şımart😍
İdeal kilonun bile altındasın🧿

İstediğini ye balım 🍯🐝
Artık vermenin bin bir türlü yolunu biliyoruz :KK60:
El ele verip iki günde atarız o ödemi 🤗🤗

Korumak ömür boyu sürecek çünkü 😍
iznim tamamdır 😁😁😁 3-5 gün free takılayım ben 💕

Çünkü sen öne çıkarsan onun eksiklikleri herkes tarafından görülecek, kendim çalışayım demiyor da öne geçeni tutup geri çekeyim diyor.

Bizim eve bugün bir talip çıktı, yarın gelip bakacaklar, içime niyeyse hüzün çöktü.

Geçmiş olsun canım, alerjiyle yaşamak çok zordur.

Hem genç hem de uzun gösteriyorsun canım.

Sana da geçmiş olsun balım.
Hayırlısı olsun canım ❤️ Kaç oda ki eviniz balım ❤️
Kızlar bugün menüm çok enteresan, sabah kahvaltı yapma şansı bulamadan okula gittim, öğlen ciğer yedim yanında yoğurtla. Sonra odamda uyuyakalmışım sanırım ilaçlardan :KK70: :KK70: Tam çıkıp eve gelecekken tezimle ilgili (sadece benim değil birkaç arkadaşın da) evrakları yeniden hazırlamam gerekti, onlarla uğraşırken eve geç döndüm. Döndüğümde eşim ve oğlum yemeklerini yemişlerdi ama bana bir şey yoktu. Akşam için de gözleme yedim (çok pişmanım), böyle çok saçma oldu yani. İnşallah yarın düzene sokacağım hemen.

Yok yaa balım pişman değilim de siz bana kızmayın diye blöf yapıyorum :KK70: :KK70:

Balım benim kizmayacaginizi biliyorum zaten 🤩

Songül’üm kim demiş kızmayız ciğer yoğurt ok gözleme hemde akşam hiç olmamış balım hımmm 🥺🥺🥺
Civcivim biraz dikkat ⛔️ Diyet dışına çıkmayacağına söz vermiştin 🥺🥺🥺

Herkese iyi geceler Balımlarım 💋💋
Bu internet haberi çok üzdü beni biran önce çöz balım ❤️ Alıntı yapmıştım ama çoğu alıntıyı silmek zorunda kaldım hepsi birbirine girdi değişik birşeyler oldu 😎
Kaçırdığım birşeyler var gibi hissediyorum tekrar okumaya çalışayım balım 😘😘😘

X