70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun, Bala bal gerekir mi?
Bilmem sence :KK8:
Kabağa yoğurt ve keten tohumu atsam,
Veya sabah omlete keten tohumu koysam,
Ya da 1 yk yulaf katayım omlete, bir daha deneyim😍

Balım bu arada pişmiş yulaf pek rahatsız etmiyor beni. Direk yersem rahatsız ediyor
Canım sana sabah kahvaltı için o zaman muzlu tarçınlı filan karışım yaparız bir ara.

Keten tohumu çiğnemek biraz zor umarım becerirsin.
Güçlü bir robotun varsa smotie gibi de chia tohumu ve keten tohumu karışımları var.

Benim robot 🤖 dandik o yüzden riske hiç girmedim 😉

Sen yaparsan her şey olur balım 🍯

İddiayı hangimiz kazanacak 😍😍
Sen Mart ben Nisan dedim bakalım koruma ne zaman😍😍
Birde bana sor 😢
Şifremi de buldum canım.
Hemen geçemezsem, sanırım 10-14 arası ve akşam bi ara gelebilirim
Yaa yapma lütfen 🤗🤗🤗
Üçü de oldukça yakınım😅
Belli serzeniş ten:KK8::KK8:
Sen başak olmalısın 😉😉
Başka bir burç düşünemiyorum senin için 💃💃
Çünkü sen öne çıkarsan onun eksiklikleri herkes tarafından görülecek, kendim çalışayım demiyor da öne geçeni tutup geri çekeyim diyor.

Bizim eve bugün bir talip çıktı, yarın gelip bakacaklar, içime niyeyse hüzün çöktü.

Geçmiş olsun canım, alerjiyle yaşamak çok zordur.

Hem genç hem de uzun gösteriyorsun canım.

Sana da geçmiş olsun balım.
Sağol bal arım 🐝🍯
Bütün boğaları resmen çekiyorsun :KK70: :KK70:

Merhaba, sizi tanıyabilir miyiz.

kuzum yaaa inşallah girebilirsin, hiç ayrı kalmak istemiyorum senden, valla üzülürüm.

Afiyet olsun canım her şey çok güzel.

Afiyet olsun canım, başlığın da menün de çok güzel olmuş balım.

Ben çay yanında bir şeyler yemeyi seviyorum canım yaa.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.

Canım ben oruca eşlik edemeyeceğim rahatsızlığım yüzünden, ilaçlarım bitene kadar başlayaamam.
Öyle bir çekim gücüne sahibim işte 🤭🤭

Kızlar bugün menüm çok enteresan, sabah kahvaltı yapma şansı bulamadan okula gittim, öğlen ciğer yedim yanında yoğurtla. Sonra odamda uyuyakalmışım sanırım ilaçlardan :KK70: :KK70: Tam çıkıp eve gelecekken tezimle ilgili (sadece benim değil birkaç arkadaşın da) evrakları yeniden hazırlamam gerekti, onlarla uğraşırken eve geç döndüm. Döndüğümde eşim ve oğlum yemeklerini yemişlerdi ama bana bir şey yoktu. Akşam için de gözleme yedim (çok pişmanım), böyle çok saçma oldu yani. İnşallah yarın düzene sokacağım hemen.

Kızlar bugün menüm çok enteresan, sabah kahvaltı yapma şansı bulamadan okula gittim, öğlen ciğer yedim yanında yoğurtla. Sonra odamda uyuyakalmışım sanırım ilaçlardan :KK70: :KK70: Tam çıkıp eve gelecekken tezimle ilgili (sadece benim değil birkaç arkadaşın da) evrakları yeniden hazırlamam gerekti, onlarla uğraşırken eve geç döndüm. Döndüğümde eşim ve oğlum yemeklerini yemişlerdi ama bana bir şey yoktu. Akşam için de gözleme yedim (çok pişmanım), böyle çok saçma oldu yani. İnşallah yarın düzene sokacağım hemen.
Yorucu bir gün olmuş canım sen yrına telafi edersin. Pişman olma afiyet olsun bugün bitti sonuçtaa😍😄

sakin sakin çalışmayı özledim ya. hiç bı isim yetişmiyo

inşallah normale döneriz en kısa zamanda

benim tanıdığım bogalara yengeç carptiysa demek:KK70: :KK70: @Negoo

ooo burçlar baya çeşitli burda yani😍😍

keyfine düşkün olmak çok güzel ama ya:KK70:
He ya keyif de orda bir boğa vardır 💃💃

Songül yarın tartılma.😉
Çünkü Kh ödem yapar sen tartıdan etkileniyorsun çünkü.🧐

Yarın hafif bir menü ile tamamdır.🤗

Çoğu kişi aynı kiloda başladı diyete.🤗🤗🤗
Kilo verirken de korurken de beraberiz balım🍯🍯

Songül yarın tartılma.😉
Çünkü Kh ödem yapar sen tartıdan etkileniyorsun çünkü.🧐

Yarın hafif bir menü ile tamamdır.🤗

Çoğu kişi aynı kiloda başladı diyete.🤗🤗🤗
Kilo verirken de korurken de beraberiz balım🍯🍯
Yok canım asla tartilmam yarın cumartesiye kadar da yasak tartı bana. Önümüzdeki şu birkaç gün dikkat edersem artı gelmez bence.
😂😂 sana hiç kızılır mı balım yaaa. Bende blöfü hemen yedim😂😂
Balım benim kizmayacaginizi biliyorum zaten 🤩

Benim size bir sürprizim var 🌸🌸🌸
Yeni yıl menüsünde dolmaları, çerezleri, pastaları yedik diye üzülmeyeceğimiz güzel bir telafi diyeti hazırladım 🌸🌸🌸 2 günlük program 🌸🌸🌸
Yarın sabahtan başlıyoruz ne dersiniz?
Listemiz ekte Şimdiden bol eksilerimiz olsun 🌸🌸🌸
sonngulen sonngulen sudem34 sudem34 enerji_kusagi enerji_kusagi @asliogretmen Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @lalalady inci-tepik inci-tepik
Enerjim İncim mesajın yanındaki ok simgesine dokunun.😍
Telafi diyeti önünüze gelir.😍
kk birinci noteri kk birinci noteri yapmak istersen canım perşembe cuma yapabilirsin.😍
Cumartesi tartı günü ya 😁😁

Myson TabaT'cım bugün çıldırdı😁
Temizlik biraz hunharca geçti galiba 😍

Afiyet olsun. Sanki biraz karbonhidrat türevleri ile geçmiş günün. Temizlikle yakmışsındır umarım 😊
Yok vallahi bundwn dha dusugunu yapmam mumkun degil dnamda yok 🤣🤣🤣 hele cocukla bayiliweririm valla 🤣🤣 ay saka maka anneme gittim ya ev batmis 2-3 gunde o yuzden giristim artik napim

Afiyet olsun canım, yine de sınırlar içinde kalmışsın sen.

Canım bugün bir şey yememişsin gibi geldi bana. Sporun da çok güzel.

Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş.

İnşallah istediğin işi kurarsın canım, çok mutlu olacağım senle birlikte.

Tatlım bu evi ve bahçesini, olumlu yanlarını çok seviyorum ama evi idare edemiyorum. Daha küçük ve sorumlulukları az bir evde yaşamak istiyorum. Ama tüm bu imkanlarını bırakınca üzüleceğimi de düşünüyorum. Hele bir yarın gelip baksınlar bakalım ne düşünecekler, eğer çok kötü hissedersek satmayız belki bilemiyorum.

Afiyet olsun canım senin de menün güzel olmuş.
Boncuğum büyük ev gerçekten meşakkatli ama ben yinede zorluğuna rağmen seviyorum. Gönlüm hep ucu açık dağlarda ovalarda olduğundan geniş olması iyi hissettiriyor. Küçük eve hakim olmak daha kolay olsada kafeste gibi hissediyorum. Senin çocuk ve işinden dolayı yükün hafifler o iyi. Sizinde satmak zorunluluğunuz olmadığına sevindim doğrusu. Aynı tarz olup iki veya 3 oda daha küçüğünü bulursanız ne güzel olur.

Yok yaa balım pişman değilim de siz bana kızmayın diye blöf yapıyorum :KK70: :KK70:
Songülüm ben 2 gündür abarttim da abarttim doymak bilmedim :KK43:
Bisey rica etsem en azindan bi haftaligina düzene girene kadar biri benim menülerimi takip etse. Aksam yazmazsam beni uyarsa.. yazcagimi bildigim icin dikkat ederim en azindan..
Ama iyi yapiyosun yedim diye pisman olma kendini suclama tadini cikar yoluna devam et pozitif olalim bosver afiyet olsun😍🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

Bilmem sence :KK8:

Canım sana sabah kahvaltı için o zaman muzlu tarçınlı filan karışım yaparız bir ara.

Keten tohumu çiğnemek biraz zor umarım becerirsin.
Güçlü bir robotun varsa smotie gibi de chia tohumu ve keten tohumu karışımları var.

Benim robot 🤖 dandik o yüzden riske hiç girmedim 😉

Sen yaparsan her şey olur balım 🍯

İddiayı hangimiz kazanacak 😍😍
Sen Mart ben Nisan dedim bakalım koruma ne zaman😍😍

Yaa yapma lütfen 🤗🤗🤗

Belli serzeniş ten:KK8::KK8:
Sen başak olmalısın 😉😉
Başka bir burç düşünemiyorum senin için 💃💃

Sağol bal arım 🐝🍯

Öyle bir çekim gücüne sahibim işte 🤭🤭
Bence gerekmez de sen kh sız yapar mısın onu bilemedim 💕

Olur onu da yaparız Çiçeğim 🌹

Keten tohumu çiğnemeyi sevemedim.
Nasıl çekerim bunu dediğim gün kuruyemişçide çekilmişini buldum😋

23 Marta yetişmeye çalışıyorum 😁

Yarın benimkinin telini çalacağım arada 😁😁😁

Enerjim İncim mesajın yanındaki ok simgesine dokunun.😍
Telafi diyeti önünüze gelir.😍
kk birinci noteri kk birinci noteri yapmak istersen canım perşembe cuma yapabilirsin.😍
Cumartesi tartı günü ya 😁😁
Telefona kaydetmiştim duruyor hala Balım:KK6:
Tartının pili de bitmez artık 😁
Cumartesiye 1-2 kilo insem keşke. Çok umutluyum 😍

Boncuğum büyük ev gerçekten meşakkatli ama ben yinede zorluğuna rağmen seviyorum. Gönlüm hep ucu açık dağlarda ovalarda olduğundan geniş olması iyi hissettiriyor. Küçük eve hakim olmak daha kolay olsada kafeste gibi hissediyorum. Senin çocuk ve işinden dolayı yükün hafifler o iyi. Sizinde satmak zorunluluğunuz olmadığına sevindim doğrusu. Aynı tarz olup iki veya 3 oda daha küçüğünü bulursanız ne güzel olur.
Oğlum aşırı rahat bu evde, istediği gibi at koşturuyor, apartman onu çok engelleyecek. Dediğin gibi satmak zorunda olmamak iyi hissettiriyor, yarın bı gelsinler de bakarız, istediğimiz parayı tak diye verirlerse satarız belki de mırın kırın olursa vazgeçeriz hemen.

Allah gönlüne göre verecek inşallah senin de.
Songülüm ben 2 gündür abarttim da abarttim doymak bilmedim :KK43:
Bisey rica etsem en azindan bi haftaligina düzene girene kadar biri benim menülerimi takip etse. Aksam yazmazsam beni uyarsa.. yazcagimi bildigim icin dikkat ederim en azindan..
Ama iyi yapiyosun yedim diye pisman olma kendini suclama tadini cikar yoluna devam et pozitif olalim bosver afiyet olsun😍🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️
Ben takip edip menü paylasmadin diye uyarırım seni canım ama yorumlama işinde kızlar daha iyi, özellikle Leyla enerji Sudem. Ben karbonhidrat protein dengesi vs. Çok anlamıyorum. Yine de seni sıkıştırırım 😂😂 menünde spor da olsun mu peki.

Bence gerekmez de sen kh sız yapar mısın onu bilemedim 💕

Olur onu da yaparız Çiçeğim 🌹

Keten tohumu çiğnemeyi sevemedim.
Nasıl çekerim bunu dediğim gün kuruyemişçide çekilmişini buldum😋

23 Marta yetişmeye çalışıyorum 😁

Yarın benimkinin telini çalacağım arada 😁😁😁
Kaldigin yerden mesajlara cevap vermesin sonra😁😁
Telefona kaydetmiştim duruyor hala Balım:KK6:
Tartının pili de bitmez artık 😁
Cumartesiye 1-2 kilo insem keşke. Çok umutluyum 😍
O zaman sporu iki gün yardirman lazım 😁
Cuma kasları dinlendirir sin 😉