70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günde iki tur şarj bile yetmiyor 😜

Canım baban için Allah merhametiyle muamelede bulunsun inşallah 🤲
2001 yılında ben de aynı duyguyu yaşadım.
20 yıl geçti ama hala aynı.

Diyet konusunda bilgili olman çok güzel 😍
Zaten disiplinli birisin.😍
Kısa sürede hedefe ulaşırsin 😍
Ama hedefe ulaşınca bizi birakip gitme 😍

Boyun kaç ?
54-58 kilo çok az geldi gözüme 🧐🧐

Canım sen güçlüsün her türlü üstesinden gelirsin balım 🍯🐝
Canım kortizon un ismi ne?
Dekort prednol filan mı?
Kortizon ile kısa sürede toplarsın.
24 saat için de en geç 36 saat içinde semptomlarıni azaltır.

Sonuçların temiz çıkacak inanıyorum 😍😍
Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun babanın:KK43:
Boyum uzun değil 1.60 ama fotoğrafımı gören daha uzunsun diyor,niye bilmem😅52 bile olsam az değil ideal de,onu olmam yıllar alabilir :confused:

Aaaa daha karpuz 🍉 kesecektik:confused:

Hamarat günüm oldu bugün🤭
Temizlik yemek ders hepsini sıkıştırdim 😁

Ha ha😁
Bir kez iştahla yazdım yazis o yazis🤭
Ama çok aktif ya 😁
Son konularda çıkıyor hep 😁

Ha ha 🤭🤭
Kız ben çok girip okudum 😍
Okuyunca sanki ben yapiyorum o kadar işi hem rahatlama hem yorgunluk geliyordu 😍

:KK19:
Ben 11 de yatar 6-7 gibi kalkarım canım.Gece küçük uykumu bölmezse çok dinç olurum ama 6 yıldır hep bölüyor beyefendi🤣
Yine gel beklerim sayfaya💕 orada ki dostluklarımız da güzel,burada ki gibi💕

Allah mekanini cennet etsin basiniz sagolsun. normal yani insan hayati bir degil maalesef dogumlar vefatlar derken duygusal durumumuza gore her sey degisiyoe gercwkten ikiside insan hayatinda buyuk olaylar.
Amin,teşekkür ederim.
Çok doğru doğumlar,ölümler etkisi büyük olaylar.

Nego Nego mapustan çıkmana sevindim 🤗
Bir daha mapusa düşecek işler yapma :confused:
Bir sonraki mapus 10 gün oluyor galiba 😁
Ben bir kez düştüm oda bir gündü:confused:
Ama beni mapusa attılar diye kızıp 2-3 gün kendim girmedim:KK70:
Bir kere banda hemen pes etmişsin🤣
Benim mazim karanlık:KK53: bu durulmuş halim,en sakin halim:confused:
Söz veremem ban konusunda:rolleyes:

Prednol dur herhalde. 16 sabah 16 akşam mı yoksa yarım yarım mı alacaksın kortizon 😨
Birde ne kadar kullanacaksın cumartesiye kadar mı?

Cildine besleyici kremler sür. Biraz incelebilir. Kalsiyumu da ihmal etme kemiklerden biraz kalsiyum atacaktır. İyi ki sürekli kullanmayacaksın öyle görünüyor. Kortizon bitince biraz limona ağırlık vermen gerekecek.

O antibiyotik de biraz tuz içeriyor ama çok etkilidir.
Canım mesleğin ne?Pek bilgilisin bu konularda😊
Doktor bulmuşken soran teyzeler gibi sorayım bende🤣
Parathormon yüksekliği ilaçla mı tedavi ediliyor? Birde bu yükseklik kolestrolü de etkiler mi?

Rica ederim canım. 1600 az çıkmış ya. Demek ki hareketli seçsen daha yüksek çıkacak. Bizim kızlar fit365 mi ne bir program kullanıyor. Fırsat bulsam bende yüklenecektim. Yedikçe ekliyorsun o hesaplıyor 😁 Onu da tavsiye edebilirim. Leylam sürekli öyle bir program kullanıyor. Titiz hesapçıdır o da 😍
Fit365 ıoslar için sanırım,benim telefona çıkmıyor.
Felicio Felicio ?

Kendi kendime konuştum, enerji_kusagi enerji_kusagi nın temizliğinin üstüne cila çekeyim bende😅

16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif

Canım mesleğin ne?Pek bilgilisin bu konularda😊
Doktor bulmuşken soran teyzeler gibi sorayım bende🤣
Parathormon yüksekliği ilaçla mı tedavi ediliyor? Birde bu yükseklik kolestrolü de etkiler mi?
Estağfirullah canım sor tabi. Canım ilk açıldığı yıllarda Acil Tıp Teknisyenliği okumuştum. Resmen doktor gibi eğitmişlerdi. Şimdi ayaklara düşürdüler bölümü. Hastalıklar bilgisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Kadın Doğum, Farmakoloji, Genel Beslenme gibi bir sürü ders aldım. Mesela bizde doğum yaptırmadan Kadın Doğum dersini geçemiyordun. Şimdi nerde. Hastanelerde hemşire olarak çalıştım. Birazda çok sorar öğrenirdim. Çoğunu da unuttum başka sektöre kayınca.

Şimdi soruna gelince parathormon troit bezi üstündeki mercimek büyüklüğünde paratroit bezleriyle alakalı. Bunlar D vitamini ve Kalsiyum dengesini sağlıyor. Bu da böbrek ve kemikleri etkiler. Hatta eklemlerinde kireçlenme bile yapar. Kıkırdağın yapısını bozar. Fakat senin yüksek çıkması sanıyorum D vitaminin genelde eksik olduğu için o bez fazla uyarılmış da olabilir. Veya başka sebepler. Kalsiyumu falan baktılar mı kanda? Bu genetik bir rahatsızlık olabilir. Genelde ileri yaşlarda ortaya çıkan bir şeydir. Eğer D vitamini eksikliğine bağlı oluşup ve vücudun kalsiyumu yeterli kullanamadığı içinse bunlar takviye ile düzene girebilir. Eğer D vitamini eksikliği o bezlerde ki başka bir rahatsızlıktan kaynaklanıyorsa da galiba ameliyat olacaksın. Kemik ölçümü ve böbrek fonksiyonların me durumda bu arads bakıldı mı? Boynundan ultrason vs ile bakıldı mı? Kolesterol daha çol karaciğerle alakalı. O da belki kullandığın ilaçların yan etkisi olabilir.

Sen beklersin de biz o kadar bekleyebilir miyiz bi sor ? 😔🤭😘❤️🥰
Haha yerim seni bal hemsehrim😂🤩 eşime de espri yapip duruyorum civcüv geliyo artik robot supurge alirsin diye aldircaz galiba du bakalim:confused:
Canim pek ihtimal vermiyorum ondan bekliyorum 2 güncük daha. Sonra bende şok olmaya baslicam:KK53:
Kızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
7 yıl önce 67 kilo ile başlamışım.Öncesi (yani hamilelik öncesi) 54-58 arası bir hatundum🤣 2017 ye kadar lay lay lom diyet yaptım.Ta ki en yüksek kilom 80 i görene kadar 😑 antidepresan kurbanıydım,6 ay da 10 kilo ama böyle normal değil ödemli şiş şiş:KK43: o halimi gören arkadaşlar olmuştu.
2017-2018 arası 22 kilo verip 58 e düşmüştüm. Sonra hop tekrar ilaca başladım, bu sefer üç ayda 10 kilo aldım.
67-72 arası gidip geldim uzun süre.Bu son üç ayda hem hastalık hem babamın kaybı,saçma sapan beslendim,hop 5 kilo daha:KK43: bazı insanlar üzülünce kilo verir ya ben tam tersi alırım.
Çok uzun oldu,niye yazdım onu da hatırlamıyorum🤣🤣
Ben de öyleyim millet uzulunce yemeden kesilir ben hunharca yiyorum😂
Ya da benim sayfaya gel,zorla sevdireyim🤣
Denendi onaylandi sevdirir 😂
Bas harfi ne 🤣🤣 kendime aci cektirmekten zevk aliyorum suan 🤣🤣 saka maka afiyet olsun ben dun pizza mizza yazdim buraya kufur gbi sen yine insafli kadjnmissin 🤣🤣🤣
Islak kek :oops: ahh ahh tatli abur cubur hamur isi severim yani kendimi tutmasam Allaha emanet.. ilk evlendigim zamanlar sunu da bunu da deniyim elim alissin diye diye aldim kilo biraz da.. misafir gelince yaparim su tarifi de deniyim derken🤦🏼‍♀️
Günümüz aydın olsun Balımlarım💕. Bugün de dükkanı ben açayım, temizliğide yapayım, şuralara biraz su döküp fırçalayayım :temizlik::temizlik::temizlik:

Civcivime iş bırakmayayım , çayı da koyayımm ancak demlenir😁
Ooo tukkan parliyo ellerine saglik enercim Nego Nego Da üstüne cila gecmis is birakmamissiniz😂
Ben erken uyandim da benimki evde gelemedim bi😂🤦🏼‍♀️

Ben her sabah cay demliyorum ama yarim cay bardagi icip gerisini esime birakiyorum pek cayci degilim😂

Estağfirullah canım sor tabi. Canım ilk açıldığı yıllarda Acil Tıp Teknisyenliği okumuştum. Resmen doktor gibi eğitmişlerdi. Şimdi ayaklara düşürdüler bölümü. Hastalıklar bilgisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Kadın Doğum, Farmakoloji, Genel Beslenme gibi bir sürü ders aldım. Mesela bizde doğum yaptırmadan Kadın Doğum dersini geçemiyordun. Şimdi nerde. Hastanelerde hemşire olarak çalıştım. Birazda çok sorar öğrenirdim. Çoğunu da unuttum başka sektöre kayınca.

Şimdi soruna gelince parathormon troit bezi üstündeki mercimek büyüklüğünde paratroit bezleriyle alakalı. Bunlar D vitamini ve Kalsiyum dengesini sağlıyor. Bu da böbrek ve kemikleri etkiler. Hatta eklemlerinde kireçlenme bile yapar. Kıkırdağın yapısını bozar. Fakat senin yüksek çıkması sanıyorum D vitaminin genelde eksik olduğu için o bez fazla uyarılmış da olabilir. Veya başka sebepler. Kalsiyumu falan baktılar mı kanda? Bu genetik bir rahatsızlık olabilir. Genelde ileri yaşlarda ortaya çıkan bir şeydir. Eğer D vitamini eksikliğine bağlı oluşup ve vücudun kalsiyumu yeterli kullanamadığı içinse bunlar takviye ile düzene girebilir. Eğer D vitamini eksikliği o bezlerde ki başka bir rahatsızlıktan kaynaklanıyorsa da galiba ameliyat olacaksın. Kemik ölçümü ve böbrek fonksiyonların me durumda bu arads bakıldı mı? Boynundan ultrason vs ile bakıldı mı? Kolesterol daha çol karaciğerle alakalı. O da belki kullandığın ilaçların yan etkisi olabilir.
Maşallah benim enerjime . Tekrardan ne kadar şanslı olduğumu hissettirdin bana. ❤️ Şansım buraya gelip sudem34 sudem34 Sudemle tanışmakla başladı. Devamı ne de güzel geldi. Çok şükür. Benim baldan tatlı arkadaşlarım. ❤️

O nasıl ev toplamak arkadaş ya:KK57: Dün ben o kadar yardırdım 1000i bile göremedim 😁
Ev büyük galiba bir oraya bir buraya giderken oldu 😁
Şimdi adım sayarın hafızasından eski adımlarımo atayım da iyice şok ol🤣
Kim ev içinde akşama kadar 7 bin 9 bin adım atar😅
Kv min tabiriyle şakır şeremetmişim🤣🤣

Haha yerim seni bal hemsehrim😂🤩 eşime de espri yapip duruyorum civcüv geliyo artik robot supurge alirsin diye aldircaz galiba du bakalim:confused:
Canim pek ihtimal vermiyorum ondan bekliyorum 2 güncük daha. Sonra bende şok olmaya baslicam:KK53:

Ben de öyleyim millet uzulunce yemeden kesilir ben hunharca yiyorum😂

Denendi onaylandi sevdirir 😂

Islak kek :oops: ahh ahh tatli abur cubur hamur isi severim yani kendimi tutmasam Allaha emanet.. ilk evlendigim zamanlar sunu da bunu da deniyim elim alissin diye diye aldim kilo biraz da.. misafir gelince yaparim su tarifi de deniyim derken🤦🏼‍♀️

Ooo tukkan parliyo ellerine saglik enercim Nego Nego Da üstüne cila gecmis is birakmamissiniz😂
Ben erken uyandim da benimki evde gelemedim bi😂🤦🏼‍♀️

Ben her sabah cay demliyorum ama yarim cay bardagi icip gerisini esime birakiyorum pek cayci degilim😂
Evet ilk yil oyle oluyo ay ewliligin ilk yilini hicbi seye degismem ya vallahi en guzel zamanlarmis bosver aldigin kilo olsun

Tüh ya silinmiş eskiler😭
Fotoğraf çekmiştim önceden,silinmediyse onu atayım🤣

Aa ben bi kere evde 20leri zorlamış insanım 😂 Tabi özel çaba harcadım.
Hele birde yürümek için üstüne dışarı çıktıysam abartırda abartırım :KK70: :KK70:
Normalde evde günlük 4bini görürsem sevinçten sıyırırım galiba 😁😁😁

Canım iki yıldır yüksek çıkıyor.Endokrine gitmem lazımdı,pandemi çıkınca kaldı.
Dolayısıyla hiç birine bakılmadı,yıllar önce troid yüksek çıkmıştı o zaman ultrasonla bakılmıştı,şimdi troid iyi.
Kolestrol parathotmondan sonra yüksek çıkmaya başladı,bir yerde Parathormon kaynaklı olabileceğini okumuştum da.
D vitamini ağır eksik çıkıyor bende hep,5-17 arası diyeyim. İşin tuhafı çocukların da öyle,eşimin de öyleydi onun ki takviye ile 50 ye yükseldi ama benim 17 ye çıktı anca.
Riski göze alıp gidicem ya da

eşim biz evlenmeden önce bı ara 100 ü görmüş :KK70::KK70: o yüzden de artık dikkat ediyo. eskiden 90 lari da görürdü. şimdi 86 yi geçsin hemen başlıyo dikkat etmeye. ama altına inip de üç kilo veremiyo:KK70::KK70:

ben akşam yemeğinden sonra bişey yemem genelde. çok nadirdir bişey yemem:) o yüzden de sinir oluyo bana. o istiyo ki tavuk gibi akşam yemeğinden sonra ne bulsak yiyelim:KK70::KK70: yalnız yemeyi de sevmez. söylene söylene yiyo.

neyle tehdit ettin adamı:KK70::KK70::KK70:
Benim ki kafası ne zaman esse o saatte yer. Yağlı ballı kalori bombası ne varsa onu sever. Birde beni alet eder. Engel olmaya kalkarsam analık gibisin der 😂😂😂
Tamam sen ne istersen ye ben artık yemeyeceğim dedim. Yalnızda içi gidiyor yerken. Birde bu standarttır, diyete girdiğim ilk gün gider nerede en sevdiğim şey var kolilerle alır o kadar. Sürekli ye, ye ya nolcak, gençken sağlıklıyken her şeyi ye. Yani hep böyle bir ye durumu. En son dedim artık bana bir daha ye dersen seni vururum dedim 😂😂😂 Beni yerken görsen bile yemee de dedim. Öyle işte

X