Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlınız bir şeyleri bitirmek için bahane üretiyor gibi geldi..Konuştuk bitirdim .
Yüzyüze görüşmek istedi gitmedim. Beni bu kadar ağlattıktan sonra kendisi gelmesi gerekirdi. Seven değer veren insan bu değil. Kendi yapması gereken şeyleri kendi yapmayıp beni götüren sonra benim yaptığımı da beğenmeyen adamdan bana hayır gelmez zaten .
Bana yunan adasında nişan yapacak adam böyle bir şeye nasıl takılır aklım almıyor. Kendi teklif etti kendi sonra beni dilenci durumuna düşürdü. Gururum incindi kırıldım
Eve gidip anne babasına anlatınca,
Oğlum bu kız seni sevmiyor, baksana gözü para pulda demiştir.
Nişanlın da ailesinin dolduruşuyla sen beni sevmiyorsun demiş belli ki.
Ayrıca çok çok isteyen gelinler neden bilmiyorum ama hep baş tacı oluyor. Bunu da anlamadım gitti. Çok birşey istememişsin ki.
Yengem, (abimin karısı yani) ve ailesi resmen babamı soymuştu.
16 burgu bilezik, takı seti, günlük kolye küpe yüzük, tektaş ve saat alınmıştı ona. Yetti mi hayır ailesi baştan aşağıya giydirildi yetmedi komşusu da giydirildi. Yetti mi hayır. Babam 0 ev aldı, içini dayadı döşedi. Takılan takılar abimle yengeme kaldı.
Babama ise bir ton borç...
Ben evlenirken eşim 7 bilezik, gerdanlık seti, saat ve alyans aldı. Düğünü tek başına yapıyordu.
O yengem ise benim için ucuza gitti demiş... Eee herkesi babam gibi yolunacak kaz sandı.
Yalnız adamın anne babası yokmuş, evet 7000 lira günümüzde çok para gibi gelebilir ama tek başına bir pırlanta yüzük bile ortalama 1000 liradan başlar 100.000 liraya kadar çıkar, 7000 lira bir şey değil bu durumda, bu hikayede adamda bir gariplik var gibi geldi bana, zengin variyetli, Porsche kullanan birinin kredi kartı limiti en az 150-200.000 lira civarında olur, banka hesabında da kredi kartı limitinin en az 2-3 katı para olmalı, bu durumda k.kartıyla tek çekimde 7000 lira harcamak zor iş değil, paralı birine 7000 liralık harcama çok görünmez, 7000 liraya 3 yüzük aldırmak isteyen kıza da benden bir şeyler koparmaya çalışıyor gözüyle bakmaz, sonuçta evlenecek kadar görüşmüşlerse kızın karakterini ölçüp tartmıştır, zengin numarası yapıyor da olabilir araba bile birilerinden ödünç ya da kiralıksa şaşırmam, evler binalar tapularını görmedikçe yine inanılmaz, herkes kıza yüklenmiş ama adamda bir tuhaflık var.Bu konuda haklisin.
Dünya capinda böyle galiba...benim KV (kendisi italyan) hâlâ anlatir kocasının ona yaptiklarini...
Adami resmen soymuş :) :)
Nişanda alyans takılıyor. Nasıl düğüne alinmali?Alyans şimdi ki alışveriş değil ki . O düğüne alınmalı.
Absürt olan şey burda 5000 TL’den 5 tl gibi bahsetmeniz .Pardon ben kimseden dilenmedim kendisi TEK TAŞTAN ANLAMADIĞINI BENİM ZEVKİME UYGUN OLMASINI İSTEDİĞİ İÇİN BENİM SEÇMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. Kendisi teklif etti yani KENDİSİ eğer öyle olmasa burda konu neden açayım ? Benim şaşırdığım nokta burda başlıyor zaten kendisi teklif edip 5 binin fazla gibi durması absurd bence
Ablacım konu sahibi neden banlandı acabaYalnız adamın anne babası yokmuş, evet 7000 lira günümüzde çok para gibi gelebilir ama tek başına bir pırlanta yüzük bile ortalama 1000 liradan başlar 100.000 liraya kadar çıkar, 7000 lira bir şey değil bu durumda, bu hikayede adamda bir gariplik var gibi geldi bana, zengin variyetli, Porsche kullanan birinin kredi kartı limiti en az 150-200.000 lira civarında olur, banka hesabında da kredi kartı limitinin en az 2-3 katı para olmalı, bu durumda k.kartıyla tek çekimde 7000 lira harcamak zor iş değil, paralı birine 7000 liralık harcama çok görünmez, 7000 liraya 3 yüzük aldırmak isteyen kıza da benden bir şeyler koparmaya çalışıyor gözüyle bakmaz, sonuçta evlenecek kadar görüşmüşlerse kızın karakterini ölçüp tartmıştır, zengin numarası yapıyor da olabilir araba bile birilerinden ödünç ya da kiralıksa şaşırmam, evler binalar tapularını görmedikçe yine inanılmaz, herkes kıza yüklenmiş ama adamda bir tuhaflık var.