- 11 Temmuz 2014
- 25
- 18
-
- Konu Sahibi BaykusArya
Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin.. çok mutlu oldum hamile kaldığına. Tekrardan kocaman bir umut penceresi açıldı bizlere.. bende 10gundur senin tarif ettiğin programı uyguluyorum inşallah bize de vesile olur..
Mrb. Bende keciboynuzu kuru uygulayip memnun kalanlardanim Allahın izniyle 6.200.000 den 89.000.0000 a ümitle duâ la inanarak yapmak cokcok önemli test sonucumuzu bugün aldık hatta ve herkese umut olabilmek için kayıt oldum forma yazmak için.herkese iyi şanslar.
Canım 3 negatif çok zor bir sonuç Allahım sabrını versin inşallah. Eşinde sperm sayısı nedir diğer değerleride yaz lütfen. Gördüğüm duyduğum okuduğum tecrübelerden anladım ki eğer tüp te yaptıracaksan mutlaka vitamin ve bitki takviyesi yapıp sperm dna sını düzelteceksin yoksa ne yazıkki sonuç basarısız olabiliyor tabi merkez de önemli. IMSI yöntemi uygulandımı size?Senin adına sevindim canım ne kadar uyguladın acaba esimde de sperm problemi var ilaç da varemedi doktorlar varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi 3 tüp denemem var başarısız 3 denemeyi geçen ay yaptırdım negatif sonuç aldım cok morelim bozuk kimseye birsey anlatamıyorum nasıl sayıyı yükselticem nasıl kullandın kürü ne kadar devam ettin yardım edermisin lütfenn
Canım 3 negatif çok zor bir sonuç Allahım sabrını versin inşallah. Eşinde sperm sayısı nedir diğer değerleride yaz lütfen. Gördüğüm duyduğum okuduğum tecrübelerden anladım ki eğer tüp te yaptıracaksan mutlaka vitamin ve bitki takviyesi yapıp sperm dna sını düzelteceksin yoksa ne yazıkki sonuç basarısız olabiliyor tabi merkez de önemli. IMSI yöntemi uygulandımı size?
Canım yaa birde kaan hocaya görüşüp muayne olsa eşin sperm dna hasarı olabliyor bazen tedaviler öncesi bakmak gerekiyor bunlara fakar her merkez bakmıyor sizde bakıldımı bu acaba?tşk canım 1.5 milyon sperm sayısı varikosel ameliyatı oldu hareketlilik felan iyi sayıda problemimiz var 3 denemem gecen aydı çok ümitliydim ama yıne hüsran oldu ve cok yıkıldım
Canım yaa birde kaan hocaya görüşüp muayne olsa eşin sperm dna hasarı olabliyor bazen tedaviler öncesi bakmak gerekiyor bunlara fakar her merkez bakmıyor sizde bakıldımı bu acaba?
kaan hoca üroloji profösörü ve hemen tüp bebeğe yönelmiyor tedavi ediyor ankarada. sen hangi ildesin. iyi bir merkez çok önemli. Eşinde haklı tabi kolay mıherkesin imtihani farklı
biz emre beye göründük istanbulda vitamin verdi bende buradan öğrendiklerimi aldım uyguluyorum düzelme olmazsa bakacaz artık cnm
canım merhaba yazdıklarını okudum rabbım hepımıze sabır versın oncelıkle. benımnde eşimde sayı ve hız sorunu vardı.. sayı sorununu çözduk rabbıme sukur. hız ıcın tedvı goruyoruz su an. bizim sayımızı KLOMEN arttırdı ve ben her aksam kecı boynuzu kuru ıcırdım esıme. su an hız ıcınde havuc suyu ıcırıyorum.klomen ıctı mı eşincanım ben sakaryadayım sen nerde tedavi görüyorsun kaan hocaya sen gittin mi ne yapsam bilemiyorum ya
istanbulda emre beye gittik biz cnmcanım ben sakaryadayım sen nerde tedavi görüyorsun kaan hocaya sen gittin mi ne yapsam bilemiyorum ya
canım merhaba yazdıklarını okudum rabbım hepımıze sabır versın oncelıkle. benımnde eşmde ayı v hız sorunu vardı.. sayı sorununu çözduk rabbıme sukur. hız ıcın tedvı goruyoruz su an. bizim sayımızı KLOMEN arttırdı ve ben her aksam kecı boynuzu kuru ıcırdım esıme. su an hız ıcınde havuc suyu ıcırıyorum.klomen ıctı mı eşin
canım klomenı doktor verdı..bizim sayımız 12 mılyondu 3 ay klomen kullandı 35.000.000 oldu cok sukur.bır ürologa gorunun bence.kürleride ıhmal etme.telaş etme rabbım hayırlısından versın telas olursa zamn gecmıyor.kafanızdan atın allah cok buyuk herkese nasıp eder bızlerede ınsHayir canim klomen kullanmadi ayrica esime hic ilac vermediler tup bebek dediler klomeni doktor vermeden de kullanabilirmiyiz ki sizin sayi kacti kac oldu canim bizimki 1 milyon nasil cikaricaz bilmiyorum ya lutfen yardimci olurmusun sayiyi nasil cikardiniz klomeni doktormu verdi kendiniz mi kullandiniz kafam cok karisik esim azda olsa sigara iciyor biraktiramiyorum olan bana oluyor cok kotuyum ruh halim coktu resmen
canım klomenı doktor verdı..bizim sayımız 12 mılyondu 3 ay klomen kullandı 35.000.000 oldu cok sukur.bır ürologa gorunun bence.kürleride ıhmal etme.telaş etme rabbım hayırlısından versın telas olursa zamn gecmıyor.kafanızdan atın allah cok buyuk herkese nasıp eder bızlerede ıns
canım pekmezını yemesıde ıyı.ben su an havuc suyu verıyorum o da hareket ıcın.üzülmeyın olur mu senı cok ıyı anlayabılıyorum.ama ınan kı rabbım o kadar buyuk ki hemen ardındın sevıncıde yasatıyor cocukla olmasa bıle tedavının gıdısatıyla.ıns bır gun cocukla da sevınırız hepımız. başka ürologlara da görünün mutlaka.ürologa göründü ama ilaç vermediler canım keçi boynuzu kürünü içiremiyorum pekmezini yiyor başka ne kullanabilirim ki kür olarak
canım pekmezını yemesıde ıyı.ben su an havuc suyu verıyorum o da hareket ıcın.üzülmeyın olur mu senı cok ıyı anlayabılıyorum.ama ınan kı rabbım o kadar buyuk ki hemen ardındın sevıncıde yasatıyor cocukla olmasa bıle tedavının gıdısatıyla.ıns bır gun cocukla da sevınırız hepımız. başka ürologlara da görünün mutlaka.
merhaba, bunların kullanım sıralaması nasıl olmalı 3. aydan sonra hepsi birlikte mi kullanılıyor anlayamadım :)
yardım ricası ile
#ilk 2 ay boyunca keçiboynuzu kürü (eşim herakşam taze hazırladı)
#3 ay boyunca arginmax men günde 4-5 adet,
#evicap 400 günde 1 adet,
#coenzyma Q10 (100mg) günde 1 adet,
#balparmak apitera apimix (arı sütü,polen, propolis, bal) hergün bir tatlı kaşığı.
Çok gibi gelebilir ama hepsi besin takviyesi oyüzden bir sıkıntı yok cnm. Keçi boynuzu ile başladık iki ay sonrada onu bırakıp digerlerinin hepsini birlikte aldık.
Ama hamilesin görünüyor canım niye sordun anlayamadım. Bunlar erkeklerin içerek sperm sayısını arttırmak için. Ben böyle hamile kalabildim onu için anlattım.
amin inşallah.bilgi için teşekkür ederim, kendim için değil kardeşim için sordum.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.