Erkek İnfertilitesi 700.000den 37.000.000'a çıkan sperm sayımızın formülü:Keçiboynuzu kürü,arginmax men, evicap, 4lü bal

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sayımız oldukça düşük başka bir sorunumuz varmi yok mu bizde bilmiyoruz bakalım Türkiyedeki Dr ne diyecek .
İnşallah çok kısa sürede çözüm bulursunuz, peşini bırakmayın, sabırla ve umutla devam edin, yaşınız müsaitse asla hemen tüp bebeğe yönelmeyin. Biz çok şey denedik ve kendimizce iyi gelen şeyleri tespit ettik, darısı başınıza inşallah.

Amin inşallah Allah sizden razi olsun , Bebeğinizi sagsalim kucağına almayi nasip etsin . bakalım bizimki daha yeni başlıyor inşallah bizimde mutlu son olur

ilkinde hiç mi çıkmadı ? sonraki testte 1.5 milyona Dr.un yorumu ne oldu cnm ?

Mrb. Bende keciboynuzu kuru uygulayip memnun kalanlardanim Allahın izniyle 6.200.000 den 89.000.0000 a ümitle duâ la inanarak yapmak cokcok önemli test sonucumuzu bugün aldık hatta ve herkese umut olabilmek için kayıt oldum forma yazmak için.herkese iyi şanslar.

ne kadar zaman kullandı eşiniz ve hangi şekli ile.

Merhaba sayınız gercekten inanılmaz derecede artmış sizin adınıza çok sevindim bir kaç sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim keçi boynuzunu ne kadar süreyle kullandınız ve yanında ekstra başka bir takviye kullandınız mı bir de morfoloji yani sekil olarak bir problem var mıydı onda bir düzelme oldu mu ve varikosel probleminiz varmıydı çok fazla soru sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.

Mrb cvp larim tabiki herkes fayda görsün isterim ben soklardayim zaten:) kaç gündür Rabbim e şükür.bizimki arttı Sizinkiler de artsın inşallah. Keçiboynuzu kurunu 22 ocaktan beri kullanıyoruz 7 gün sabah akşam sonra sadece yatmadan evvel.1 gün kacirsan bile pes etmee devam et.yaninda ek olarak bal polen propolis eczaneden almıştık sabahları aç karnına alıyor. Morfoloji de bi problem yoktu çok iyiydi sayımız çok düşüktü Varikosel de yok sayı dusuktu hatta tüp bebekten başka olmaz dedi dr ama biz pes etmedik:)) inanarak ya Şafi ismi serifiyle şifa bulduk inşallah.sizlerde bulun inşallah arkadaşlar. .herseyi sorabilirsin anlıyorum bende aynı durumlardan geçtim

ne kadar zaman kullandı eşiniz ve hangi şekli ile.

22 ocaktan beri kullanıyor. Kur olarak zaten Saraçoğlu nun kürü 7 8 adet keci boynuzu nu 500 ml kaynayan suda 3 dk kaynatın altını kapatıp 20 bekletin sonra 7 gün sabah akşam sonra sadece gece yatarken içti Ya Şafi ismi serifiyle kaynattip hep Rabbim in izniyle sonuca ulaştık yukselttik bide bal polen propolis eczaneden almıştık sabahları aç karnına alıyor du.hala devam ediyoruz bakalım.

İnşallah bizlerde en kısa zamanda şifa buluruz çok tesekkürler.. Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucagınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Bu konuyu benim gibi sorunu olanlara umut olabilmek adına açmıştım ki; sperm değerlerimiz düzelir düzelmez çok şükür hamileyim. Daha yeni öğrendim ve aceleci davranıp bat geçmeden kan testi ile öğrendim. Öğrenir öğrenmez de burada paylaşarak bana umut olan kadınlar kulübü üyeleri gibi bende birilerine bu zor süreçte umut olabileyim. 15 aylık bekleyişin sonunda biz mucizemize kavuştuk. İnşallah isteyen herkes mucizelerine en kısa zamanda kavuşur. İlk sayfada yazdığım ve yaptığım şeyler işe yarar mı acaba demeyin lütfen deneyin.

maaşallah valla çok umut oldun hepimize..

Sizi çok çok tebrik ederim gerçektende umut oldunuz . darısı başımıza insallah

Teşekkür ederim :) Amin dua ediyorum inşallah kısa sürede sizlerde kavuşursunuz bebeklerinize.

Son düzenleme:

Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin.. çok mutlu oldum hamile kaldığına. Tekrardan kocaman bir umut penceresi açıldı bizlere.. bende 10gundur senin tarif ettiğin programı uyguluyorum inşallah bize de vesile olur..

Meraba size bi şey sormak istiyorum bu bal polen propolis ilacmi baya kullanıp faydasını gören var da , bide her eczanede bulunurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…