- 11 Temmuz 2014
- 25
- 18
-
- Konu Sahibi BaykusArya
Canim hayirli olsun ne guzel emeginizin karsiligini almissiniz...insallah bebeginiz de olur en kisa zamanda ... Varikosel filan yoktu degil mi esinizde dusuk degerlerin sebebini arastirdilar mi?Bir yıldır uğraşmış ancak hamile kalamamıştım. Benim testler kontroller sonucu eşimde test (spermiyogram) yaptırmaya karar vardı. Ancak çıkan sonuç bizi yıktı. Sayımız 700.000 di ve hareket de yoktu. Hemen tüp bebek tedavisine başlamamız söylendi. Anca bu forum sayesinde önce olabileceğine inandık, sonrada başardık:) 3 ay sonra testi tekrarladık sayımız 37 milyon ve hareket çok iyiydi. Doktor inanamadı, normal yolla gebelik çok yakın 1-2 aya sizden güzel haber bekliyorum dedi. Ne yaptıysanız devam edin dedi:) Bu mucize bu forum sayesinde, buradaki hikayeler tavsiyeler sayesinde oldu, o yüzden burada paylaşmayı borç bildim. Yaptıklarımız şunlardı:
#ilk 2 ay boyunca keçiboynuzu kürü (eşim herakşam taze hazırladı)
#3 ay boyunca arginmax men günde 4-5 adet,
#evicap 400 günde 1 adet ve #balparmak apitera apimix (arı sütü,polen, propolis, bal) hergün bir tatlı kaşığı.
İsteyenlerle iki raporuda paylaşabilirim. Doktor bile inanamadı ama gerçek bu. Asla vazgeçmeyin, umudunuzu kaybetmeyin ve herşeyi deneyin. Inşallah hamilede kalırsam burada onuda paylaşırım. Bizimle aynı derdi yaşayan herkese acil şifalar diliyorum.
Maşallah.. En kısa zamanda gebelik haberini alma ümidiyle.. bize kocaman bir umut penceresi oldun.
evicap arginmax ve Q10 nerden aldın doktor reçetesi lazım mi ? Ve nekadar Tutu cnm??
bende aldığım için cevaplayayım
evicap eczanelerde 17.50 tl
arginmax gnc mağazalarında satılıyor 140 tl 90 kapsül
zaman zaman indirime giriyor gnc ürünleri
Q10 100 mg. 60 tablet gnc de 160 cıvarı
fakat pıyasada daha uygunları bulmak mümkün
Maşallah.. En kısa zamanda gebelik haberini alma ümidiyle.. bize kocaman bir umut penceresi oldun.
evicap arginmax ve Q10 nerden aldın doktor reçetesi lazım mi ? Ve nekadar Tutu cnm??
eşimde bazı kürlere başlayacak yarın bende heyecanla sonucu bekliyorum.
Inşallah hepsinin fazla fazla faydasını görürsünüz cnm. Bırakmayın 3 ay en az devam edin. 3 ay sonraya ancak belli oluyor etkisi, biliyorsundur gerçi sende:)
Meraba hanımlar bizde iki senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor bi hafta önce Dr gittik eşimin Sperm testi sonucu 1 . 5 milyon çıktı hareketsayisi 4 bin Dr direk tupbebek önerdi bi haftadır ikimizde çok kötü durumdayız neyapacağımızı bilmiyorum
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok sağolun bilmiyorum Dr öyle söyledi malesef 30 yaş üstüyuz acaba normal yolla hamile kalmam mümkün mü sizceileri hareketmi 4
takviyeler kullanın hemen tedavi yoluna bakmayın yaşınız 30 altı ise.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok sağolun bilmiyorum Dr öyle söyledi malesef 30 yaş üstüyuz acaba normal yolla hamile kalmam mümkün mü sizce