Bir yıldır uğraşmış ancak hamile kalamamıştım. Benim testler kontroller sonucu eşimde test (spermiyogram) yaptırmaya karar vardı. Ancak çıkan sonuç bizi yıktı. Sayımız 700.000 di ve hareket de yoktu. Hemen
tüp bebek tedavisine başlamamız söylendi. Anca bu forum sayesinde önce olabileceğine inandık, sonrada başardık:) 3 ay sonra testi tekrarladık sayımız 37 milyon ve hareket çok iyiydi. Doktor inanamadı, normal yolla gebelik çok yakın 1-2 aya sizden güzel haber bekliyorum dedi. Ne yaptıysanız devam edin dedi:) Bu mucize bu forum sayesinde, buradaki hikayeler tavsiyeler sayesinde oldu, o yüzden burada paylaşmayı borç bildim. Yaptıklarımız şunlardı:
#ilk 2 ay boyunca keçiboynuzu kürü (eşim herakşam taze hazırladı)
#3 ay boyunca arginmax men günde 4-5 adet,
#evicap 400 günde 1 adet,
#coenzyma Q10 (100mg) günde 1 adet, #balparmak apitera apimix (arı sütü,polen, propolis, bal) hergün bir tatlı kaşığı.
İsteyenlerle iki raporuda paylaşabilirim. Doktor bile inanamadı ama gerçek bu. Asla vazgeçmeyin, umudunuzu kaybetmeyin ve herşeyi deneyin. Inşallah hamilede kalırsam burada onuda paylaşırım. Bizimle aynı derdi yaşayan herkese acil şifalar diliyorum.