• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 kilodan 60 Kiloya Bisiklet ve karatay diyeti ile gidiyorum!!

gokcergul

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
5
3
6
34
Bursa
Merhaba Arkadaşlar, Ben Gökçe. 23 yaşındayım. Boyum 1.70 ve kilom 70. Amacım 60 kilo olmak. 2 sene önce Karatay diyeti ve kondisyon bisikleti ile 76 dan 59 kiloya inmiştim ve 7 aydır evde oturmam dolayısıyla, hareketsiz kaldım ve annemin müthiş yemekleri, beyaz ekmek ve abur cuburla 70 kiloya çıktım. Gıdım oluştu ve göz kapaklarım bile şişti. Bana kilonun yakıştığını söyleyenler var fakat ben asla kendime yakıştırmıyorum. İncecik olduğum o günlerde oldukça kendimi hafif ve sağlıklı hissediyordum. Şimdi de aynı yöntemle kilo vermeyi planlıyorum.

Bu sabah saat 7 de uyandım ve 1 saat KPSS çalıştıktan sonra tam 1 saat kondisyon bisikletine bindim. Hatta bisiklete binerken bile tarih videosu izledim:) Akabinde muhteşem bir kahvaltı yaptım. Süt, yumurta, domates, zeytin, kivi, elma. Asla beyaz ekmek tüketmiyoruz, pilav ve makarnadan uzak duruyoruz. Ben ceviz çok pahalı olduğu için alamıyorum maalesef, bu şekilde yapıyorum kahvaltımı. Daha sonra öğle yemeğini ekmeksiz köfte ve salata ile bitirdim. Akşam saat 7 gibi kanat ve salata yedim. Gece 10 da tekrar 40 dakika bisikletime bindim. İlk günüm böyle geçti…. Ayrıca unutmadan bol bol su içtim….

umarım herkes istediği kilolara sağlıklı bir şekilde kavuşur en önemlisi de o kiloyu korur hepimize kolay gelsin:16:

Herkese günaydın… Şimdi bisiklete binme vakti. Ardından güzel bir kahvaltı yapıcam. 1 saat bisiklet ve meyve, yumurta ve sütten oluşan bir kahvaltı. Böyle bir kahvaltının ardından kendimi daha dinç hissediyorum….

Önceden 20 kilo vermiştim ve inanılmaz değişmiştim. Bu nedenle kendime güveniyorum ama ozaman öğrenci eviydi şimdi anne evi :) Biraz daha zor fakat sabretmeyi planlıyorum :) Meryem uzerlinin kilolu olduğu dönemi hatırlıyomusunuz? Gıdısı falan çıkmıştı göz kapakları şişmişti.. Aynen öyleyim şuan :18:

Evet arkadaşlar geçenlerde bir belgesel izledim. Adam önce yemek ile birlikte su içti ve hemen doydu, ardından yemeğine su kattı ve blenderdan geçirdi ve yemeğini çorba gibi yedi. İlkinde su hemen idrarla gitti ve yemekler sindirilmeye başlandı, ardından kişi hemen acıktı. Çorba yaptığı yemek ise çok uzun süre midede kaldı ve o şekilde sindirildi, böylece hiç acıkmadı.

İkinci bir deney ise spor üzerine oldu. Adam 90 dakika koşu bandına bindi ve yaktığı kalori 400 kalori ortaya cıktı. Tabi kalorisinide özel aletlerle ölçtüler. Adam çok üzüldü, 90 dakika sporun ardından bu kadarcıkmı kalori yaktım diye. Deney merkezine ertesi gün tekrar giden adama bu sefer spor değil uyku süresi verildi. 90 dakika boyunca uyudu ve yaktığı kalori 500 gibi bir rakamdı. Bunu gören adam şaşkına döndü. Yani yaptığımız spor sadece o sırada kalori yakmamızı sağlamıyor en az 24 saat boyunca da kalori yakmamızı sağlıyor… :46: :46:

merhaba gökçe ben siteye yeni üye oldum ve karatay diyeti ile zayıfladığını okudum. bende diyete iki ay önce başladım ve 7 kilo verim ancak kilo vermem durdu diyeti bırakmıyorum ama bu durma normal mi beni bilgilendirir misin ?

Kızlar diyet ne alemde bende yeni başladım karatay diyetine kilom 68 ilk hedefim 60

Back