• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım canım birlikte girişelim şu kiloları yok etmeye. Afiyet olsun bu arada.
Teşekkür ederim.Hafta sonu çoluk çocuk dışarda oluyoruz da.İnşallah güzelim yaaa:dua:Yalniz sen de çok güzel kilo vermişsin.Ne kadar zaman önce basladin kilo vermeye?

Teşekkür ederim.Hafta sonu çoluk çocuk dışarda oluyoruz da.İnşallah güzelim yaaa:dua:Yalniz sen de çok güzel kilo vermişsin.Ne kadar zaman önce basladin kilo vermeye?
Benimki uzun zamanda oldu çünkü emziriyordum. Ama artik kizim oldu 23 aylik ben de hizlanmak istiyorum çakildim burda .Haftasonu benim de haftaici gibi olmuyor. Ama cok kaybedersem kendimi pazartesiye toparlamak zor oluyor.

Ben bu gece yola çıkıyorum ve gittiğim yerlerde terazi yok:KK43:Bu yüzden benim bildirim günüm bu seferlik cuma olsun.Sali sabahı 72.400 gelmiştim.Bu sabah 70.900 um.Kararliyim gideceğim buralardan (69.900 u gördüğüm an bir diğer gruba kacarim):sus:

günaydınlarrr :) grubun en kilolu bayanı geldi hanımmmm :) 79.300 gr la başlıyorum.yeni ay bol eksili geçer inşallah :)
sabah 3 bardak su içtim aç karnına şimdi yeşilçayımla birlikte domates salatalık maydonoz bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek ve yarım havuç .
Hosgeldin.Harika bir kahvalti.Benim kahvaltimda gevrek ,boyoz ve masada ki geri kalan herşey:kızgın:bu gün cildirdim.Haftanın geri kalanı aç gezsem anca Cuma günkü kiloma dönerim herhalde.

Hosgeldin.Harika bir kahvalti.Benim kahvaltimda gevrek ,boyoz ve masada ki geri kalan herşey:kızgın:bu gün cildirdim.Haftanın geri kalanı aç gezsem anca Cuma günkü kiloma dönerim herhalde.
ben akşam öğününe kadar kendimi frenleiyorum da akşam eve gidince freni patlamış kamyon gibi mutfakta yemek yerken buluyorum kendimi :) onu törpülersem olucak inşallah

günaydınlarr :) dün akşam kabak sote cevizli hazır işkembe çorbası içtim.misafirliğe gittik orda da bir çay bir ıhlamur yedim ikramları geri çevirdim:KK71:bu sabaha gelecek olursak kepek ekmeğe peynirli domatesli tost ve şekersiz çay :) akşama misafirliğe gidicem kazam mübarek olsun :)

Back