Ya süpersiniz. Topitop gibi yuvarlanmak ha gittikçe motive oluyorum ne kadar doğru 5 dk sürecek bi zevk için topitop olmak
Kızlar sorun da o zaten neyin süt yaptığını öğrendim ama gözüm aç çikolataya bi başladım mı 1 tanesi kesmiyo iki 3 tane yiyorum. Evde çikolata yoksa reçel pekmez fln yiyorum. Aslında onları yemesem veriririm emzirdiğim için ama galiba yuvarlak yusyuvarlak olcan
yengem kullandı baya zayfladı gözle görülür derece zayfladı bi 10 kg belkı fazla verdi bida hiç kg almadı ama gel gör ki nette arastrdgmda cok zararlı bir şey oldgnu ögrendm malesef en çokta böbreklere zararı varmıs...illa ki tek başına faydası yoktur. ama diyetle beraber etkili diyor kullanıcı yorumları ingiliz karbonatı için. ben bugün aldım başlıcam yarın
yengem kullandı baya zayfladı gözle görülür derece zayfladı bi 10 kg belkı fazla verdi bida hiç kg almadı ama gel gör ki nette arastrdgmda cok zararlı bir şey oldgnu ögrendm malesef en çokta böbreklere zararı varmıs...
bilmiyorum bilimsel olarak yanlışmış karbonatla zayflamak bn denemedm o yüzden bol bol limonlu su ıcıyorumdoz aşımından dolayı zararı vardır sanırım
günaydın. ben de diyette olduğumu söylemiyorum arkadaşlara. aa nolur şundan azcık ye yok hatırım kalır bak sana yaptım/ getirdim gibi laflar yüzünden kaloriler geliyor hep. dün arkadaşım evime ziyarete eli boş gelmemiş doğal olarak, ben de midem biraz rahatsız dedim kahvemi içtim oturdum. oh bugün tartıda yarım kilo gitmişgünaydın. dün akşam arkadaşımıza gittik eşimizle kestane kebap yapmış. diyette olduğumu söylemiyorum öyle herkese bi dünya muhabbet yapıyolar hoşlanmıyorum. konuşulmasın diye 4 tane kestane yedim istemeyerek. saat 8 -9 da hemde. ben 6 dan sonra ağzıma su hariç bisey sürmezdim. neyse sabah tartıldım artı görmedim tartıda . aaaa n güzel uydu.
ARTI GÖRÜNMEYEN TARTILAR dileğiyle arkadaşlar...
o ne kiya şu kilo cetveli olsa keşke neden kaldırıldı ki çok motive ediciydi
o ne ki
başlangıç ve hedef kilonu yazıyorsun ilerlemeni güncelliyorsun sürekli . internette araştır görürsün :)
günaydın. dün akşam arkadaşımıza gittik eşimizle kestane kebap yapmış. diyette olduğumu söylemiyorum öyle herkese bi dünya muhabbet yapıyolar hoşlanmıyorum. konuşulmasın diye 4 tane kestane yedim istemeyerek. saat 8 -9 da hemde. ben 6 dan sonra ağzıma su hariç bisey sürmezdim. neyse sabah tartıldım artı görmedim tartıda . aaaa n güzel uydu.
ARTI GÖRÜNMEYEN TARTILAR dileğiyle arkadaşlar...
günaydın. ben de diyette olduğumu söylemiyorum arkadaşlara. aa nolur şundan azcık ye yok hatırım kalır bak sana yaptım/ getirdim gibi laflar yüzünden kaloriler geliyor hep. dün arkadaşım evime ziyarete eli boş gelmemiş doğal olarak, ben de midem biraz rahatsız dedim kahvemi içtim oturdum. oh bugün tartıda yarım kilo gitmiş
Çok iyi. Ben de sana yetişmeye çalışayım bari
valla ben 1 ileri 2 geri olduğum için bakarsın beni bile geçersin ama seninle rakip olmak iyi gelecektir bana hadi bakalım düello başlasınÇok iyi. Ben de sana yetişmeye çalışayım baribenim bugün 73.1 iki kilo arkandayım ahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?