70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya süpersiniz. Topitop gibi yuvarlanmak ha gittikçe motive oluyorum ne kadar doğru 5 dk sürecek bi zevk için topitop olmak

ee öyle napalım heryer eşit şişkolukta olunca yusyuvarlak oluoz yokustan 100 km hızla kayarız valla

çikolata beim askımmm ama yemiyorum heleki ben reglyken kasık kasık nutella yemıcem valla o koca kavanozu bıtıtırırm 1 haftada ama reglmn 6. günü ve sadece dün küçük bir ekler yedim 1 paket versen bile kesmez ama 1 taneyi yedm ve ben böle ama ıkıncısını agzma sürmedim.

illa ki tek başına faydası yoktur. ama diyetle beraber etkili diyor kullanıcı yorumları ingiliz karbonatı için. ben bugün aldım başlıcam yarın
yengem kullandı baya zayfladı gözle görülür derece zayfladı bi 10 kg belkı fazla verdi bida hiç kg almadı ama gel gör ki nette arastrdgmda cok zararlı bir şey oldgnu ögrendm malesef en çokta böbreklere zararı varmıs...

evde olan arkadslara tavsıyem ben haftann 6 günü çalısıorm ole bi imkanım yok yulaf kepeği unu muazzam tok tutuyor gün boyu acıkmadm yemın eder.
tarif şöyle
1 yemek kasıgı yulaf kepei unu
1 yumurta bide kıvam vericek şekilde süt
bu krep hamuru tarifi
sonra tavayı hafıf yaglayıp peceteyle kalan yagı cekıorz sadece yapısmasn dıe dıbıne suruoz tavanın sonra bn yaptgmda 2 adet krep cıkıodu sut mıktarnı fazla kacırmazsanz szede 2 adet krep cıkıcak sonra peynr salatalık domates yıosnz o krebı afyt olsun he unutmadan krepten snra ne kdr su ıcersnz o yulaf unu mıdenzde okadr cok şiştiği için toktutuo su cok onemlı sureklı ıcersenz bi 7-8 saat acıkmıosnz ama acıkmadgnz ıcın yemek yememezlık yapmaın enerjsz kalrsnz oglenleynde yıın ozellıkle kalsıyum tuketn yada proteın keske yapabılsem varya

not:hamileler uzak dursun

günaydın. dün akşam arkadaşımıza gittik eşimizle kestane kebap yapmış. diyette olduğumu söylemiyorum öyle herkese bi dünya muhabbet yapıyolar hoşlanmıyorum. konuşulmasın diye 4 tane kestane yedim istemeyerek. saat 8 -9 da hemde. ben 6 dan sonra ağzıma su hariç bisey sürmezdim. neyse sabah tartıldım artı görmedim tartıda . aaaa n güzel uydu.

ARTI GÖRÜNMEYEN TARTILAR dileğiyle arkadaşlar...

günaydın. ben de diyette olduğumu söylemiyorum arkadaşlara. aa nolur şundan azcık ye yok hatırım kalır bak sana yaptım/ getirdim gibi laflar yüzünden kaloriler geliyor hep. dün arkadaşım evime ziyarete eli boş gelmemiş doğal olarak, ben de midem biraz rahatsız dedim kahvemi içtim oturdum. oh bugün tartıda yarım kilo gitmiş

selamlar

afyt olsun 4 kestaneden bir sey olmaz da işte yenilen saat onemli öglen yesen aksama kadr yakarsn aksam yedgnde bsy yapmamıs her gun yersen alırsn ayda bıryıınce olmuo bnde yıne dun bırtanecık ekler yedım saat 8 de ama hıc pısman deılım regln ın gözü kör olsun

aynen en güzeli söylememek ama yenilenlerden anlıor bnm bıde hep dıette oldgm ıcın yadırgamıolar sölememek en güzeli

merhaba arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istyorum müsade varmı ?
ben pazartesi günü diyete başladım . Lahana diyeti yapıyorum . pazartesi 77,6 kg cuma sabah tartıldığımda 74,4 olmusum 3.2 kg 4 gün için çok iyi ama bundan sonrası önemli hedefim 55 olmak ...
sürekli lahana diyeti yapılmaz siz ne durumdasınız ...başarı hikayelerine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…