70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet çorba ve sıvı beslenmek işe yarabilir
ben başlayamadım, daha doğrusu başladım bir gün süper yaptım bir sonraki gün parti vardı bozdum kendimi kötü hissediyorum.
mavimli merak etme bende henüz başlamış sayılmam dünden bugüne almışın mesela

Merhabalar ben yeni katılıyorum. Daha doğrusu katılmak istiyorum 72 kg yum. 3.5 aylık bebeğim var. Doğuma gittiğim gün dde 72 ydim. 3.5 ayda verdiğimi de aldım.
cnm daha yeni doğum yapmışın bu kadar acele etme sıvıya daha cok yüklen emzirmekde kalori yaktırıyor ben sütüm olsun diye yedim de yedim sonuc doğumdan sonra aldığım kiloları veremiyorum birtürlü

ay herkese günaydınlarrr nasılsınızzz..

ben başlayamadım, daha doğrusu başladım bir gün süper yaptım bir sonraki gün parti vardı bozdum kendimi kötü hissediyorum.
1 gün bozdun die pes etme hepimizin kaçamakları oluyor bir gün bozduysan ertesi gün kendıni motiveyle daha iyi bir rejim ya pes etmek yok

evet çorba ve sıvı beslenmek işe yarabilir

mavimli merak etme bende henüz başlamış sayılmam dünden bugüne almışın mesela

nasıl dünden bugüne aldın su dur o canım hemen kg olarak bakma ödemin vardır

kızlar bugün zahide yetiş in programinda amaranth bitkisini gösterdi internetten baktım ama satın alabileceğim yer bulamadım bilen kullanan var mı??? bayağı faydası var okuduğum kadarıyla
yok valla hiç duymadım öyle seylere pek güvenmiyorum dogruluk payı varsada satılan int.sitelerine guvenmıorıum kazıklıolar aktara falan bak hıc olmadı bn mesela gojı berry cilegini merak edıorm ama işte siteler güvensiz malesef...

Merhabalar ben yeni katılıyorum. Daha doğrusu katılmak istiyorum 72 kg yum. 3.5 aylık bebeğim var. Doğuma gittiğim gün dde 72 ydim. 3.5 ayda verdiğimi de aldım.

sen bence aramıza sadece sohbet etmeye gel hala emzırıyorsan dıetın d sını unut canımm sadece sana tavsıye hamur işi tatlı vs bunlar sut yapan seyler degıl sutu yapan bollll su ve sebzeeee bunları yersen otomatık kg verıosn tatlıms borekmıs corekmıs cıkar hayatndan

Çaresiz ve açım. Sürekli bişeyler yemek istiyorum. Gözüm hep mutfakta. Böyle giderse alıp başımı gitcem.

çaresiz sanma kendini bnde sürekli bsyler yemek ıstıyorum gözüm doymuo aynanın karsısına gecıyorum bı bakıorum popo gobek memeler anane memesı surat ayı surat olmus kollar dana gibi 38 beden kıyafetlermı elıme alıorm baktm bacagm bile geçmıo eee dıorum melinda hala yemek ıstıomusun o zaman otomatıkman tok oluyorum ıstahım kapanıverıo ne manyagım ona ragmen hala 77 kgyum

haklısın canım ben de günlük açtım kendimi daha disipline etmek için :)

8 ocaktan beri diyet yapıyorum 75-76 arasıydım .bu sabah 73 . 4 ü gördüm . amacım 60 olmak. ben kafamda bitirdim yemek olayını. çalıştığım yerde arkadaşlar sürekli abur cubur , pizza falan yiyorlar. ben kafamda bitirdim gözüm kalmadan yemeden durabiliyorum. karbonhidrat yemek 5 dk . sonrası kalan bana kalacak. 5 dk yemek zevki için kilolu olmak istemiyorum. 2 kilo gitmesi bile beni yeterinde motive etti. karbonhidratı kesince direk göbekten gidiyor. onu farkettim doğum kilom hiç kalmadı. ama göbeğim sarkık. mekik - alt karın çalısıyorum insallah ay sonuna kadar 70lerden kurtulucam bu azimle

çok iyi kafanda netleştirmişsin önemli olan da bu zaten. çok yakınız senle. ben de 73.7 yim ve 60 ın altına inmek istiyorum.

aferin sana asla demotive olmak yok dogru yoldasın derin tebrık ederimm....dier arkdslarmda bole olsun bnde kafamda bitrdim yiip pişman olcama yemeyip mutlu ve saglıklı olurum....millet filinta gibi gezerken bn nie topitop gibi yuvarlanayım....bnmde göbegim sarkık canım yamekik cekıorm bende aama bu ara aynı spordan cok sıkıldım hafta sonu havuza yazılıorm haziranda tatile gtcem 10 kg vermem lazım...demesinler koca manken karıya bak hıc kendıne bakmamıs bu adamn yanına yakısmamıs dedirtmem arkadaş... ana olduk dıo zayıf olamıcazmı bal gibide olcaz amma gaz verıom size sabahtan bericok alemım .... ne yednz bu sabah anlatın bakım

çok iyi kafanda netleştirmişsin önemli olan da bu zaten. çok yakınız senle. ben de 73.7 yim ve 60 ın altına inmek istiyorum.

bu defa kararlıyım ve mutluyum diyetteyken mutlu olmak çok önemli başarı için

tabiki anne olupta zayıf olan çok örnek var. kendimizi salmak yok. ne istesek giyme, yakıştırmak ve rahat gezmek gibisi var mı ya :)) çuval giysek yakısmalı bize , zayıf olcaz yaa sonuçta elbet yakışacak

bende senin gibiyim bende hem göbek hem basen var üstelik
boyun kaç
172 boyum Allahtan zaten o da olmasa dombili olurdum iyice, gerçi şimdi de öyle ama en azından sadece iri gösteriyorum... diyete başladım zaten... benim basen fena ya dağlara taşlara ama çok alıp veriyorum ya artık son olsun istiyorum yaş olmuş otuz daha da almam inşallah

ayy napim sekerim kızlar aglayıp duruo baksana onları gaza getrmek lazım onları gaz a getırırken kendım daha çok gelıorm taktık bumayıs a kadr olursun ball gbı olursun sekerm

ayyy derin tam benim kafadasn be tuttum senı bu grupta herkes bızım mantıkta olursa grubun adını super grup koycam burayada her dkka grmek sıkıcı be esasen whatsapp güzel olurdu hemyedıklermızı paylasırdık yaaa bnm gibi düşünen varsa grup acalımmı tabi istersenz buraya resım atmak vs baya zor

bu arada sabah 2 yumurta , az peynir , domates salatalık yedim
az önce bir elma yedim hiç ekmek yemiyorum çok aramıyodum önceden de zaten
menu super bende ceyrek ekmege beyaz peynrlı tost yedm sekersz cay 5 tane zeytın dıpnot : tostuma yag surdurmedm kupkuru bsydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…