Ben şu diyet yapiyorum ama hersey yiyiyorum diyenler var ya onlardan olmak istiyorum nasil bu hale geldim 50 den simdi de ugraş dur çok sıkılmışım verm lazim ama yapiyorum maşallah iştahim acik canim.ben istersen bir günümü yazayım sana diyetisyen yönlendirmesiyle bu arada
sabah kalkınca 1 bardak sıcak suya çeyrek limon sıkıyorum ardından 1 br oda sıcaklığında su içiyorum
20 dk sonra 1 br süt ve 2 adet kayısı
kahvaltı yapamıorum çok erken kalkmam gerektiği için
ara öğün galeta veya meyveli yoğurt
öğlen yemeği işyerine ne gelirse ekmek pirinç pilavı ve makarna yok tabi
ara öğün bitki çayı ve meyve
akşam yapamadığım kahvaltı öğününü yapıyorum 2 dilim tam bugdağlı ekmekle
ara öğün yoğurt salatalık havuç vs.. değişebiliyor
ve hergün 1 saat yürüyüş
Ben şu diyet yapiyorum ama hersey yiyiyotum diyenler var ya onlardan olmak istiyorum nasil bu hale geldim 50 den simdi de ugraş dur çok sıkılmışım verm lazim ama yapiyorum maşallah iştahim acik canim.
biraz motivasyona ihtiyacim varyok sIkIlip birakmaktan korkuyorum
anlasildi canim cok sagolDIŞ GÖRÜNÜŞ AYNAYA BAKTIĞINDA MUTLU OLMAK BUNLAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER. BEN BURADAN GİDİYORUM. EŞİM 1.83 BOYUNDA 76 KG. İNANILMAZ FİT YANİYANINDA KİLOLU DURMAK CANIMI SIKIYOR. BENİ EN MOTİVE EDEN OLAY BU. SENDE BİRŞEY BULMALISIN KENDİNE
Kizlar slm muzaffer kushan diyeti uyguluyorum tavsiyede ediyorum bugun ikinci gun hic acikmiyosunuz ve zorlanmiyosunuz
biraz anlatirmisin nasil bir diyetKizlar slm muzaffer kushan diyeti uyguluyorum tavsiyede ediyorum bugun ikinci gun hic acikmiyosunuz ve zorlanmiyosunuz
tesekurler canim
Rica edrm canım iyi akşamlarcok iyi gozukuyor tabi diyete sadik kalinirsa
günaydın canım..öğlen akşam dengelersen bişey olmaz sabah yediğini eritirsin...günaydın arkadaşlarsabah kötü başladı. arkadaşın hanımı börek yapıp yollamış götürdük valla 2 dilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?