70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben şu diyet yapiyorum ama hersey yiyiyorum diyenler var ya onlardan olmak istiyorum nasil bu hale geldim 50 den simdi de ugraş dur çok sıkılmışım verm lazim ama yapiyorum maşallah iştahim acik canim.

Ben şu diyet yapiyorum ama hersey yiyiyotum diyenler var ya onlardan olmak istiyorum nasil bu hale geldim 50 den simdi de ugraş dur çok sıkılmışım verm lazim ama yapiyorum maşallah iştahim acik canim.

bende 55 lerden geldim buraya iştah bendede maşallah. ama azimli olmamız lazım dış görünüş öenmli. giydiğim yakışmıyor sinir oluyorum. eh çok şükür acık güzelimde. nie yakışmasın nie alımlı çalımlı olmim diorum. veriorum gazı

tesekurler arkadaslar benim kansizlik sorunum felan oldugu icin biraz dikkatli zayiflamaya calisiyorum kalorisi az ve daha besleyici seyler tercih ederek herseyden az az yiyorum spor yapmaya calisiyorum bazen slim in 6 bazen plates ve yuruyus 1 yasinda oglum var o yuzden cok fazla spor yapamiyorum
ben tup bebek tedavisiyle hamile kalmistim ve tedavi surecinde 65tan 72ye cikmistim ve 92 ile dogum yaptim uc ay icinde 72ye geri indim ama sonrasi.. hipotroidim oldugu icin geri gelmeye basladi ve bende bir dur demek istedim eski kiloma donene kadar vazgecmeden devam edip vermek istiyorum guatrim calismadigi icin cok zor gidiyor ama vazgecmeyecem

biraz motivasyona ihtiyacim var yok sIkIlip birakmaktan korkuyorum

DIŞ GÖRÜNÜŞ AYNAYA BAKTIĞINDA MUTLU OLMAK BUNLAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER. BEN BURADAN GİDİYORUM. EŞİM 1.83 BOYUNDA 76 KG. İNANILMAZ FİT YANİ YANINDA KİLOLU DURMAK CANIMI SIKIYOR. BENİ EN MOTİVE EDEN OLAY BU. SENDE BİRŞEY BULMALISIN KENDİNE

anlasildi canim cok sagol

Kizlar slm muzaffer kushan diyeti uyguluyorum tavsiyede ediyorum bugun ikinci gun hic acikmiyosunuz ve zorlanmiyosunuz

ben çalıştığım için ne yiyeceğimin söylendiği diyetlere uyamıyorum işyerine ne geleceği belli olmuyor çünkü. acıkmaman çok güzel ben de gündüz deil de akşam acıkıyorum. belki açlıkta deil tv karşısında bişeyler tıkınma alışkanlığı

günaydın arkadaşlar sabah kötü başladı. arkadaşın hanımı börek yapıp yollamış götürdük valla 2 dilim
günaydın canım..öğlen akşam dengelersen bişey olmaz sabah yediğini eritirsin...

günaydın hanımlarrrr...
hayırlı cumalar..
ahhhhh ahhh eskiden cuma bildirim günümüzdü ..topiğimiz dolup taşardı..

1 haftadır dikkat ediyorkan maalesef ben de dün akşam bide akşam yani yediklerimi abarttım..öğlen ve sabah az yemiştim bu sefer akşama çok acıktım yedimde yedim..yani neymiş güne güzel bir kahvaltıyla başlayıp öğlenide ihmal etmemek gerekmiş benim gibi güne gün ışımadan başlayanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…