70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslar farkli guruplari inceliyordum sizin sayfaniz hosuma gitti bende katilabilirmiyim araniza, ben diyete basayip azcik duygusal sarsintida kendini yemege verenlerdenim, sizin sayenizde bende belki uc bes kilodan kurtulurum, 15 kilo vermem lazim ideal kiloma ulasmak icin. (Kilomu soylemek istemiyorum, o rakami kabullenmek istemiyorum :) )

Öglen şart aslında ben asla ögün atlayamam snrasında iki gün kendime gelemiyorum .,

Güzel menün aslında taşlanacak birsey göremedim ben
Önemli olan bnce akşamı hafif gecirmek öylede yapmışsın

acıkmıyorum gündüz,yani ağzıma hiç bir şey koyamıyorum sadece çay kahve akşam olunca sapıtıyorum...
mesela salep o salebi içmemeliydim,onun yerine daha az kalorili şeyler ya evde bulunmuyor ya da hazırlamaya üşeniyorum
superisi sen nerde oturuyosun ki canım..

hoş geldin bende yeniyim aslında,15 kg çok değil aslında,her vücudun farklı işliyor bunu bulabilirsek halledicez,mesela bende kabızlık problemi var nasıl gideriyorum...çok enteresan 1 bardak kola yada 1 muz yiyeyim direk tuvalete koşuyorum

Kizlar iki gündür benindiyet gitti ya ay hiç heves kalmadi sıkıldım veremiyorumşu 5 kiloyu deli olacagim.
pes etmek yok canım , hafif şeyler yemeğe çalış,toparla kendini 5 kg nedir ki,verirsin bırakma sakın kendini tekrar geri alırsın bak sonra git şimdi 2 bardak su iç kendine gel...

76 kilodan 69.500 e düşmüştüm sonra emboli oldm akciğerlerimde pıhtı oluşması hayati risk yoğun bakım falan derken hastaneden çıktığımda hiç takmadım yine geri 78 oldum . Çok uğraşmştm 69 a inmek için bidaha asla geri çıkmayacağım 70e derken yine bir sürü kilo aldım . Acilen zayuflamam lazım . Hedef şuan yine 69 . 69 a indikten sonrada 65 falan . 65 e de inersem son hedefim 60 olmak .
Yarın diyete başlıyorumm ..

İstanbul cnm avcılar da
Kizlar iki gündür benindiyet gitti ya ay hiç heves kalmadi sıkıldım veremiyorumşu 5 kiloyu deli olacagim.
Aslında ne güzel sadece beş kilo ama takıldımı takılıyo demekki
Geçmiş olsun cnm
Hoşgeldin
Çok iyi azimlenmişsin inş sağlıkla istediğin kiloya gelirsin

günaydın heerkese güzel bir haftaolsun inşallah..
ben de sayfanın eskiiii müdavimlerindenim.son zamanlarda ara ara geldim ama istikrar sağlayamadım.
gelen giden il dışı seyahat vs derken hepsi bahane tabii
bu arada 70 kiloları gördüm maalesef yeniden...
cuma gününden beri dikkat ediyorum.akşam erken yiyorum.tatlı pasta börek yok 3gündür
çok şükür tekrar 6 lı rakamları gördüm
buraya yazıp paylaşmaya çalışıcam günlük menülerimi
haa bu arada günde 1 kez zencefilli çay yapıyorum yağ yakıyormuş güya
bakalım işe yarıcakmı

dünkü menüm
yeşillik
5 yeşil zeytimn
1 haş yumurta
2 dilim ekmek

tatil olunca kahvaltıyı geçyaptım o yüzden öğlen yok
arada 1 elma
1portakal
akşam 16:30 gibi
3yemek kaş pirinç pilavı
6-7 kaşık kış türlüsü
yoğrt 2 yk
salata kocaman kase

spor yok
1lt su
zenceffilli çayım

kızlar hadi gelin sayfayı coşturalım
aynen canım ya,bugünlerde çok yoğunum sayfaya bakamıyorum ama burası çok ıssız,bende cetvel yapamadım malesef anlamadım ...eee bugün bildirim yapmadınız mı kızlar? sesiniz çıkmıyor ben daha yeniyim bildirim falan yok benden

Bizler aktif olursak burası coşacak...
her gün bir mesaj bile yazsak iyidir..
menü paylaşımı çok güzel oluyor hatalarımızı görebiliyoruz..

dün kü menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 yumurtalı ıspanak az yağlı
ara 2 hurma
öğlen
1 kase yoğurt
7 kaşık garnitürlü yemek

akşam
1 kase sarımsaklı yoğurt eşliğinde fırında karnıbahar koca bi tabak
ara 1portakal

1.5 lt su
1 bardak zencefilli çay
1 bardak 5 i bir yerde

merhaba kızlar bugün sabah aynı. kalkınca 2 bardak ılık su limon sıkılmış. 1 bardak süt 2 kayısı. ara 1 armut 2 galeta kepekli ve bitkisel çay. öğlen kıymalı ıspanak yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. akşamada gündüz yapamadığım kahvaltıyı yapmayı düşünüyorum. veeee bugün kiraladığım koşu bandımda geliyor. ortalama 1.5-2 saatte yürümeyi düşünüyorum. eşimle de iddaaya girdik. 2 ayda 7 kilo. garibim gaz vermeye çalışıo bana ver kiloyu ister kuyumcuya çek ister bi mağazaya limit yok tam gaz alışveriş dio. ben bu fazlalıkları verim eski 55 kg günlere dönim ne isterim ki başka..

Bizler aktif olursak burası coşacak...
her gün bir mesaj bile yazsak iyidir..
menü paylaşımı çok güzel oluyor hatalarımızı görebiliyoruz..
bakalım zerracığım ben geldim sayfa yavaşladı anlamadım gülle gibi düştüm heralde topiğe
bende çok eskilerdenim canım 2009 dan beri buralardayım,bi ara zayıfladım 2. ye hamile kaldım yine aldım ikinci karnımda ölünce kilolar yine bana kaldı...falan filan...
şu an 80 kiloyum spora gidiyorum hergün düzenli,bugün nezleyim alerjim azıttı evde kaldım gidemedim rahat rahat yazıyorum

bu sabah:
aç karnı sirkeli su

1 tam simit
zeytin peynir v.s. kahvaltılık yedim

öğlen 1 kase tarhana çorbası
ekmk yok

akşama allah kerim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…