Öglen şart aslında ben asla ögün atlayamam snrasında iki gün kendime gelemiyorum .,
Güzel menün aslında taşlanacak birsey göremedim ben
Önemli olan bnce akşamı hafif gecirmek öylede yapmışsın
merhaba arkadaslar farkli guruplari inceliyordum sizin sayfaniz hosuma gitti bende katilabilirmiyim araniza, ben diyete basayip azcik duygusal sarsintida kendini yemege verenlerdenim, sizin sayenizde bende belki uc bes kilodan kurtulurum, 15 kilo vermem lazim ideal kiloma ulasmak icin. (Kilomu soylemek istemiyorum, o rakami kabullenmek istemiyorum :) )
pes etmek yok canım , hafif şeyler yemeğe çalış,toparla kendini 5 kg nedir ki,verirsin bırakma sakın kendini tekrar geri alırsın bak sonraKizlar iki gündür benindiyet gitti ya ay hiç heves kalmadi sıkıldım veremiyorumşu 5 kiloyu deli olacagim.
İstanbul cnm avcılar da
acıkmıyorum gündüz,yani ağzıma hiç bir şey koyamıyorum sadece çay kahve akşam olunca sapıtıyorum...
mesela salep o salebi içmemeliydim,onun yerine daha az kalorili şeyler ya evde bulunmuyor ya da hazırlamaya üşeniyorum
superisi sen nerde oturuyosun ki canım..
hoş geldin bende yeniyim aslında,15 kg çok değil aslında,her vücudun farklı işliyor bunu bulabilirsek halledicez,mesela bende kabızlık problemi var nasıl gideriyorum...çok enteresan 1 bardak kola yada 1 muz yiyeyim direk tuvalete koşuyorum
Aslında ne güzel sadece beş kilo ama takıldımı takılıyo demekkiKizlar iki gündür benindiyet gitti ya ay hiç heves kalmadi sıkıldım veremiyorumşu 5 kiloyu deli olacagim.
Geçmiş olsun cnm76 kilodan 69.500 e düşmüştüm sonra emboli oldm akciğerlerimde pıhtı oluşması hayati risk yoğun bakım falan derken hastaneden çıktığımda hiç takmadım yine geri 78 oldum . Çok uğraşmştm 69 a inmek için bidaha asla geri çıkmayacağım 70e derken yine bir sürü kilo aldım . Acilen zayuflamam lazım . Hedef şuan yine 69 . 69 a indikten sonrada 65 falan . 65 e de inersem son hedefim 60 olmak .
Yarın diyete başlıyorumm ..
aynen canım ya,bugünlerde çok yoğunum sayfaya bakamıyorum ama burası çok ıssız,bende cetvel yapamadım malesef anlamadım ...eee bugün bildirim yapmadınız mı kızlar? sesiniz çıkmıyor ben daha yeniyim bildirim falan yok bendenkızlar hadi gelin sayfayı coşturalım
Bizler aktif olursak burası coşacak...aynen canım ya,bugünlerde çok yoğunum sayfaya bakamıyorum ama burası çok ıssız,bende cetvel yapamadım malesef anlamadım ...eee bugün bildirim yapmadınız mı kızlar? sesiniz çıkmıyor ben daha yeniyim bildirim falan yok benden
bakalım zerracığım ben geldim sayfa yavaşladı anlamadım gülle gibi düştüm heralde topiğeBizler aktif olursak burası coşacak...
her gün bir mesaj bile yazsak iyidir..
menü paylaşımı çok güzel oluyor hatalarımızı görebiliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?