70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar simdi yuruyisten geldim, sabah bir kupa sicak su ve bir kupa yag yakici cay icmistim hicbirsey yemedim, yuruyise gittim, 1saat 50dakika yuruyusun ardindan 8.kata yuruyerek ciktim,bir kupa daha yag yakici cayimi ictim, acayip aciktim, manti yapmistin simdi bol yogurtla onu yiyecegim, ardindan bir form cay icip biraz dinlenirim yatmadanda mekiklerimi ceker ve bel hareketlerimi yapar yatarim insallah, simdilik cok iyi gidiyor, esim ac kalmama dayanamiyor ama inat ettim devam edecegim durmak yok, 16gun kandi :)

Merhaba :) Ben İrem daha önce buraya katıldım fakat devam etmemiştim, şimdi yeniden kendime söz vermek istiyorum yaza kadar zayıflamaya. 15-20 kilo arası fazlam var ama ilk hedefim 10-15 kilo. 16 yaşındayım lise 2'ye gidiyorum en son tartıldığımda 82 kiloydum yarın sabah tekrar tartılıp buraya yazacağım. Sizlerden biriyle bana destek olacak birisi istiyorum yani mesela whatsapp tan sürekli olarak beni kontrol edecek ne yaptın şu sporu yaptın mı şu kadar yürüdün mü gibi. Çünkü buna çok ihtiyacım var kendimi tutamıyorum özellikle tatlı, abur-cubura karşı. Beni kontrol edecek birisi lazım :) Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim :)

Günaydın kızlar 3 gündür kendimi çok iyi hissediyorum ELHAMDULİLLLAH kilolar gitmeye başladılar sanırım çünkü bi incelme hissediyorum kendimde ve daha dinç hissediyorum kendimi İNŞALLAH 60 Lİ RAKAMLARI GORURUZ BU SÜRE ZARFINDA daha tartilmadim pazartesiyi bekliyorum İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇ ÇIKAR. HER ZAMAN Kİ GİBİ BİRAZ DAN FORM CAYIMI ALIP HABERLERİ İZLİCEM HEPİNIZE HAYİR Lİ GÜNLER DILIYORUM ve tabi ki HAYİR Lİ CUMALAR

selam kızlar bennde aranıza katılabilir miyim? kilom 75,3 ideal kilom 55 gerisini siz düşünün varın :):):)

iki gürdür karabuğday diyeti yapıyorum.. ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım.. bol su yeşil çaya devam... ancak spor yapamıyorum... bu kilolardan kurtulmak istiyorum en kısa zamanda ((

Gunaydin kizlar hayirli cumalar, bi sabah horaz geciktim yine yag yakici cayimi demledim ama icemedim henuz, bir kupa form cay ictim, ev isi yapiyorum, ogleden sonra komsuma gidecegim, aksama dogru yuruyuse cikariz insallah , ginun ozetini aksama veririm insallah, bende de incelme basladi gibi hissediyorum, hafta sonu abartmazsam pazartesiye iyi bir sonuc alirim insallah....

Merhaba bende katiliyorum araniza.2. Dogumdan sonra 82ye kadar ciktim.gecen hafta aksam 5ten sonra yemeyi biraktim.gecen cuma sabah 80.7 ydim.bu sabah 78.4 ciktim.yesil cay iciyrum.fazla bitkisel cay vs tuketemiyorum.bebegim 9aylik emziriyoru.hatta songunlerde gece surekli agliyor emmesibe ragmen uyuyamiyor acaba sutum azalmis olabilirmi diyetten ve aksam bisey yemememden dolayi?spor hic yok buyuk oglum okullu.kucuk butun gunumu aliyor.simdilik bukadar gorusuruz..

Merhaba kızlar. Bende size kendi diyet hikayemi anlatayım. 75 kiloyla 15 gün önce başladım. 3 kilo verdim. Birgünlük beslenme şeklimi anlatayım. Güne sabah 7.00 de başlıyorum. 1 bardak sıcak suya yarım limon sıkıp içiyorum peşinden 1 bardak da oda sıcaklığında su. 20 dk sonra 1 bardak süt ve 4 adet kayısı. Çok tok tutuyor öneririm. Öğlen yemeğinde ekmek yemiyorum. Çalıştığım için menü şirkete gelen yemeğe bağlı. Salata yada yoğurt mutlaka oluyor. Yanına çorba-sebze yemeği-et grubundan herhangi bir tanesi. Sabah kahvaltı yapamadığım için akşam üzeri 17.30 gibi kahvaltı yapıyorum. 2 dilim ekmek, 2 adet zeytin, 2 parmak beyaz peynir, bol yeşillik ve bazen de haşlama veya kızarmış yumurta. Akşama da meyve veya yoğurt kürü. Tabi gün boyunca bitki çayı ve bolca su. Haftada 2 gün yürüyüş. Sonuçtan memnunum. İlk hedef 60 sonrasında 55 kg. İnşallah bu istek ve motivasyonumu kaybetmem. Öneri ve teşviklerinizi bekliyorum.

Merhaba kizlar bugün kizimı doktora götürdügüm için sabah erkenddn akşama kadar hastanede geçirdim günümü suyumu bile içemedim bir bardak form çayimi içtim ben veremiyecem herhalde bu kilolari ya bugun tartildim hiç verememişim 65 pazartesi başlamiştim şimdi 64,7 cıkıyorum ya aç karnina 63 cıkıyorum benim tartimi yalniş ya bir 60 düşsem bakalim yılmak yok devam...

Kizlar ende gunun ozetini vereyim, gun boyu sabah ogle aksam ve yatmadan olmak uzere 5kupa yag yakici cay , bir kupa form cay, bir bardak sekersiz cay, 2bardak sicak su ictin, misafirliktydim bugun, iki tane kucuk pogaca, bir tane elmali pasta,3tanede kuru dolma yedim, evdede makarna ve kofte patates yedim bol bolda yesillik, bugun yiyeceklerim biraz fazla oldu, bir bucuk saat yuruyus yaptim, 8. Katat iki kere indim ciktim bel hareketlerimi yaptim, yoruldum yattiyorum simdi, yarinda benim misafirim var gorusuruzzzz....

Herkese merhaba, an itibariyle ben de katilmis bulunmaktayim. 28 yasindayim, 77.7 kiloyum, haftanin 5 gunu 5km kosuya hazirlayan bir spor programi uyguluyorum. Su an icin agir bir spor diyemem ama hic spor yapmayan bir insan olarak benim icin buyuk basari 1,5 haftadir duzenli yapiyorum. Herkese basarilar :)

Kizlar nasilsiniz, ben gun ozetimi yazayim sabah ve ogleden sonra olmak uzere 2kupa yag yakici cay, bol bol su, bir ogun yemek, bir dilim tatli, aksamda meyve salatasi, bir bucuk saat yuruyus, 8. Kata yuruyerek inip cikma, yatin bakalim ne olur gorusuruz....

MERHABA GÜZEL BAYANLAR...
aranıza yeni katılmış bulunmaktayım...
hemen künyemi anlatayım...
2008 yılından beri forum da aktif bir kullanıcıyım,2009 yılına kadar hayatımda hep zayıf incecik bir bayandım,2009 da kızım dünyaya geldiğinde 86 kg bir duba oldum o gün bu gündür kiloluyum..
2011 yılında 80-89 kg aralığında ki gruba katıldım üstün çabalarımla 75kg ya düştüm 2. gebelik oldu malesef o bebeğimi kucağıma alamadım ama bana hediye ettiği kilolar vücudumda kaldılar...şimdi yepyeni bir sayfa istiyorum hayatımda,sizlerin de desteği ile 70 kiloya düşmeyi hedefliyorum beni yanlız bırakmayacağınıza inanıyorum...

kilo:79.6 kg
boy:170cm
hedef:70 kg

9 kg için bu kadar sene beklenir mi diyenlere,senelerce uğraştım denemediğim yöntem kalmadı ama veremiyorum,eşimin sevgililer günü hediyesi olarak spor salonuna 3 aylık paketle kayıt oldum...çok güzel bir salon bir çok imkanı var ilerleyen zamanlarda sizinlede paylaşırım önce kabulümü beklemekteyim..

SEVGİLERLE HURİ37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…