- 27 Kasım 2014
- 102
- 40
- 38
- 34
Günaydın canım dün dans ve mekik cekemedim bacaklarım çok ağrıdı bugün bu kadar geç saate birakmicam bu işleri . saat 9 buçuk gibi yuruyusume başlıcam İNŞALLAH ŞİMDİ SICAK Bİ YESILCAY ICMEYI DUSUNUYORUM HADİ BAKALIM IKINCI GÜNÜMÜZE BİSMİLLAH Dİ YİP BASLAYALIMSelam, bende bugun cok yorucu bir gun gecirdim, saate bakmadin ama 10000 adim yurudum, bel kivirma hareketleri yaptim, malum ev isleri, derken cok yogun bir gun gecti, sadece bir ogun yemek yedim, bir kase kuru fasulye ve bir kase, pilav, yaninda bol yesillik, bol bol su ictim kac lt oldu bilmiyorum, sabah yag yakici cayimi icmistim aksamda esimle yuruyus yapip geldim bir saat kadar, gelince form cay ictim, iki tane muz yedim birazdan mekiklerimi cekecegim....
Bende yatmadan mekik cekerim demistim ama halim kalmadi, bugun insallah cekerim, simdi yag yakici cayimi ictim, temizlik yapiyorum, isim bitince 2gibi yuruyuse cikmayi planliyorum, simdilik iyi gidiyor bakalim, pazartesi tartida belli olur bakalim nasil gittigi, insallah veririm bol bol :)Günaydın canım dün dans ve mekik cekemedim bacaklarım çok ağrıdı bugün bu kadar geç saate birakmicam bu işleri . saat 9 buçuk gibi yuruyusume başlıcam İNŞALLAH ŞİMDİ SICAK Bİ YESILCAY ICMEYI DUSUNUYORUM HADİ BAKALIM IKINCI GÜNÜMÜZE BİSMİLLAH Dİ YİP BASLAYALIM
bende 3 saat yürüdüm yine ikişer bardak form caylarimi ictim az önce yedim yemeğimi pilav tavuk salata yatmadan İNŞALLAH MEKİK CEKICEM BAKALIM ŞİMDİLİK İYİ GİDİYOR SONUCU NU MERAK EDIYORUMKizlar nasil gidiyor, ben bugun sabah yag yakici cayimi demleyip bir kupa icerek gune basladim, tum gun temizlik yaptim dip kose camlari falan sildin, 3:30 gibi bir kupa daha cayimi ictim, 15dakika sonra yemek yedim, biryorgunluk coktu, simdide form cayimi demledim onu icecegim, ve esimle yuruyuse cikacagiz, yatmadan yazarim yine gorusuruz...
Yağ yakıcı çay neydi bana söyler misiniz rica etsem
Teşekkür ederim çay içinYarım limon
Küçük bir parça zencefil
8 veya 10 tane Karanfil
2 çubuk Tarçın
5 su bardağı su
Çeyrek demet maydanoz
isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çay Nasıl Yapılır
Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için
Canım yarın çok erken deilmj bence pazartesi yapalım kilo bildirimini çünkü benim çabuk moralim bozuluyor devamını getiremiyorum sonra ne dersinizGünaydin kizlar yarin kilo bildirimi yapalim bakalim verdik mi kilolari.
Tabi kiiiBende katilabilir miyim araniza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?