çizelgeyi yapıştıracağım yeri bulamadım.gören bilen varsa sevinirim
bu arada 67.8 le yeniden başladım inşallah...
Kızlar beni alın aranıza 76 oldum yakın kafayı yicem(
merhaba arkadaşlar sitenin yeni üyesiyim 89 kilodan 76 kiloya diyet ve sporla düştüm ama burada takıldım kaldım resmen durdu kilo vermem ve iştahım çok açıldı beni motive edecek bir grup arayışına girdim çünkü bu iş motive olunca oluyor ancak siteyi bu anlamda nasıl daha aktif kullanabilirim nasıl paylaşımlar yapılıyor? kısaca bilgi verebilirmisiniz?
Hoş bulduk amelia tamam canım devam edelim inşallah gitsin bu kilolar yada en iyisi iştahım gitsin. Ilk defa uzun aradan sonra dün kendimi frenleyebildim
Ilk menümü yazayım
Bismillah diye başlayalım bakalım
Sabah 1 haş yum
Biraz köy peyniri
1 tabak yeşillik 2 dilim kdr bazlama
Ara 1 avuç leblebi
Öğlen
7 yk sade makarna ve salata
Akşam
1 tabak dolusu pırasa
3 bardak ayran ev yapımı
Ara 1 elma v
Ve gün içinde 2 lt ye yakın su
Yeşil çay 1 bardak
Bugünkü menüm
Sabah
3 siyah 3 yeşil zeytin
1.5 kk kdr köy peyniri
2 dilim tam buğday ekm
Yeşillik
Öğle
4 yk nohut
7 yk pırasa
1 kase çorba
Ayran
Akşam
2 yk kavurma
5 yk patates yemeği
SalatA ayran
Ara portakal
Gün içinde 1 bardak beşi bir yerde
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
Evet asiri istek var bakalim proteini artirayim birazarkadaşım karbonhidratı kısmalısın şeker ekmek un nişatsa paket gıda bunlardan uzak dur proteine ağırlık ver işte ozaman kaçamaklar ipin ucunu kaçırmalar ortadan kalkar
Sabah menum
1 yumurta
1 parca peynir
4 zeytin
Biraz yaz helvasi
1 parca ekmek
bende aradım bulamadım..çizelgeimza yazan yer vardıya yok şimdi...Canım sana nereye yapıştırılacağını söylerim demiştim ama 2 saatti bakıyorum bulamadım. en son yaptığımda nasıl yapmıştım acaba? mesela şimdi 73 üm ama değiştiremiyorum. ama sanki imza ayarları vardı oraya yapıştırıyorduk. ama bulamadım bir türlü
Hoşgeldiniz kızlar :)
tebrikler canım gayet iyi başlamışsın, aynen devam et. darısı başıma :)
Zaten problemim olcu ve zamanlama yarin biraz daha duzenli olur insallaho parçaların miktarını da ortalama yazarsan ve bütün günün menüsü aynı anda yazarsan yorumlamak daha kolay olur canım
bende aradım bulamadım..çizelgeimza yazan yer vardıya yok şimdi...
3 gündür dikkat ediyorum ama tartıda oynama yok henüz...
pazartesileri bildirim yapacam hf sonu kaçırmamayım diye
bugünkü menüm
niyetliydim sahura zaman kalmayınca su içebildim
akşam
3 yk pırasa
500ml ayran
5 yk ptates yemeği
3 kepçe mercimek çorbası
1 elma
1 mandalina
Yemeği 17 de yedim
8 gibi
2 adet çiğ köfte
1 çay kaş fındık kreması
Sonuncular fazla oldu ama dayanamadım maalesef
ben yine cumaya devam edicem, çünkü hafta sonları ödüllendiriyorum kendimio parçaların miktarını da ortalama yazarsan ve bütün günün menüsü aynı anda yazarsan yorumlamak daha kolay olur canım
bende aradım bulamadım..çizelgeimza yazan yer vardıya yok şimdi...
3 gündür dikkat ediyorum ama tartıda oynama yok henüz...
pazartesileri bildirim yapacam hf sonu kaçırmamayım diye
size karbonhidrat diyeti tavsiye ediyorum netten bi bakın ebru akın karbonhidrat diyeti diye haftada 1 kg kesin veriliyor ben daha önce bu dietle 12 kg verdim hemde aç kalmadan hamilelikte aldım sadece şimdi tekarar başladım 1 haftada 1kg gitti bile başarılar..he bide forumda karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz başlığına bakEvet asiri istek var bakalim proteini artirayim biraz
hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın sağlıklı bir şekildeProtein artimima basladim ve hic kacamak olmayacak. Baslangic 80 kg.hedefim 65 ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?