70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm
Sabah
3 siyah 3 yeşil zeytin
1.5 kk kdr köy peyniri
2 dilim tam buğday ekm
Yeşillik

Öğle
4 yk nohut
7 yk pırasa
1 kase çorba
Ayran
Akşam
2 yk kavurma
5 yk patates yemeği
SalatA ayran
Ara portakal

Gün içinde 1 bardak beşi bir yerde
1.5 lt su
30 dk yürüyüş

çizelgeyi yapıştıracağım yeri bulamadım.gören bilen varsa sevinirim
bu arada 67.8 le yeniden başladım inşallah...

Canım sana nereye yapıştırılacağını söylerim demiştim ama 2 saatti bakıyorum bulamadım. en son yaptığımda nasıl yapmıştım acaba? mesela şimdi 73 üm ama değiştiremiyorum. ama sanki imza ayarları vardı oraya yapıştırıyorduk. ama bulamadım bir türlü

Kızlar beni alın aranıza 76 oldum yakın kafayı yicem (

Hoşgeldiniz kızlar :)

Hoş bulduk amelia tamam canım devam edelim inşallah gitsin bu kilolar yada en iyisi iştahım gitsin. Ilk defa uzun aradan sonra dün kendimi frenleyebildim

tebrikler canım gayet iyi başlamışsın, aynen devam et. darısı başıma :)

Sabah menum
1 yumurta
1 parca peynir
4 zeytin
Biraz yaz helvasi
1 parca ekmek

o parçaların miktarını da ortalama yazarsan ve bütün günün menüsü aynı anda yazarsan yorumlamak daha kolay olur canım

bende aradım bulamadım..çizelgeimza yazan yer vardıya yok şimdi...

3 gündür dikkat ediyorum ama tartıda oynama yok henüz...
pazartesileri bildirim yapacam hf sonu kaçırmamayım diye

Zaten problemim olcu ve zamanlama yarin biraz daha duzenli olur insallah

ben yine cumaya devam edicem, çünkü hafta sonları ödüllendiriyorum kendimi

Evet asiri istek var bakalim proteini artirayim biraz
size karbonhidrat diyeti tavsiye ediyorum netten bi bakın ebru akın karbonhidrat diyeti diye haftada 1 kg kesin veriliyor ben daha önce bu dietle 12 kg verdim hemde aç kalmadan hamilelikte aldım sadece şimdi tekarar başladım 1 haftada 1kg gitti bile başarılar..he bide forumda karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz başlığına bak

arkadaşlar eskiden android uygulaması varken ne güzeldi.... çok pratikti.. istediğimiz yerden girebiliyorduk kkya. kaldırılması çok kötü oldu. yine telefondan girilebiliyor ama pratik değil. bilgisayarı açmaya bile üşeniyor insan. hatta grubumuz bile o yüzden durgunlaştı bence. herkes gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…