70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar.....
keyifler nasıl bakalım...
beni sorarsanız çok kötüyüm çooookkkk....
gün içinde iyi akşama berbat ediyorum..
eski arkadaşlarda varmış hala azda olsa..
kusura bakmayın yazamadım..
ama buraya yazıp paylaşmak çok motive ediyor
ayrıcana sayfanın yeni halini sevemedim
vazgeçmezsem menü paylaşmaya çalışıcam

çizelgeyi yapıştıracağım yeri bulamadım.gören bilen varsa sevinirim
bu arada 67.8 le yeniden başladım inşallah...

aynen canım geçen yılki kıyafetlerim üstüme oturuyor iyice(

Tekrar hoşgeldin canım. Bende senin gibiyim hatta daha kötü durumdayım. 73 falan oldum galiba ama artık geri dönelim gerçekten, tekrar düzenli olarak yazalım, zayıflayalım...

Bu arada çizelgeyi eve gidince anlatırım sana. Şimdi telefondan yazıyorum.

Görüşürüz. Bu sefer başaralım :)

merhaba arkadaşlar sitenin yeni üyesiyim 89 kilodan 76 kiloya diyet ve sporla düştüm ama burada takıldım kaldım resmen durdu kilo vermem ve iştahım çok açıldı beni motive edecek bir grup arayışına girdim çünkü bu iş motive olunca oluyor ancak siteyi bu anlamda nasıl daha aktif kullanabilirim nasıl paylaşımlar yapılıyor? kısaca bilgi verebilirmisiniz?

Kızlar beni alın aranıza 76 oldum yakın kafayı yicem (
Hoş geldin canım kafayı yemeyelim:) zaten çok yediğimizden bu haldeyiz.
Ben uzun zamandır üyeyim buraya ve bu topğin motivasyonuyla 20 kilo vermiştim maalesef bir kısmını aldım . Burayı hareketlendirsek bizimde motivasyonumuz artacak ve kilocuklar patır patır gidecek

Hoş geldin canım daha önce burası çok aktifti sayfaları okumaya yetişmiyordum şimdi pek tenha ama hareketlendirmekte bizim elimizde yazarak paylaşarak tabi

Ilk menümü yazayım
Bismillah diye başlayalım bakalım
Sabah 1 haş yum
Biraz köy peyniri
1 tabak yeşillik 2 dilim kdr bazlama

Ara 1 avuç leblebi
Öğlen

7 yk sade makarna ve salata

Akşam
1 tabak dolusu pırasa
3 bardak ayran ev yapımı
Ara 1 elma v
Ve gün içinde 2 lt ye yakın su
Yeşil çay 1 bardak

Hoş geldin canım daha önce burası çok aktifti sayfaları okumaya yetişmiyordum şimdi pek tenha ama hareketlendirmekte bizim elimizde yazarak paylaşarak tabi
teşekkür ederim diyet harika uyguladığınız bir diyet mi birlikte mi başlıyoruz uygulamaya pırasa konusunda emin değilim başka sebzeler koysak yerine olmaz mı acaba?

teşekkür ederim diyet harika uyguladığınız bir diyet mi birlikte mi başlıyoruz uygulamaya pırasa konusunda emin değilim başka sebzeler koysak yerine olmaz mı acaba?
yok canım uyguladığım bişey yok..EVDE NE VARSA Allah ne verdiyse ona göre planlıyorum
2 yıldır dikkat etmedim 8 kiloyu geri aldım..sebze alternatifimiz çok yalnız bezelye patates havuç mesafeli olmamız gereken yiyecekler...menülerini paylaşırsan yorumlarız doğrular yanlışlar varmı bakarız..tabiki karşılıklı olarak

Arkadaslar hafta sonu misafirim vardi ve bende yemek olayi alt ust oldu. Tatlilar ve kuruyemis beni mahvetti. Yuruyus bu hafta olmadi ve direk eski kilomdayim. Ne yapacagim bilmiyorum. Bende menu paylasip egzersizimi yazayim diyorum. Degerlendirmeyi hepberaber yapalim. 13 kilo vermem lazim. Bir turlu olmuyor. Ama basaracagim. Hic kacamak olmamali ipin ucu kaciyor sonra

arkadaşım karbonhidratı kısmalısın şeker ekmek un nişatsa paket gıda bunlardan uzak dur proteine ağırlık ver işte ozaman kaçamaklar ipin ucunu kaçırmalar ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…