aynen canım geçen yılki kıyafetlerim üstüme oturuyor iyicekızlar noldu bize nazar mı değdi(( ben gittikçe kilo alıyorum.... bişeyler yapmak lazım
günaydın hanımlar.....
keyifler nasıl bakalım...
beni sorarsanız çok kötüyüm çooookkkk....
gün içinde iyi akşama berbat ediyorum..
eski arkadaşlarda varmış hala azda olsa..
kusura bakmayın yazamadım..
ama buraya yazıp paylaşmak çok motive ediyor
ayrıcana sayfanın yeni halini sevemedim
vazgeçmezsem menü paylaşmaya çalışıcam
çizelgeyi yapıştıracağım yeri bulamadım.gören bilen varsa sevinirim
bu arada 67.8 le yeniden başladım inşallah...
aynen canım geçen yılki kıyafetlerim üstüme oturuyor iyice(
Hoş geldin canım kafayı yemeyelim:) zaten çok yediğimizden bu haldeyiz.Kızlar beni alın aranıza 76 oldum yakın kafayı yicem(
Hoş geldin canım daha önce burası çok aktifti sayfaları okumaya yetişmiyordum şimdi pek tenha ama hareketlendirmekte bizim elimizde yazarak paylaşarak tabimerhaba arkadaşlar sitenin yeni üyesiyim 89 kilodan 76 kiloya diyet ve sporla düştüm ama burada takıldım kaldım resmen durdu kilo vermem ve iştahım çok açıldı beni motive edecek bir grup arayışına girdim çünkü bu iş motive olunca oluyor ancak siteyi bu anlamda nasıl daha aktif kullanabilirim nasıl paylaşımlar yapılıyor? kısaca bilgi verebilirmisiniz?
teşekkür ederim diyet harika uyguladığınız bir diyet mi birlikte mi başlıyoruz uygulamaya pırasa konusunda emin değilim başka sebzeler koysak yerine olmaz mı acaba?Hoş geldin canım daha önce burası çok aktifti sayfaları okumaya yetişmiyordum şimdi pek tenha ama hareketlendirmekte bizim elimizde yazarak paylaşarak tabi
yok canım uyguladığım bişey yok..EVDE NE VARSA Allah ne verdiyse ona göre planlıyorumteşekkür ederim diyet harika uyguladığınız bir diyet mi birlikte mi başlıyoruz uygulamaya pırasa konusunda emin değilim başka sebzeler koysak yerine olmaz mı acaba?
arkadaşım karbonhidratı kısmalısın şeker ekmek un nişatsa paket gıda bunlardan uzak dur proteine ağırlık ver işte ozaman kaçamaklar ipin ucunu kaçırmalar ortadan kalkarArkadaslar hafta sonu misafirim vardi ve bende yemek olayi alt ust oldu. Tatlilar ve kuruyemis beni mahvetti. Yuruyus bu hafta olmadi ve direk eski kilomdayim. Ne yapacagim bilmiyorum. Bende menu paylasip egzersizimi yazayim diyorum. Degerlendirmeyi hepberaber yapalim. 13 kilo vermem lazim. Bir turlu olmuyor. Ama basaracagim. Hic kacamak olmamali ipin ucu kaciyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?