- 29 Ekim 2014
- 348
- 515
- 108
Bende iki ayda verdim bu haftadan hic birsey anlamadim reglm dun bitti ondanmi bilmiyorum ama iki gun once 74.400e dusmustum bugun 75.200 diyetede devam ama neden bilmiyorum. Hangi gunler kilo bildirimi yapiyorsunuz2 ayda verdim
canım burda bildirim yok sanırım bura sohbet gibi çünkü kimse bildirim yapmıyor ya da ben görmedim 3.takıma gelsene cuma günleri bildirim yapılıyor motivasyon açısından da çok güzel oluyor , her cuma bildirim yapılıyor oradaBende iki ayda verdim bu haftadan hic birsey anlamadim reglm dun bitti ondanmi bilmiyorum ama iki gun once 74.400e dusmustum bugun 75.200 diyetede devam ama neden bilmiyorum. Hangi gunler kilo bildirimi yapiyorsunuz
Güzelim bu kadar umutsuz olma.ne zaman doğum yaptin
Bende yeni anneyim bebeğim 7 aylik oldu 23 kg aldim simdi 5 kg fazlam var vermeye calisiyorum amacim sebebim saglikli olmak bende aynaya bakinca inanamiuorum kendime gogusler zaten almus basini gitmiş göbek desen öyle ama umutsuz değilim yavaş yavaş gidecek
Hiç diyet yapmadim. Bir kaç kere heveslendim ama bogazimi tutamadim. 2 ay spor yaptim araliklar ile.herhangi bir diyet ya da spor yapıyor musun arkadaşım boyun kaç
eğer gerçekten azimliysen ve düzenli şekilde siteye girebiliyorsan 3.takıma gel canım eminim çok seveceksinHiç diyet yapmadim. Bir kaç kere heveslendim ama bogazimi tutamadim. 2 ay spor yaptim araliklar ile.
Tamam hemen bakıyorum.eğer gerçekten azimliysen ve düzenli şekilde siteye girebiliyorsan 3.takıma gel canım eminim çok seveceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38584/page-7825#post-37529986
selam arkadaşlar ben de katılmak istiyorum grubunuza 76 kilodayım aslında kilomdan çok şikayetçi değilim sadece biraz göbeğim var pek rejim de yapamam ama dayanışmayla belimi inceltebilirim . üç çocuk annesiyim boyum 172. sabahları bir yarım ekmek yerim yemezsem başım döner. akşam yemeğim de saat 6 da hazırdır. yarım saatte yerim ve tüm gece boyunca başka bir şey yemem. bir de masaj kemerim var. asla yürüyüş yapamam. sağlıklı olmak için bir şeyler yapmam lazım. bir de 7 aylık bebeğim var ama bana pek düşkün değil emziren bir anne profilinden uzağım yani .hedefim göbeksiz 65 kilo hadi bakalım hayırlısı.
Mrb. Benim tatli krizim oldu. Iki gundur aceyip yiyorum. 79 kilo idim. Daha sonra76 ya dustum .simdi 77.8 oldum. Nasil telafi edecegim..[/QUOTE
Moralini bozma hemen şişlik de olabilir o tartıda gördüğün.
eğer gerçekten azimliysen ve düzenli şekilde siteye girebiliyorsan 3.takıma gel canım eminim çok seveceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38584/page-7825#post-37529986
eskiler nerde ya herkes mi gitti
canım bende 64 e takıldım kaldım 2 aydır gram eksilmiyo bugün dukan express yapmaya başladım bakalım umarım iner artıkAa Sibel geri dönmüşsün ama tekrar kaybolmuşsun. Ben de kayboldum bu aralar. Kızım bu sene teoga hazırlanıyor. Sınavla yatıp sınavla kalkıyoruz. O yüzden de ben motivasyonumu kaybettim biraz. Bi tartıldım 2 kilo almışım. Hemen başladım tekrar. Devam edebildiğim kadar devam edicem. Sen neler yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?