70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden umutsuzsun ki güzel sağlıklı bir bedene kavuşmak istemiyormusun
Gende çok istiyorum eski güzelliğime kavuşmak istiyorum 63 kiloda Olduğum günlere 38 beden kitafetlerime girmek istiyorum ama gitmiyorlar yapıştılar üzerime herkes benim 2 katım kadar yiyor inecekler benim günahım ney neden çaba harcamalıyım kilo vermek için

2 katın kadar yiyenler hem zayıf insanlar değil mi , herkesin bünyesi farklı kendine bir sebep bul ben çok güzel bir gelin olmak istiyorum, mezuniyetimde beğendiğim o elbisenin içinde muhteşem görünmek istiyorum, hayatım boyunca sağlıklı ve fit olmak istiyorum

Mezuniyetimde çok güzeldim düğünümde çok güzel bir gelin ama duan Şişko bir anneyim Şişko bir eşim

Güzelim bu kadar umutsuz olma.ne zaman doğum yaptin
Bende yeni anneyim bebeğim 7 aylik oldu 23 kg aldim simdi 5 kg fazlam var vermeye calisiyorum amacim sebebim saglikli olmak bende aynaya bakinca inanamiuorum kendime gogusler zaten almus basini gitmiş göbek desen öyle ama umutsuz değilim yavaş yavaş gidecek
Mezuniyetimde çok güzeldim düğünümde çok güzel bir gelin ama duan Şişko bir anneyim Şişko bir eşim

merhaba bende 86 kiloyla başladım şuan 78 kiloyum neler yapıyorsun

Alti ogun besleniyorum sabahlari haslanmis yumurta yada peynir aralarda bir meyve oglen 5 yemk kasigi sebze yemegi yogurt salata aksamlarida et tavuk yada etli sebze yemegi gene bes kasik yagsiz salata ve gunluk bir saat tempolu yuruyus ama bugun 20 dakikasini yurudum

meyvelerin yanına yoğurt ya da ayran tüketebilirsen daha iyi olur bende 5 öğün besleniyorum akşam meyve yemiyorum onun dışında beslenmen güzel görünüyor aralara kuruyemişte ekleyebilirsin

meyvelerin yanına yoğurt ya da ayran tüketebilirsen daha iyi olur bende 5 öğün besleniyorum akşam meyve yemiyorum onun dışında beslenmen güzel görünüyor aralara kuruyemişte ekleyebilirsin
Ara ara meyve yerine yedi tane badem yada findik yada iki ceviz en cok ta beyaz leblebi tok tutuyor yarim cay bardagi kadar yiyorum bazende iki uc kasik yogurt yiyorum degisiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…