arkadaslar ..romalilar..
bakiyorum bakiyorum , bulamiyorum =))
yani herkez olmak istedigi kiloyu gunluk rutinini yazmis
söyle ise yarayan aramizda denenip kanitlanmis saglikli ve baymadan ne yavas ne hizli kilo verdiren bir diet listesine sahip bir arkadas varmi bizi aydinlatsin , costursun ,hevesle hep birlikte yeniden basliyalim ..
bizde yeni yila tas girelim =)))
en iyi diyet denenmis kanitlnmis diettir bence (dukan ,isvec ,sok diyet tarzi diyetler motive kirici zorlayici ve saglikli olmadigi icin 2.plana alalim derim)
tecrubelerinizi merakla bekliyorumm mucuukk
ben yapıyorum tam 2 ay oldu 86 kiloyla başladım şuan 78 kiloyum son 2 haftada biraz az kilo veriyorum çünkü doğru düzgün hiç spor yapmadım sporla desteklenince haftada en az 1 kilo verebiliyorum isterseniz listemi sizinle paylaşabilirim hedefim 62 kilo olmak 3 ay sonra hemen hemen hedefime ulaşacağımı düşünüyorum
teşekkür ederim azimli olduktan sonra veriliyor gerçekten paylaşıyorum listemiTebrik ederim ne güzel vermissiniz devami gelir umarim
Listenide paylasirsan seviniriz
Merhaba canım bende 170 boyunda 79 kiloyum hamilelikte 28 kilo aldım duan vücudumu hiç beğenmiyorum çok mutsuzumMerhaba kızlar bende aranıza katilmak istiyorum 165 boyunda 74 kiloyum bugün diyete tekrar başladım. Günde 1 saat pilates yapıyorum. Sabah 1 adet tam tahilli ekmek ve beyaz peynir tost öğle 1 şeker ile Türk Kahvesi ara öğün mandalina aksamda 1 kase domates çorbası ve bol limonlu salata akşam 7 den sonra hiç birşey yok :) meyve bile gün gün size kilo mu yazicam hatta resim paylaşmayı yapabilirsem :) atıcam inş herkese kolay gelsin
Üzülme lütfen inşallah vericez birbirimizi motive etmemiz lazım ben size yarın yağ yakici güzel bitki cayi tarifleride yazarım sizlerde denersiniz ben gayet memnun kaldım çok faydasını da gördüm. Üstelik bende gizli şeker var tatlı krizlerim oluyordu her yemekten sonra çok şükür çözdümMerhaba canım bende 170 boyunda 79 kiloyum hamilelikte 28 kilo aldım duan vücudumu hiç beğenmiyorum çok mutsuzum
tarçınlı sütte iyi geliyor ya da kakaolu süt canımKızlar yemeklerden sonra yada geç saatlerde tatlı krizleriniz tutuyorsa ve hiç yemek yememış gibi yemekten 1 saat sonra karnınız acikiyorsa nar cicegi çayını tavsiye ederim aktardan çok ucuza nar cicegi yaprakları alıp evde demleyip tuketebilirsiniZ.şekeri ve kolestrolu dengeliyor. Tatlı krizlerinizi engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?