ben 1000 1100 kalori civarı yiyerek ve spor yaparak 3 ayda 15 kilo verdim gayet sağlıklı son 1 ayda da 1 kilo verdim toplamda 16 kilo verdim ama artık gram gram gidiyo malesef aynen devam et bence kalori hesabınamerhabalar. 72,5 kilo ile aranıza katılıyorum. kalori hesabı diyetine başladım. bugün 4. günüm. birden kesemiyorum günlük 1100 - 1200 kalori civarında yiyorum. Şuan 71,5 kilo çıkıyorum. bu diyet ile gerçekten kilo verebilecek miyim? sizce bu kalori miktarı sağlıklı mıdır ya da kilo verdirir mi? hadi bakalım hepimize kolay gelsin.
ben 1000 1100 kalori civarı yiyerek ve spor yaparak 3 ayda 15 kilo verdim gayet sağlıklı son 1 ayda da 1 kilo verdim toplamda 16 kilo verdim ama artık gram gram gidiyo malesef aynen devam et bence kalori hesabına
Ehh artik yeni gelen ark. Beraber aktifleselim diyorum
Günlük menüler ve haftalık listeyi olusturalim
Listeye dahil olmak isteyenler bana ozelden yas boy kg diyete başlama tarihi bildirsin listeyi ben olustururum bebesi uyutunca muait zamanda ne dersiniz
Bu arada ben gunpir sadece kullqnici adi değiştirdin ben yine kglerimle beraber benim anlayacaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?