70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar. 72,5 kilo ile aranıza katılıyorum. kalori hesabı diyetine başladım. bugün 4. günüm. birden kesemiyorum günlük 1100 - 1200 kalori civarında yiyorum. Şuan 71,5 kilo çıkıyorum. bu diyet ile gerçekten kilo verebilecek miyim? sizce bu kalori miktarı sağlıklı mıdır ya da kilo verdirir mi? hadi bakalım hepimize kolay gelsin.

ben 1000 1100 kalori civarı yiyerek ve spor yaparak 3 ayda 15 kilo verdim gayet sağlıklı son 1 ayda da 1 kilo verdim toplamda 16 kilo verdim ama artık gram gram gidiyo malesef aynen devam et bence kalori hesabına

Bildirim yapayım. Bir haftadır yazamadım. Motivasyonum düştü yazamadığım için tabi.Değişen bişey yok ama yazıcam gene de.

Başlangıç tarihi: 2 temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : 68.7
Bu hafta : 68.7
Bu hafta gelen giden yok
Toplam giden :7.3
Hedef :63
Şimdi geriye dönüp yazılanları okuyayım

ben 1000 1100 kalori civarı yiyerek ve spor yaparak 3 ayda 15 kilo verdim gayet sağlıklı son 1 ayda da 1 kilo verdim toplamda 16 kilo verdim ama artık gram gram gidiyo malesef aynen devam et bence kalori hesabına

Devam ediyorum bakalım bugün 6. Gün 70.8 çıkıyorum. Siz ne kadar harika kilo vermişsiniz Tebrikler vallahi

Ehh artik yeni gelen ark. Beraber aktifleselim diyorum
Günlük menüler ve haftalık listeyi olusturalim
Listeye dahil olmak isteyenler bana ozelden yas boy kg diyete başlama tarihi bildirsin listeyi ben olustururum bebesi uyutunca muait zamanda ne dersiniz
Bu arada ben gunpir sadece kullqnici adi değiştirdin ben yine kglerimle beraber benim anlayacaginiz

Bende 76,4 kiloyum arkadaşlar bugün elma diyetine başladım. Kahvaltı serbest öğlen, akşam ve a.ö. lerde 1 er elma ve altınbaşak bisküvi 1 er tane bu diyeti 5 gün uygulayacağım en fazla 6 gün öneriyorlar yanına 45 er dakikalık yürüyüşler eklersem bu hafta 3 kilo veririm sanırım hatta bu diyete göre günde 1 kilo veriliyo yazıyo ama pek inanamadım ben beş altı gün geçsin zaten normal sağlıklı beslenme diyeti 1000-1200 kalorilik başlayacağım hayırlısı bugün şu ana kadar kahvaltı dışında toplam 2 elma 2 türk kahve 1/2 paket diyet altınbaşak yedim hiç fena gitmiyo 6 gün ne ki dimi bakalım ne kadar vericem kilo

Helal be gunpir. Liste aylardır yok. Motivasyon yerlerde. İnşallah bi düzene gireriz.

Herkese iyi aksamlar bugünkü menumu yazayim
Sabah peynirli tost 200 cal
Ara türk kahvesi 25 çal
Öğlen kabak yemeği 230 çal
1 dilim ekmek 65 cal
Yoğurt 50 cal

Aksam
Erişte 150
Tavuk sote 200
2 ddilim diyet ekmek 100

Şimdide 1 avuç kabak çekirdeği ile yakladik 1200 çal alarak günü kapatiyorum.çal değerleri ortalama yaziyorum cepten bak yaz zor oluyor .
Bebisld yarim saat yürüyüş bantta sabah 1.5 aksam 1 km yürüyüş yaklasik 200 cal verildi

Bugün
sabah : 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin 2 dilim tam buğday ekmek 1/3 salatalık şekersiz çay bir lokma bal yedim ama :)
A.ö 1 türk kahve, 1 elma, 1 altınbaşak
öğlen : 1 elma, 2 altınbaşak düşünüyorum
A.Ö 1 türk kahve (iş yerimde çay iyi değil genelde 2 tane türk kahvesi içiyorum günlük zararlı değildir umarım)
Akşam : 1 dilim tam buğday ekmek ile çorba düşünüyorum D
Elma diyetinde akşamda elma var ama dün dayanamadım ben canım hiç istemedi vede en iyisi çorba salata yapmak oldu benim için dün akşamda çorba salata yemiştim.
Bu şekilde dün 800 cal aldım bugün de bu ayarda gitse gayet iyi benim içim

Arkadaslar bende gruba katilmak isitiyorum.. Biktim bu kilolardan atik depresyona girdim kendimi dunyanin en cirkin kadini gibi hissediyorum ,takintilarim cok ciddi boyuta geldi isime bile kendimi veremiyorum 27 yasindayim, 156 boy,73 kiloyum.. daha once dukan yaptim üç ay bes kilo verdim,biraktim geri aldim.. simdi bfite basladim bir aydir plateste yapiyorum henuz bir fark yok..bugün de diyetisyene gidicem ..lutfen biraz destek istiyorum belki burada topluluk iyi gelir ve kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…