2 Kilo farketmez mi farkeder tabi. Eşim 2 kilo verdiğimde sen 4-5 kilo filan mı verdin diye sormuştu.Tamam belki abartmayı seviyor ama kesinlikle gözle görülür bir kilo olmuştu Su içmen de harika ben bu ara unutuyorum suyu. Hep beraber kurtulcaz inşallah kilolardan. Hepimiz için sabır çok sabır.
kızlar diyetimin 9. günümdeym 75 den 73e düşmüşüm 2 kilo ama farkediliyor yaa cok değişik bişey
bu arada boyumu 171 bilirdim de 175mişim bu da süpriz oldu bana 3 yerde olcturdum :)
neyse gelelim diyet şeysine cok ozel şeyler yapmıyorum sadece ekmeği kestim kahvaltı da belki bi dilim yersem yiyorm ve su 2 lt den az içmiyorum fazlası oldu ama azı ASLAve gece yemelerimi kestim bir de sevindiğim farklı birşey oldu o da cok acıkmamam nedendir bilmiyorm su mu doyuruyor acaba acıkmıyorum pek..
Kızlar ben de evime dondüm artık. Anne evinde hiçbir seyden sakınmadım ne istediysem yedim bedelini de 2.5 3 kilo alarak ödedim
Gerçi 13 saatlik araba yolculugu ile geldim ertesi gun o yüzden biraz da farklı çıktım sanırım. Bugün 72 tartildim mesela. 2 kilo almışim yani.
Zaten 2-3 ay once ciddiyetimi kaybetmiştim. İlk günlerdeki diyetime dönmek istiyorum ama tatlının tadını bir alınca cok zor oluyor ya hu!
Bu arada emel de yok ortalıkta. Haberi olan var mı acaba?
Oo boyun iyi, kilon iyi, sen iyisin daha ne olsun hosgeldin
Kızlar ben de evime dondüm artık. Anne evinde hiçbir seyden sakınmadım ne istediysem yedim bedelini de 2.5 3 kilo alarak ödedim
Gerçi 13 saatlik araba yolculugu ile geldim ertesi gun o yüzden biraz da farklı çıktım sanırım. Bugün 72 tartildim mesela. 2 kilo almışim yani.
Zaten 2-3 ay once ciddiyetimi kaybetmiştim. İlk günlerdeki diyetime dönmek istiyorum ama tatlının tadını bir alınca cok zor oluyor ya hu!
Bu arada emel de yok ortalıkta. Haberi olan var mı acaba?
hızla kilo veriyorm iyi mi kötü mü anlayamıyorum.. bol su içiyorum tamam ama önceden homili gırtlak biriydim yememe göre kilom azdı neyse velhasıl iştahım kapandı resmen sabah bi tost yedim aksam da en fazla 8 tane hamsi yemişimdir ekmeksiz salata ile ara öğün vs yok canm hiçbişey istemedi. tartılmayayım diyorm ama tardıldım 72 çıktım hamsilerden sonra bi de düşünün yani. sizce de bi gariplik yok mu bu işte ?
hızla kilo veriyorm iyi mi kötü mü anlayamıyorum.. bol su içiyorum tamam ama önceden homili gırtlak biriydim yememe göre kilom azdı neyse velhasıl iştahım kapandı resmen sabah bi tost yedim aksam da en fazla 8 tane hamsi yemişimdir ekmeksiz salata ile ara öğün vs yok canm hiçbişey istemedi. tartılmayayım diyorm ama tardıldım 72 çıktım hamsilerden sonra bi de düşünün yani. sizce de bi gariplik yok mu bu işte ?
balık yedikten sonra kesinlikle tartıda daha az çıkıyor insan.... bende hep öyle olur yani....
aslında ikisi de ama en cok iştahımın kapanması cunku cok yiyen bir insandım.. acaba su doyuruyor mu insanıGarip olan istahinin kapanmasini yoksa kisa surede çok kg vermen mi
hadi ya ondandır diyorsun yani bilemedim ki şimdi :O
aslında ikisi de ama en cok iştahımın kapanması cunku cok yiyen bir insandım.. acaba su doyuruyor mu insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?