• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sibel menün süper peki baş dönmesi vs olmuyo mu? Benim bugün çok başım döndü :KK43:
Canim önceden oluyordu ama suan olmuyo ağzın boş durmasın 1 saatte bi bişey ye kahvaltı yap mesela bi saat sonra yarım elma ye sonra bi saat sonra kahve iç 1 saat sonra öğlen yemeği ye sonra 1 dilim karpuz ye yani mideni boş ve aç sakin bırakma metabolizman yavaşlar hem de basın döner bide 3 litre su iç

Canim önceden oluyordu ama suan olmuyo ağzın boş durmasın 1 saatte bi bişey ye kahvaltı yap mesela bi saat sonra yarım elma ye sonra bi saat sonra kahve iç 1 saat sonra öğlen yemeği ye sonra 1 dilim karpuz ye yani mideni boş ve aç sakin bırakma metabolizman yavaşlar hem de basın döner bide 3 litre su iç
Ya bugün öyle yaptım ama hala dönüyo valla gün içinde soda ayran falan içtim tansiyonum dengelersin diye
Bakalım yarına Allah kerim

Ya bugün öyle yaptım ama hala dönüyo valla gün içinde soda ayran falan içtim tansiyonum dengelersin diye
Bakalım yarına Allah kerim
1 haftaya alisirsin canım ama istersen bi doktora görün belki başka bişey vardır vücudunu çok zorlama o herseyden önemli

1 haftaya alisirsin canım ama istersen bi doktora görün belki başka bişey vardır vücudunu çok zorlama o herseyden önemli
Canım dün aslında az yemedim sadece çok yağlı şeyler yemedim bakalım bugün daha iyi gibiyim
Kendime dün sütlaç yaptım yağ ve nişasta yok pirinci haşlayıp süt ve şekerle kaynattım bunları minikkuruyemiş kâselerine doldurdum her gün 1 tane yiyorum hem süt hem de şeker ihtiyacımı karşılıyor kalorisini araştırdım 100 kalori civarı ara öğün olarak güzel bence. Benim diyetim 1100 kalori civarı oluyo her gün 1000 in altına inmiyorum kas kaybetmemek için
Yani çok sıkı değil diyetim

Bende kilo vericem bende destek olucam dedim ve ya allah kendimi bu bölümde buldum.Bugün başladım.Sanırım tak etti canıma.Kilom tam tamına 74.4... :( Hedefimi yazmaya utanıyorum çünkü hiç 70ten aşağı düşmedim.64 kilo olmak istiyorum :oops:sadece 10 kilocuk ya. 82 den düştüm buralara.Beni de alın aranıza umarım 3 aya kalmaz kurtuluruz :KK53:

Canım dün aslında az yemedim sadece çok yağlı şeyler yemedim bakalım bugün daha iyi gibiyim
Kendime dün sütlaç yaptım yağ ve nişasta yok pirinci haşlayıp süt ve şekerle kaynattım bunları minikkuruyemiş kâselerine doldurdum her gün 1 tane yiyorum hem süt hem de şeker ihtiyacımı karşılıyor kalorisini araştırdım 100 kalori civarı ara öğün olarak güzel bence. Benim diyetim 1100 kalori civarı oluyo her gün 1000 in altına inmiyorum kas kaybetmemek için
Yani çok sıkı değil diyetim
Gayet iyi canım bencede tatlı olarak da en güzeli o ve dondurma zaten :)

Menu
Sabah
Yağsız omlet 1 dilim kepek ekmek domates salatalık
Ara
1 avuç leblebi
Öğlen
Yulaf yoğurt
Ara
Azcık kabak çekirdeği
Aksam
2 kaşık yağsız sossuz makarna bi parça haşlanmış tavuk
Ara 1 top dondurma
Bitki çayları 3 litre su yarım saat yürüyüş yarım saat egzersiz

Ben de bildirimimi yapayım. Kızlar bugün müthiş bir başağrısı yaşıyorum.Tansiyon mu anlamadım. Yeni gelenlere toplu hoşgeldiniz diyorum. Otimoti yazmış sanırım dönüşler başlamış sevindim. Bu arada sadece 100 gr. vermişim. ama şişliğim olduğundan şüpheleniyorum. Hadi bakalım :

Başlangıç 2 temmuz
Başlangıç kilo : 76
Geçen hafta : 71.1
Bu hafta :71
Bu hafta giden : 100 gr
Toplam Giden :5 kilo
Hedef : 69

Back