hg aramıza canım ins kurtuluruz şu kilolardan yapıştılarBende kilo vericem bende destek olucam dedim ve ya allah kendimi bu bölümde buldum.Bugün başladım.Sanırım tak etti canıma.Kilom tam tamına 74.4...Hedefimi yazmaya utanıyorum çünkü hiç 70ten aşağı düşmedim.64 kilo olmak istiyorum sadece 10 kilocuk ya. 82 den düştüm buralara.Beni de alın aranıza umarım 3 aya kalmaz kurtuluruz
Canim sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartil yeterli istersen 1 gün önce 5 Litre su iç fazla çıkmaz eğer aç karnına ve kıyafetsiz tartildiysan dogrudurben bugün 3,5lt su içtim ve malesef fazla kilo çıktı bende ya
Başlangıc 19 haziran
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 70.8
Bu hafta giden+600gr
Toplam giden 6.100gr
Hedef 60
aceba çok su içtiğim için mi böle oldu bugün dün ratıldığımda 69lardaydım
Yarın sabah uyanıp doğru yürüyüşe o zaman şimdi de bi kaç egzersiz yap canım bişey olmaz yeter ki sürekli bozma diyeti olur o kadar üzülme hem senin elinde hersey :)Of kızlar akşam eşimin ailesine yemeğe gittik durum fena
Teşekkürler tatlım :) bugün dikkat ettim ama hafta sonları eşim evde olduğundan düzenım biraz bozuluyor tabi hafta içi son sürat diyetteyimYarın sabah uyanıp doğru yürüyüşe o zaman şimdi de bi kaç egzersiz yap canım bişey olmaz yeter ki sürekli bozma diyeti olur o kadar üzülme hem senin elinde hersey :)
blueislhoşgeldin cnm: 36700332 .!.:Bugün annemdeydim. Misafir filan vardı. Annemde börekler çörekler vb. şeyler vardı. Ve inanılmaz derecede hepsinden yedim.Onlar da çok sağlıksız ve de kalorili oldu. Çok pişmanım ve de işin tuhaf yanı hala açım.
Sende hosgeldin cnmSelamlar bende aramıza katılmak istiyorum sene başındrejime başlıyorum hedefim en geç yeni yila kadar 65 kg olmak. Desteklerinizi bekliyorum
Selamlar bende aramıza katılmak istiyorum sene başında 95 kiloydum bu aralar 78 80 arası gidip geliyorum yani bi kaç aydır yerimde sayiyorum yine. Yarin rejime başlıyorum hedefim en geç yeni yila kadar 65 kg olmak. Desteklerinizi bekliyorum
yine yeniden zayıflama serüvenime başlıyorum. Boyum 1 72 , kilom 76.tekrar dememin nedeni 2 yıl önce 74 den 66 ları görmüştüm ama zaman içerisinde tüm verdiklerimi aldım, şimdi harekete geçmeye niyet ettim. hedefim şuan için 70 i görmek. sonrasına bakceez .her gün yazacağım görüşmek üzere hoşçakalın
Teşekkür ederim hoşbuldum :) inşallah hedeflerimize ulaşırız. buraya yazmamın ve iletişim kurmanın motivasyon sağlayacağını düşündümHoşgeldin canımUmarım istediğin kiloya ulaşırsın
Bugün zor geçti benim için ama alışma evresi tabi bünye alışık değil sadece bi dilim kahvaltıda ekmek yemeye :)
1. günüm
sabah: 1 dilim diyet ekmek, biraz peyniir, 2 biber , bir domates
ara: 1 tane maden suyu içtim
öğlen: yoğurtlu kabak ( favorimdir yoğurdun içine yeşil kabağı rendeliyorum )
ara:1 domates
akşam : 6 kaşık bulgur pilavı - taze fasülye
Evet 1 kabağı çiğ olarak rendeliyorum.isterseniz sarımsaklı naneli pulbiberli isteğinize göre yapabilisiniz.kulağa hoşgelmiyor fakat çok lezzetli:)kabağı çiğ mi rendeliyorsunuz ?
kızlar diyetimin 9. günümdeym 75 den 73e düşmüşüm 2 kilo ama farkediliyor yaa cok değişik bişey
bu arada boyumu 171 bilirdim de 175mişim bu da süpriz oldu bana 3 yerde olcturdum :)
neyse gelelim diyet şeysine cok ozel şeyler yapmıyorum sadece ekmeği kestim kahvaltı da belki bi dilim yersem yiyorm ve su 2 lt den az içmiyorum fazlası oldu ama azı ASLAve gece yemelerimi kestim bir de sevindiğim farklı birşey oldu o da cok acıkmamam nedendir bilmiyorm su mu doyuruyor acaba acıkmıyorum pek..
Bugün zor geçti benim için ama alışma evresi tabi bünye alışık değil sadece bi dilim kahvaltıda ekmek yemeye :)
1. günüm
sabah: 1 dilim diyet ekmek, biraz peyniir, 2 biber , bir domates
ara: 1 tane maden suyu içtim
öğlen: yoğurtlu kabak ( favorimdir yoğurdun içine yeşil kabağı rendeliyorum )
ara:1 domates
akşam : 6 kaşık bulgur pilavı - taze fasülye
Evet 1 kabağı çiğ olarak rendeliyorum.isterseniz sarımsaklı naneli pulbiberli isteğinize göre yapabilisiniz.kulağa hoşgelmiyor fakat çok lezzetli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?