• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık oticim 😉
Haftaya cuma bendesiniz bakalım benim listede kaç kişi toplanacak 😂
Nazar değdi topiğimize kova bile biara hastalandı ama şükür toparladı😊
Buarada güldüğüme bakmayın babam kahvaltıda Şişkosun bi deri bi göbeksin zaten deyip durdu ağlayarak kalktım masadan geldim buraya
Bu adam 29 yıldır anlamadı benim böle laflarla hırs yapmayıp tam tersi gerilediğimi😔😔😔

Sıkma canını. Ben de senin gibiyim böyle negatif yorumlar asla hırslandırmaz beni. Benim babam da tam tersi baklava ye bu kilo yapmaz ki diyen biri😄ben de yuh baba demiştim baklava da kilo yapmazsa ne yapar acaba?

Merhaba siteye yeni kayit oldum :) boyum 1.67 ve suan 72 kiloyum subat ayinda 79 kiloya kadar cikmistim ama bi arkadasimla beraber kilo vermeye calisinca 6 kilo kadar verdim ama sonra arkadasim gidince tek kaldim ve diyeti bozdum birazcik. Hedefim 65 kilo olmak. Beraber diyet yapinca insanin morali yuksek oluyor. Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canııım asıl şimdi yememen lazım. Vücudun direnç noktasına gelmiş demekki. Bunu atlattığında hemen tıkır tıkır vermeye başlayacaksın tekrardan! Moralini bozma ve şöyle düşün şimdi metabolizman seni zorluyo düzenimi bozma diyo sana sen onun inadına daha sıkı sarıl diyetine bak göreceksin bu evreyi atlatınca nasıl güzel gidecek kiloların yeniden :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bugün başladım tekrar tam gaz :) 35 gün var okulumun açılmasına 60 i görecem o zamana kadar inşallah :)

Bugün yeniden tam gaz başladım diyetime vücudum bana direniyo kilo veremedim 15 gündür ben de ona direnmeye başlıyorum bugün yeniden

Bugünkü menum
Sabah
1 paket form bisküvi yarım bardak light süt (yoldaydim mecburen böyle oldu)

Öğlen
2 incir 83 kalori falan ikisi

Aksam
Omlet yaptım domates salatalık biber ve 2 dilim kepek ekmegiyle yedim :)

Ara bi avuç leblebi
Acikirsam 1 elma yicem akşam bu kadar :)

3 litre su ve bitki çayı içerim akşam bu kadar :)

Sıkma canını. Ben de senin gibiyim böyle negatif yorumlar asla hırslandırmaz beni. Benim babam da tam tersi baklava ye bu kilo yapmaz ki diyen biri😄ben de yuh baba demiştim baklava da kilo yapmazsa ne yapar acaba?

Baya farklı babalar😊 benim ki elinden gelse su ile yaşatacak ekmeği önümden alan biri şişkoyum diye...neyse şimdi o bana trip yapıo bakalım..

Yeni gelenler hoşgeldiniz tekrardan
Zayıfla arkım ben anca yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum buara inş yüzmeye falan başlıcam eylülde

Bugün yeniden tam gaz başladım diyetime vücudum bana direniyo kilo veremedim 15 gündür ben de ona direnmeye başlıyorum bugün yeniden

Bugünkü menum
Sabah

Öğlen

Aksam

Ara bi avuç leblebi

Iyi de sanki zaten bırakmamıştın? Neyin dönüşü bu? Maşallah ben hep seni iyi Görüyorum😊

Birazdan gelecek menüm sana armağan olsun 😂

Iyi de sanki zaten bırakmamıştın? Neyin dönüşü bu? Maşallah ben hep seni iyi Görüyorum😊

Birazdan gelecek menüm sana armağan olsun 😂

2 gün kısır yedim Adana yedim çiğ köfte durum yedim çikolata yedim :D bugün geri döndüm hemen şimdide spora gidiyorum sonunda başlıyorum sporuma yeniden :) az gibi ama doydum ya acikirsam bi çaresine bakarız ilerki saatlerde :)

2 gün kısır yedim Adana yedim çiğ köfte durum yedim çikolata yedim :D bugün geri döndüm hemen şimdide spora gidiyorum sonunda başlıyorum sporuma yeniden :) az gibi ama doydum ya acikirsam bi çaresine bakarız ilerki saatlerde :)

Tımam o zaman:) ama normalde de yiyeceğimiz şeyler değil mi? Aslında bizim ayarını bilmemiz lazım bundan sonraki hayatımızda tombik olmayalım diye😉

Tımam o zaman:) ama normalde de yiyeceğimiz şeyler değil mi? Aslında bizim ayarını bilmemiz lazım bundan sonraki hayatımızda tombik olmayalım diye😉

Aynen canım biz bi oturmada 3 tabak kısır yersek böyle olur tabi küçük bi tabak yeseydik zamanında hiç böyle olmazdı :D

Aynen canım biz bi oturmada 3 tabak kısır yersek böyle olur tabi küçük bi tabak yeseydik zamanında hiç böyle olmazdı :D

Ahhhh ah! Gel onu bana sor😂 şimdi düşünüyorum o zaman ki yediklerimin erimesi 10 yılımı alacak gibi de Allah yüzümüze bakıyor biraz dikkat edince gram gramda olsa gidiyor😊

Mrb bugün ki menü

Sabah
1 Nescafe

Öğlen
1 haşlama yumurta
Birkaç parça kavun
Peynir
Birkaç kasik Menemen

Ara
1 Nescafe
Yarım paket form

Akşam
1 lahmacun
1 ayran

Nescafe ise giderken mecbur içiyorum sıpa uyutmayınca uykumu acıyor ama bugun tatili eşimi bekledim uyanan diye
Yani kahve klasik oldu bana 😊

Baya farklı babalar😊 benim ki elinden gelse su ile yaşatacak ekmeği önümden alan biri şişkoyum diye...neyse şimdi o bana trip yapıo bakalım..

Yeni gelenler hoşgeldiniz tekrardan
Zayıfla arkım ben anca yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum buara inş yüzmeye falan başlıcam eylülde

Üniversiteye gittiğim ilk sene çok kilo almıştım, o yaz babam bana antrenörlük yapmıştı, her sabah sahile koşmaya gitmiştik.. Canım babam, onu çok özledim.

Bugünkü menum
Sabah

Öğlen

Aksam

Ara bi avuç leblebi

Kızlar bunlara ek 3 saat spor yaptım bugün başladım spora çok şükür çok iyi geldi 800 kalori yaktim :) 1000 kaloride yedim :) Bazal metabolizmam da 1500 yakıyo :) 1300 kalori kardayim yani :)

He yahu değiştirmişler siteyi hayırlı uğurlu olsun.

Güya diyetime başlamıştım karar verdigim gibi gitmeedi pek ama menü paylaşayım en iyisi

Sabah
1.5 koy böreği patatesli
(oglumun sunnet çekimini yaptık acik havada. spor sayın onu)

Öğlen
1,5 tavuk pirzola
1 kase yoğurtlu semizotu
1 dilim tb ekmegi

Ara
bir kase sade nesfit

Aksam
Mangala davetliydik hic farkedemedim ne kadar yediğimi ama tahminen:
Salata
Bir parça et
4-5 köfte
4-5 kasik zeytinyagli fasulye