canım hayırlı uğurlu olsun. Menün de gayet başarılıHe yahu değiştirmişler siteyi hayırlı uğurlu olsun.
Güya diyetime başlamıştım karar verdigim gibi gitmeedi pek ama menü paylaşayım en iyisi
Sabah
1.5 koy böreği patatesli
(oglumun sunnet çekimini yaptık acik havada. spor sayın onu)
Öğlen
1,5 tavuk pirzola
1 kase yoğurtlu semizotu
1 dilim tb ekmegi
Ara
bir kase sade nesfit
Aksam
Mangala davetliydik hic farkedemedim ne kadar yediğimi ama tahminen:
Salata
Bir parça et
4-5 köfte
4-5 kasik zeytinyagli fasulye
Ardından
Irmik tatlısı 1 kasik dondurma ile
Su pek içemedim bugün
Canım uykusuzluk ödem yapar. Ödemden dolayı öyle çıkmış olabilirHay allahim cep uygulamasından da gidilmiyor zaten.herkese gunaydin
Haftasonu bu ddeğişimsebebi ile kkya ggiremeyince ipin ucu kacti bende.diyettir menudur hakgetire.benim oglusum cuma gecesindenberi uyku nedir bilmiyor uykusu var daliyor hop geri uyaniyor bi derdimi var anlamadik .siyasi polimik yapmiyim ama secim onuda etkiledi tayyip cumhur olunca sinirleri bozuldu galiba :)))) ddüzgün memede emmiyor deli olucam vvalla bende onla beraber yarim yamalak yat kalktan aptal gibi oldum iyice.tabi menü falan kkalmadi.
Neyseee bugun yeniden dikkat edecegim.sabsh tartildim maalesf 70 kg ciktim.69.2 dim.((((
Hay allahim cep uygulamasından da gidilmiyor zaten.herkese gunaydin
Haftasonu bu ddeğişimsebebi ile kkya ggiremeyince ipin ucu kacti bende.diyettir menudur hakgetire.benim oglusum cuma gecesindenberi uyku nedir bilmiyor uykusu var daliyor hop geri uyaniyor bi derdimi var anlamadik .siyasi polimik yapmiyim ama secim onuda etkiledi tayyip cumhur olunca sinirleri bozuldu galiba :)))) ddüzgün memede emmiyor deli olucam vvalla bende onla beraber yarim yamalak yat kalktan aptal gibi oldum iyice.tabi menü falan kkalmadi.
Neyseee bugun yeniden dikkat edecegim.sabsh tartildim maalesf 70 kg ciktim.69.2 dim.((((
Menün de sporun da 10 numara canımKızlar bugünkü menum
Sabah
1 yumurta omlet domates salatalık 1.5 dilim kepek ekmek 2 zeytin
Ara
1 şeftali
Öğlen
1 kepek ekmek üstüne sürülmüş süzme yoğurt 1 avuç leblebi
Ara
1 tane form bisküvi
Aksam
1 tabak bamya yemeği
Salatalık domates
Ara
2 hurma
2 form bisküvi
3 litre (1 litrelik alkali) su bitki çayları
1 saat tempolu yürüyüş 1 saat adım aleti 30 dk egzersiz bisikleti 800 kalori falan harcadım yediklerim 1000 kalori yapıyo bu arada
Emzirdiğin için kıyamıyorum sana. Ama öğlen akşam makarna yemişsin. Makarna gibi karbonhidrarları öğlen ye, akşam protein salata/ yoğurt ağırlıklı beslen derim ben. Meyveni de mümkün olduğu kadar öğleden sonra yemeye çalış, karpuz tehlikeli bir meyve, glisemik indeksi yüksek onun yerine elma, şeftali yiyebilirsin. Ayrıca sporun için tebrik ediyorum seniCokkkk kiskandim ikinizide.....sibel bu menü bu spor daha ne olsun.kova senin menuyude kiskandim.ikinizde leblebi yemissiniz bende alicanyarin bende yicemmmm.kkeşke bende 64 u gorbilsem ama azimliyim 64 için iki ay daha var oonumde .....menumu yazayimmm inşallah eklemeler olmaz.
Sabah 1 dilim ekmek yumurta haşlanmis
Domates roka salatasi
Ara 1 küçük kase tavuk göğsü tatlisi 150 cal vardır sanirim.
Öğlen 1 tabak makarna
Aksam yarim tabak makarna
Kiymali patates yemeği az miktarda genelde kiymasindan aldim tanelerinden değil
1 kase yoğurt
Maden suyu ve türk kahvesi içerim yada 1 dilim karpuz yerim 9 gibi
Simdi Esim bebekle ilgileniyor bende 2 km yürüyüş 150 çal+ 15 dk karin hareketi yapariminsallahhhhh
Cokkkk kiskandim ikinizide.....sibel bu menü bu spor daha ne olsun.kova senin menuyude kiskandim.ikinizde leblebi yemissiniz bende alicanyarin bende yicemmmm.kkeşke bende 64 u gorbilsem ama azimliyim 64 için iki ay daha var oonumde .....menumu yazayimmm inşallah eklemeler olmaz.
Sabah 1 dilim ekmek yumurta haşlanmis
Domates roka salatasi
Ara 1 küçük kase tavuk göğsü tatlisi 150 cal vardır sanirim.
Öğlen 1 tabak makarna
Aksam yarim tabak makarna
Kiymali patates yemeği az miktarda genelde kiymasindan aldim tanelerinden değil
1 kase yoğurt
Maden suyu ve türk kahvesi içerim yada 1 dilim karpuz yerim 9 gibi
Simdi Esim bebekle ilgileniyor bende 2 km yürüyüş 150 çal+ 15 dk karin hareketi yapariminsallahhhhh
Böyle devam edicem canım inşallah 1 aydır doğru düzgün sebze yemeği yiyemiyodum öğrenci evinde malum :) şimdi aile evine geldim daha da güzel olacak inşallah okul acilana kadar 35 gün var 6 7 kilo verip 61 62 yo görürüm umarım :)Menün de sporun da 10 numara canım
Size katiliyorum kesinlikle ancak bazen evdekihesap carsiya uymuyor.ooğlum uyumazsabah bende yemek yyapamayınca evdekini yemek zorunda kaldim maalesfff
Anne evi daha tehlikeli ya. Ben ne zaman annemin evine gitsem kilo alıp dönüyorum dikkat et canımBöyle devam edicem canım inşallah 1 aydır doğru düzgün sebze yemeği yiyemiyodum öğrenci evinde malum :) şimdi aile evine geldim daha da güzel olacak inşallah okul acilana kadar 35 gün var 6 7 kilo verip 61 62 yo görürüm umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?