Aynen öyle canım buaralar sessiziz😔
Ellerine sağlık oticim 😉
Haftaya cuma bendesiniz bakalım benim listede kaç kişi toplanacak 😂
Nazar değdi topiğimize kova bile biara hastalandı ama şükür toparladı😊
Buarada güldüğüme bakmayın babam kahvaltıda Şişkosun bi deri bi göbeksin zaten deyip durdu ağlayarak kalktım masadan geldim buraya
Bu adam 29 yıldır anlamadı benim böle laflarla hırs yapmayıp tam tersi gerilediğimi😔😔😔
Canııım asıl şimdi yememen lazım. Vücudun direnç noktasına gelmiş demekki. Bunu atlattığında hemen tıkır tıkır vermeye başlayacaksın tekrardan! Moralini bozma ve şöyle düşün şimdi metabolizman seni zorluyo düzenimi bozma diyo sana sen onun inadına daha sıkı sarıl diyetine bak göreceksin bu evreyi atlatınca nasıl güzel gidecek kiloların yeniden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sıkma canını. Ben de senin gibiyim böyle negatif yorumlar asla hırslandırmaz beni. Benim babam da tam tersi baklava ye bu kilo yapmaz ki diyen biri😄ben de yuh baba demiştim baklava da kilo yapmazsa ne yapar acaba?
Bugün yeniden tam gaz başladım diyetime vücudum bana direniyo kilo veremedim 15 gündür ben de ona direnmeye başlıyorum bugün yeniden
Bugünkü menum
Sabah
1 paket form bisküvi yarım bardak light süt (yoldaydim mecburen böyle oldu)
Öğlen
2 incir 83 kalori falan ikisi
Aksam
Omlet yaptım domates salatalık biber ve 2 dilim kepek ekmegiyle yedim :)
Ara bi avuç leblebi
Acikirsam 1 elma yicem akşam bu kadar :)
3 litre su ve bitki çayı içerim akşam bu kadar :)
Iyi de sanki zaten bırakmamıştın? Neyin dönüşü bu? Maşallah ben hep seni iyi Görüyorum😊
Birazdan gelecek menüm sana armağan olsun 😂
2 gün kısır yedim Adana yedim çiğ köfte durum yedim çikolata yedimbugün geri döndüm hemen şimdide spora gidiyorum sonunda başlıyorum sporuma yeniden :) az gibi ama doydum ya acikirsam bi çaresine bakarız ilerki saatlerde :)
Tımam o zaman:) ama normalde de yiyeceğimiz şeyler değil mi? Aslında bizim ayarını bilmemiz lazım bundan sonraki hayatımızda tombik olmayalım diye😉
Aynen canım biz bi oturmada 3 tabak kısır yersek böyle olur tabi küçük bi tabak yeseydik zamanında hiç böyle olmazdı
Baya farklı babalar😊 benim ki elinden gelse su ile yaşatacak ekmeği önümden alan biri şişkoyum diye...neyse şimdi o bana trip yapıo bakalım..
Yeni gelenler hoşgeldiniz tekrardan
Zayıfla arkım ben anca yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum buara inş yüzmeye falan başlıcam eylülde
Ahhhh ah! Gel onu bana sor😂 şimdi düşünüyorum o zaman ki yediklerimin erimesi 10 yılımı alacak gibi de Allah yüzümüze bakıyor biraz dikkat edince gram gramda olsa gidiyor😊
Bugün yeniden tam gaz başladım diyetime vücudum bana direniyo kilo veremedim 15 gündür ben de ona direnmeye başlıyorum bugün yeniden
Bugünkü menum
Sabah
1 paket form bisküvi yarım bardak light süt (yoldaydim mecburen böyle oldu)
Öğlen
2 incir 83 kalori falan ikisi
Aksam
Omlet yaptım domates salatalık biber ve 2 dilim kepek ekmegiyle yedim :)
Ara bi avuç leblebi
Acikirsam 1 elma yicem akşam bu kadar :)
3 litre su ve bitki çayı içerim akşam bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?