• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buarada bildirim yapayım sanırım liste haftaya bana kaldı 😊
Buarada mesajlar otiye haberiniz olsun

Başlangıç 81 02.05
Hedef 65
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 73.6
Gelen +300😁😭😭😭
Yalnız bi az tartan baskül var onda da tartıldım moral düzeltii😊 fotoda çektim atem bari
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407493888.105820.jpg bu moral yapandı

Gerçekte olan
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407493962.640579.jpg

Hersheymi ne güzel banada moral verici bi Tarti lazim inan.neyse yilmak yok.türk kahvemi yudumlayyim ben hem şekersiz hem de yaninda cikolatasiz .napalim bizde oglusunla denize baka baka iceriz
Kahvemiz olabildiğince kopuksuz eee bebisle yapilirsaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407494959427.jpg
    $1407494959427.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $1407494989830.jpg
    $1407494989830.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 32
Kimse beni ozlememiiiiiisss :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Yazdigimida gormemiiiiisss
Oy ben nerelere gidem nerelere vuram basimi

Yok canım ya ben gördüm de okadar kendimle meşgülüm ki kendimi anlatmaktan kimseye Cvp yazamadım sen de bu topiğin aslarındansın unuturmuyuz hiç brdk mesela bu msjı 4 saat önce yazmaya başladım anca bitirdim düşün yani kargaşayı😭😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimse beni ozlememiiiiiisss :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Yazdigimida gormemiiiiisss
Oy ben nerelere gidem nerelere vuram basimi

Özlemez olurmuyuz hiç. Zaten topik inanılmaz sessiz hiç tadı yok hepiniz gittiniz bizi terk ettiniz çabuk dönün de enerjimiz artsın eski güzel günlerimize dönelim

Hersheymi ne güzel banada moral verici bi Tarti lazim inan.neyse yilmak yok.türk kahvemi yudumlayyim ben hem şekersiz hem de yaninda cikolatasiz .napalim bizde oglusunla denize baka baka iceriz

Hatunnnn memleketi aslen Kırşehir olup hep Ankara'da yaşayıp şimdi de Urfa'ya mahkûm olmuş birine böyle foto atılır mı ya?? 😭😭😭
Denize hasret deniz bana hasret 😔😔
Neyseki 3-4 günlüğüne mersin yapıcaz ama böyle deniz gören bir evim olsaydı keşke😊

Hatunnnn memleketi aslen Kırşehir olup hep Ankara'da yaşayıp şimdi de Urfa'ya mahkûm olmuş birine böyle foto atılır mı ya?? 😭😭😭
Neyseki 3-4 günlüğüne mersin yapıcaz ama böyle deniz gören bir evim olsaydı keşke😊

Sporsuz Nasıl Zayıflanır ? Yetişkin Bir Birey Ofis İşinde Normal Aktivite ile Günlük 2500-3000 kcal arasında Kalori Harcar. Fakat Mitokondri Mekanizmasını Uyararak Normal Aktivite ile Harcamış olduğunuz Kalori Mikarını Minimum %50 oranında Arttırabiliriz. Buda haftada normale göre 1 – 1,5 kilo kaybetmenize neden olur. Bilgi için İrtibat : 0 541 219 78 84 (Not: Ürün - Zayıflama Hapı Satışı Değildir)

Şimdi biomelin yazdığı ile alakasını kurmaya çalışıyorum😂😂😂

Buarada kızlaaarrr
Kesinlikle ama kesinlikle wc sorunu yaşayanlar aç karnına süt içsin 1 haftadır sanırım yapıyorum ve günde 2 defa wc😉
Ki ben 10 gün çıkamadığımı bilirim zehirlenecektim resmen ayrıca aç karnına 1 çay bardağı zeytin yağı içmiştim fayda etmemişti artık o zaman 2 su bardağı sinameki içmiştim üstüne de çiğneyip yutmuştum 😖 iğrençti ama anca..

Süt süt süüüt hem doğal hem faydalı hemde süper etki ediyor😎

👏👏👏👏👏 vay be kıskandım yeminle 3.1😘😘😘
Şimdi sıra ikinci hedefte değil mi?

Kova bişi soracam cumadan cumaya mı tartılıyorsun sadece???

Bişey söyleyimmi eskiden cumaları tartışıyordum tatile gşrmeden önce hergün tartıldım 65 i göreyim diye gram oynamadı deli gibi spor yaptığım halde. Sonra döndüm zaten hastalık mastalık 68.7 oldum sonra boşverdim cuna tartılırım dedim bi baktım vermişim. Tavsiyem hergün tartılmayın bir işe yaramıyor

Buarada kızlaaarrr
Kesinlikle ama kesinlikle wc sorunu yaşayanlar aç karnına süt içsin 1 haftadır sanırım yapıyorum ve günde 2 defa wc😉
Ki ben 10 gün çıkamadığımı bilirim zehirlenecektim resmen ayrıca aç karnına 1 çay bardağı zeytin yağı içmiştim fayda etmemişti artık o zaman 2 su bardağı sinameki içmiştim üstüne de çiğneyip yutmuştum 😖 iğrençti ama anca..

Süt süt süüüt hem doğal hem faydalı hemde süper etki ediyor😎

Ben de deniycem olmadı bi türlü 😫burda herkes çok güzel olmuşsun zayıflama diyo millet manyamış mı acaba 😤kafa mı buluyorlar bilemedim çözemedim 😪

Fincanına ve manzarana bayıldım. Kesinlikle yerinde olmak isterdim

Siz gizli mi foto atıyorsunuz bakim ben niye görmedim hıhhh 😁

Şimdi yüklenmiş pardon ya gördüm bayıldım manzaraya da fincana da hatta rüyamda böyle fincan ve çay bardağı arıyordum Allah Allah Hayırdır inşallah 😋

Ben de deniycem olmadı bi türlü 😫burda herkes çok güzel olmuşsun zayıflama diyo millet manyamış mı acaba 😤kafa mı buluyorlar bilemedim çözemedim 😪

Dene bencede ihmal etme ilk yaptığında karnın gurrr gurrr eder ama alışınca etmiyo😉 fayda edio yinede😊

Bişey söyleyimmi eskiden cumaları tartışıyordum tatile gşrmeden önce hergün tartıldım 65 i göreyim diye gram oynamadı deli gibi spor yaptığım halde. Sonra döndüm zaten hastalık mastalık 68.7 oldum sonra boşverdim cuna tartılırım dedim bi baktım vermişim. Tavsiyem hergün tartılmayın bir işe yaramıyor

Tmm ben facede de bi gruptayım orada ptesi tartı günü😊
Ben en iyisi sadece ptesi ve cuma tartılayım.. Cumaki haftaiçi tutmamı ptesi ki haftasonu tutmamı sağlar 😉👏

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: patlıcan güveç, salata
Ara: şeftali, yulaf
Akşam: 1 etli kabak dolması, cacık, 1 dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik, 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş

Back