• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın
Gelemiyorum kaç gündür fena durumdaydım :-( bana bi haller oldu sıcaktan mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama yemek görünce yada aklıma yemek gelince midem bulanıyo soluğu lavaboda alıyorum hiç bir şey yiyemiyorum 3 gündür sadece su içer oldum aslında mutluda oluyorum ama korkuyorumda :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım salma durumu anladığım kadarıyla hepimizde var. Yavaş yavaş toparlanalım hepbirlikte. Zararın neresinden dönülürse kardır. Ben ist. A gittiğimde ıslak hamburger, midye dolma ve balık yemeden dönmem genelde. Yani yerim😜o yüzden ye ama kararında ye diyeceğim sana. Bu arada ben bu ay izmir' e geleceğim bir ark. Düğünü için nerelere gidilir nerde ne yenir tavsiyene ihtşyacım olacak. En merak ettiğim boyoz mesela, hiç yemedim.

Bayram yaramadı bize 😫boyozun hiç bir özelliği yok cidden yağlı milföyle yapılan poğaçalar gibi yine de tadına bakacağına eminim 😋az yağlı iste canım izmirinin içinde takılscaksanız kordona uğrayın yemek için iyi mekanlar var inciraltını tavsiye ederim urla güElbahçe de yakın zaten izmirin içini kısa sürede gezersiniz krmeraltına uğrayın nostaljik bi yer ufaklık yüzünden tAm yazamadım yine devam edicem bekleyin beni anacım 😝😝😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım salma durumu anladığım kadarıyla hepimizde var. Yavaş yavaş toparlanalım hepbirlikte. Zararın neresinden dönülürse kardır. Ben ist. A gittiğimde ıslak hamburger, midye dolma ve balık yemeden dönmem genelde. Yani yerim😜o yüzden ye ama kararında ye diyeceğim sana. Bu arada ben bu ay izmir' e geleceğim bir ark. Düğünü için nerelere gidilir nerde ne yenir tavsiyene ihtşyacım olacak. En merak ettiğim boyoz mesela, hiç yemedim.

Acaba aynı düğüne mi gitces ;-) ayın 15inde bende izmire gidicem ve o boyozu yemeden dönmicem :-)

gnydn bayanlar benide aranıza alın.
kilom dün 68.8 idi ve diyete başladım bugün 2. günüm.
25 yaşındayım. 1 bebeğim var 8 aylık emziriyorum ve çalışıyorum.
hedefim şimdilik 63.

Yuppi bi emziren anne daha aramiza katilmiş gerçi 9 aylik ek gida veriyorsundur ama olsun.benimki 4 aylik .
Bu nde 72 den 69.5 oldum eski kg 63 ama bi 60 olayim diyorum baslamisken .yemeyi çok kesemesemde spor yapmaya calisiyorum.
Kizlar dun göremedim bebis gündü uykusu yapmadi e haliyle bende gece bayildim erkenden
Sabah 2 yumurta tavada
Öğlen çorba 1 dlm ekmek
İyi gidiyorum derken kapi caldi KV gelmiş elinde tencereler bebekle yemek yapmak zor al sana yemek getirdim dedi ki cokda lezzetli yapar o yüzden aksam cozuttum

4 ufak etli biber dolmasi
1 kase sulu kofte
1 dilim ekmek
Ve maalesseeeffff 1 büyük kase sütlaç yedim

Puffffff

Herkese Merhaba,

Zayıflamak isterken bu başlığı gördüm. Bende emziren bir anneyim bebeğim şu an 9 aylık . Çalışıyorum ama eve gittiğimde geceleri ve sabah emziyorum. O nedenle ağır diyet yapamiyorum ama artık moralimde bozulmuyor değil.

Zaten 39 yaşında doğum yaptım o nedenle metabolizmada yavaş sanırım. Bu arada zaten 8 kilo fazla ile hamilke kaldım. 62 kilo ile hamile kaldım (normal kilom hep 53-55 idi, 2 yıl önce sigarayı bırakınca 62 oldum :) ve hamile kaldım) 88 ilel doğuma girdim.

ilk 2 ayda 78 kiloya indim ama orda durdum. Şimdi artık yeter diyorum. Ekmeği, gece abur cuburu hamur işi, tatlı vs bıraktım. Pazartesi başladım. Bakalım nasıl ilerleyeceğim. Benim gibi geç anne olan ve çok kilo olan arkadaşlar var ise deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Teşekkürler, sevgiler.

Sende bak adım atmanla topiğimizi canlandırdın 👏👏

Saol cnm sizden kaynaklıdır o ☺

Yuppi bi emziren anne daha aramiza katilmiş gerçi 9 aylik ek gida veriyorsundur ama olsun.benimki 4 aylik .
Bu nde 72 den 69.5 oldum eski kg 63 ama bi 60 olayim diyorum baslamisken .yemeyi çok kesemesemde spor yapmaya calisiyorum.
Kizlar dun göremedim bebis gündü uykusu yapmadi e haliyle bende gece bayildim erkenden
Sabah 2 yumurta tavada
Öğlen çorba 1 dlm ekmek
İyi gidiyorum derken kapi caldi KV gelmiş elinde tencereler bebekle yemek yapmak zor al sana yemek getirdim dedi ki cokda lezzetli yapar o yüzden aksam cozuttum

4 ufak etli biber dolmasi
1 kase sulu kofte
1 dilim ekmek
Ve maalesseeeffff 1 büyük kase sütlaç yedim

Puffffff

Mrb cnm. Ben de 64 kilo ile hamile kaldım 75 le doğuma gittim. Şimdi 68.8 kilo.
Hedefim 63 şimdilik sonra 60 aynı yani.
benim sıpa büyüdü baya ek gıda ve mama alıyor ama saatlerce de emiyor.
sen biraz daha esnek diyet yap ama şimdi ek gıda alamıyorum kuzu. Ben de ağır yapamam halim kalmıyor emdiği için.

Herkese Merhaba,

Zayıflamak isterken bu başlığı gördüm. Bende emziren bir anneyim bebeğim şu an 9 aylık . Çalışıyorum ama eve gittiğimde geceleri ve sabah emziyorum. O nedenle ağır diyet yapamiyorum ama artık moralimde bozulmuyor değil.

Zaten 39 yaşında doğum yaptım o nedenle metabolizmada yavaş sanırım. Bu arada zaten 8 kilo fazla ile hamilke kaldım. 62 kilo ile hamile kaldım (normal kilom hep 53-55 idi, 2 yıl önce sigarayı bırakınca 62 oldum :) ve hamile kaldım) 88 ilel doğuma girdim.

ilk 2 ayda 78 kiloya indim ama orda durdum. Şimdi artık yeter diyorum. Ekmeği, gece abur cuburu hamur işi, tatlı vs bıraktım. Pazartesi başladım. Bakalım nasıl ilerleyeceğim. Benim gibi geç anne olan ve çok kilo olan arkadaşlar var ise deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Teşekkürler, sevgiler.

Mrb cnm.
Hamilelikte baya almissin ben 11 kilo almıştım 7 gitti kaldı 4. Bence sen az dikkat etsen hızlı verirsin sonradan alınan kilolar daha çabuk gider.
ama çok da sıkma emin kuzu.

Resmen Elim ayağım birbirine girdi ya bende 2 yaş küçük hatun abla dşye inst msj atmış onu gören ablam zanneder ya tövbe tövbe millet de bi alem 10 yaş büyüğüme bile arkadaşımsa abla demiyorum ben 😤

Resmen Elim ayağım birbirine girdi ya bende 2 yaş küçük hatun abla dşye inst msj atmış onu gören ablam zanneder ya tövbe tövbe millet de bi alem 10 yaş büyüğüme bile arkadaşımsa abla demiyorum ben 😤

😂😂bir şey diyim mi o dangoz bildiğin seni kıskanan bi tip😉
Buna emin olabilirsin😘

Bugün yedikleri paylaşmak baslayim ben.

Sabah
ikisi birarada Nescafe

Öğlen
Yarım sokak simidi
Peynir kavun domates salatalık haşlama yumurta

Ara
1 muz

Ara
1 eti form
1 ikisi birarada

akşam
Yarım haşlanmış tavuk göğsü

şekersiz çay, 3 litre su

Menüm
Sabah kalkınca direk sıcak süt
2 haşl yumurta domates yoğurt

Arada yeşilçay

Öğlen
5-6 fıstık
3 ceviz
7-8 kuru üzüm

Akşam
Anneme zorla yağsız kısır yaptırdım😊 1 tabak
Unutuyordum yine 😊 1 kase dondurmaaaa 😋

Şuana kadar anca 1 Lt su yatana kadar 2.5-3 olur😉

Son düzenleme:
Menüm
Sabah kalkınca direk sıcak süt
2 haşl yumurta domates yoğurt

Arada yeşilçay

Öğlen
5-6 fıstık
3 ceviz
7-8 kuru üzüm

Akşam
Anneme zorla yağsız kısır yaptırdım😊 1 tabak
Unutuyordum yine 😊 1 kase dondurmaaaa 😋

Şuana kadar anca 1 Lt su yatana kadar 2.5-3 olur😉

ya ben kısırı çok severim ama ertesi günü tartı bana nano yapıyor yani bana gelmiyor sana afiyet olsun cnm

Simdi gelelim bana
Sabah tavada 2 yumurta
1 dilim ekmek

1 kase sulu köfte
3 yk karisik kizartnma
YarimD

dilim ekmek

1 simit

1 etli biber 5 firnda köfte
2 yk barbunya
1/2 simit

2 maden suyu
Bide yatmadan bebis uyuyunca dondurma

4 km yuruyus 250 cal 20 dk karin hareketi bebisle danslarda cabasi :D

Umarim yarin mukafati gorurum 69.400 dum 69 olsam baluiiii

Back