70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

😂😂bir şey diyim mi o dangoz bildiğin seni kıskanan bi tip😉
Buna emin olabilirsin😘

Şarjımın son demleri bitti bitiyor elektrik yok sözde tatile geldik bende şans olsa erkek doğardım zaten bugün herşeye kızasım var herşeymi sana diil 😁kocam Amsterdam'a gitti 😭döner mi bilmem sırıtarak resim çekip yollıyo 😤o hatunu bi görim burda oturuyo öyle bi bozucam ki görecek o gıcık aynı dönem çocuklarıyız yazlıkta benim yaşıtlarıma Abla demiyo taktım işte taktım keşke kiloya da taksam böle de nerde 😋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya ne güzel menüleriniz var. Ben cok sıkıldım su günlerde. Öyle olunca hep mutfaktsyim tabi. Tencere yemeği degil de sürekli fındığıydi, potiboruydu, gofretti.. Yiyorum iste yaa. Eve tikildim kaldım çeşitli nedenlerden. Cok bunaldım cok.

Kovacim sen güzel dönüş yapmışsın
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepiniz
Sut veren anneler cok kasmayın e mı?
Ayy bu arada dun dogum yapan bı arkadasa gittim de özlüyorum kucuk bebekleri yaa. Üçüncü cocuk fikri donüyor bazen tepemde.

Offf kiz ne çocuğu valla ikinci dedilermi benim gözler portluyor inan.bu aksam uyuyamadi uykusuzluk tepesine vurdu saat 9 dan beri durmaksizin avaz avaz agladi.şimdi yatirdim benim dondurma yalan oldu yaniii e fenada olmadi gereksizdi zaten.kafam zurna gibi yatiyorum hemen ne zaman uyanacagi belli olmaz minik sipamin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok zaten yapamam. Allah'tan implantim var da anlık gaflete düşmüyoruz hehe

Haa bak şimdi geldi aklıma. Benimki kaçamak degil ki mübarek. Gece sıcaktan uyanıp mutfağa gidiyorum karpuz ve potibore dayanıyorum. Biskuvinin şekerini karpuz alıyor sora karpuzun soğuğunu bisküvi geçiriyor e sonra yine hararet oluyor ye babam ye!

Yarın da diyetisyen randevum var. Diyetini uyguladığım yok sadece tartilmak icin para veriyorum kadına yarın da diyetimi değiştirecekmiş uskudar sel olmaz da gidebilirsem tabi

Bu arada kovacim ne güzel menüler boyle
Birde buaralar sut için incirdir duttur yapmiyorum baslicam yine saldim biraz

Sağol canım. Ben de senin azmine ve sporuna hayran kaldım. Benim oğlum 5 yaşında hamilelik kiloları daha yeni gitti. Keşke daha önce başlasaymışım. Ama insanın canı sıkkınken rejim olmuyor

Bildirim:😄😄😄sonunda muradıma erdim kızlar 65i gördümmm
Başlangıç:14 nisan 76.6
Geçen hafta:68.7
Bu hafta: 65.6
Hedef: 59
Giden:3.1 ( demekki aldığım serumlar, ilaçlar şişirmiş beni)
Toplam giden:11 kg
Geçen hafta hastalıktan birsürü serum, ilaç aldım bi tartıldım 68.7 çok moralim bozuldu çünkü çorba harici birşey yiyemiyordum boğaz ağrısından geçmiyordu yiyecekler. Üzüntüden haftasonu makarna yedim 3 gün önce gecenin bir vakti kebaplar yedim keşke de yemeseymişim. Demekki ysptığım sporlar işe yaradı yediklerim kilo olarak depolanmamış. Haydi kızlar spora. Hedefimi artık 59 a çekiyorum kızlar

Kızlar şimdi babam geldi o kısırı ikindiye sayın
akşam yemeği
bir tabak kuru fasulye çeyrek soğan ucundan ufacık köy ekmeği

Kimse beni ozlememiiiiiisss :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Yazdigimida gormemiiiiisss
Oy ben nerelere gidem nerelere vuram basimi

Son düzenleme:
Saka olmaliiiii ya bide yesem ve spor yapmasam kaç olucam acaba merak ediyorum.
Baslangic : 11 temmuz
Baslangic kg:72
Gecen hafta kg: 69.400
Bu hafta kg: 69.200
Giden:-0.200
Toplam giden:2.800

Bu neyaaaa çok söz dinleyen bilimsel bir vücudum var .emziren anne haftada 250 gr vermeliymis ne kadar spor yapsamda vücudum bilimselligin dişina cikmiyor sagolsun.
Okadar cokda su içerim şişlik falanda olamaz yani

gnydn.. bugün ilk bildirimimi yapayım :)

Başlangıç:6 ağustos 68.8
Bu hafta: 68.8
Hedef: 63
Giden:0
Toplam giden:0

başlangıç olduğu için gelen giden yazamadım. inş haftaya eksilerle listeye giriş yapabilirim. ve umarım diyetimi bozmam bugün anneme gidicem ve korkuyorum pırrrrr
ben bi bozunca dağılıyorum destek bekliyorum kızlar...

cnm bu emzirme işi bende de işe yaramıyor. tartı gram oynamıyorum. hatta az kaçırsam artıyor kilom (
yani ben diyet yapmadım kilo veremiyorum. 200 gr da olsa gitmiş. en azından emzirme döneminde kilo alanlardan olmayacaksın..

bildirim yapmıcam kızlar kilo vermem durdu çünkü (
15 gündür 67yim gram eksilmiyo of sinirlerim çok bozuk dün akşam da adana dürüm yedim böyle olunca yiyesim geliyo yaaa (((((((((

Canııım asıl şimdi yememen lazım. Vücudun direnç noktasına gelmiş demekki. Bunu atlattığında hemen tıkır tıkır vermeye başlayacaksın tekrardan! Moralini bozma ve şöyle düşün şimdi metabolizman seni zorluyo düzenimi bozma diyo sana sen onun inadına daha sıkı sarıl diyetine bak göreceksin bu evreyi atlatınca nasıl güzel gidecek kiloların yeniden

Sanirim emzirieken kg verme olayo normal kg alanlar için geçerli 12 kgnin 4 kgsini vücut emzirirken vermek üzere aliyor ama benim gibi 22 kg alirsan vücut ancak verir benimki çok bile verdi bi zahmet kalan 6 kg fazlaligi da kendi kendine ver diyordur .oda hakli kendince.

👏👏👏👏👏 vay be kıskandım yeminle 3.1😘😘😘
Şimdi sıra ikinci hedefte değil mi?

Kova bişi soracam cumadan cumaya mı tartılıyorsun sadece???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…