• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım hayırlı olsun yeni okulun çok sevindim. Ayrıca menün çok güzel ben de kısır yeseydim o kadar yerdim dayanamazdım. Akşamı meyveyle geçiştir bence.

Akşamı sadece salata ile geçirdim 😊
Ay eski moduma döndüğüme sevindim 😊
Teşekkürler ayrıca bende sevindim tayinime 😊
Buarada salatam azıcık göstereyim fotosunu çektim
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407349909.118565.jpg

Hersheymi hayırlı olsun okulun. Ne güzel istediğin okulu almissin.

Menüler gelmeye başlamış. Ben de daha dikkatli yiyorum ama henüz menü yazacak kadar düzenli değilim. İnşallah kısa zamanda toparlarım ben de

Oticim lütfen çok yesende yaz
Insan bi yazıo iki yediklerini saklıyo sonra derken gercekten utanıp yemiyor 😉

Kimse kaale almaması değil canım bak kimse yok ki... Buaralar bir durgunluk var topiğimizde😔

Açık hava bence daha iyidir ama sabit tempoyu da en güzel koşu bandında yakalarsın.. Nacizane fikrim canım😊

😆😆 sen de bizi kaale almamışsın? Bu nasıl olacak? Tmmdr anlaşıldı😊

Kızlaaaarrrr dün dikkat ettim ve geri 73.7yi gördüm +400 ile 👏👏
Bugün Çarşamba 2 gün içinde 800 gram versem ya ne hoş olurdu 😉

gnydn bayanlar benide aranıza alın.
kilom dün 68.8 idi ve diyete başladım bugün 2. günüm.
25 yaşındayım. 1 bebeğim var 8 aylık emziriyorum ve çalışıyorum.
hedefim şimdilik 63.

Hoşgeldin 😊umarım kalıcı olursun..
Yaş kaç nerden? Boy?
Pardon yaşını yazmışsın😊
Cumaları tartı günümüz haberin olsun😉

Son düzenleme:
Herşeymi okulun hayırlı olsun çok sevindim buarada menülerde düzeliyor ne hoş 👏👏👏.
Kovacım sen toparlarsın hemen içimizde en azimli sensin gördüğüm kadarıyla 👍
Gelelim bana ist dayım ve iştahım car olanın da üstüne çıktı bence zayıflamışsın ya da aynısın kelimeleri işi bozuyor ili türlüde yiyorum 👎iradem 0 kendime çok kızıyorum çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin 😊umarım kalıcı olursun..
Yaş kaç nerden? Boy?
Pardon yaşını yazmışsın😊
Cumaları tartı günümüz haberin olsun😉
yaş 25
boy 168
Gaziantep
daha önce 80-89 arasındakilerde baya kilo vermiştim
82 kilodan 60 a düşmüştüm
evlilik bebek derken oldum 68 :)
umarım tekrar 60 olurum.
hergün başlayıp tekrar bırakıyorum dirayetli gidemiyorum bugün 2. günüm
artık haftaya cuma tartı gününe katılırım cnm malum daha başındayım.
kurallarınız neler menü paylaşımı falan şart mı listeye ne zaman girebiliyorum??

yaş 25
boy 168
Gaziantep
daha önce 80-89 arasındakilerde baya kilo vermiştim
82 kilodan 60 a düşmüştüm
evlilik bebek derken oldum 68 :)
umarım tekrar 60 olurum.
hergün başlayıp tekrar bırakıyorum dirayetli gidemiyorum bugün 2. günüm
artık haftaya cuma tartı gününe katılırım cnm malum daha başındayım.
kurallarınız neler menü paylaşımı falan şart mı listeye ne zaman girebiliyorum??

Bu cuma yinede bildirim yap ki haftaya listeye giresin. Kurallarımız var aslında her akşam menü paylaşmalıyız hareket su ama buaralar topik olarak bir rehavete düştük😔 inşallah canlandırırsın sende😉
Boyun kilon şuan bebeğine göre gayet iyi ama inşallah 60ı görürsün bizimle beraber 😊

Bu cuma yinede bildirim yap ki haftaya listeye giresin. Kurallarımız var aslında her akşam menü paylaşmalıyız hareket su ama buaralar topik olarak bir rehavete düştük😔 inşallah canlandırırsın sende😉
Boyun kilon şuan bebeğine göre gayet iyi ama inşallah 60ı görürsün bizimle beraber 😊

amin cnm. teşekkür ederim.
o zaman dünkü kilomdan bildirimimi yaparım zira tartının pilini çıkardım ki hergün tartılıp diyetimi bozmayayım diye :)
hep birlikte canlandırırız inş topiği.

Herşeymi okulun hayırlı olsun çok sevindim buarada menülerde düzeliyor ne hoş 👏👏👏.
Gelelim bana ist dayım ve iştahım car olanın da üstüne çıktı bence zayıflamışsın ya da aynısın kelimeleri işi bozuyor ili türlüde yiyorum 👎iradem 0 kendime çok kızıyorum çok

Bak cancaaazım şimdi haftalarca dikkat etmeni çöpe atmak mı istiyorsun? Benim bu 5-6 günlük aşırı yememin sonucunda 73.7yi dün azıcık yememle geri gördüm geçen hafta 73.3 bu hafta 72yi görebilecekken...
Bu nedenle evet gezme tozmadasın ama en azından ekmek pilav makarna kumpir pizza fast food ile beslenme ne varsa ye ama bunlardan uzak dur oldu mu? Bir de sürekli su şişesi olsun elinde ay çok sıcak bunaldım de iç içtikçe karnım şişer bişi yiyemezsin😉

amin cnm. teşekkür ederim.
o zaman dünkü kilomdan bildirimimi yaparım zira tartının pilini çıkardım ki hergün tartılıp diyetimi bozmayayım diye :)
hep birlikte canlandırırız inş topiği.

Bence cuma sabahı da tartıl bak belki 67yi görürsün madem dikkat ediyorsun ilk başta 2-3 günde gidiyor bi kaç kilo 😉

Canım salma durumu anladığım kadarıyla hepimizde var. Yavaş yavaş toparlanalım hepbirlikte. Zararın neresinden dönülürse kardır. Ben ist. A gittiğimde ıslak hamburger, midye dolma ve balık yemeden dönmem genelde. Yani yerim😜o yüzden ye ama kararında ye diyeceğim sana. Bu arada ben bu ay izmir' e geleceğim bir ark. Düğünü için nerelere gidilir nerde ne yenir tavsiyene ihtşyacım olacak. En merak ettiğim boyoz mesela, hiç yemedim.

Canım salma durumu anladığım kadarıyla hepimizde var. Yavaş yavaş toparlanalım hepbirlikte. Zararın neresinden dönülürse kardır. Ben ist. A gittiğimde ıslak hamburger, midye dolma ve balık yemeden dönmem genelde. Yani yerim😜o yüzden ye ama kararında ye diyeceğim sana. Bu arada ben bu ay izmir' e geleceğim bir ark. Düğünü için nerelere gidilir nerde ne yenir tavsiyene ihtşyacım olacak. En merak ettiğim boyoz mesela, hiç yemedim.

Bunu en iyi biomel anlatır ama boyozu bende çok merak etmiştim yiyince daha doğrusu ilk gördüğüm anda dedim bu mu 😂😂 yağlı Karaköy böreğinin rulo gibi sarılmış hali 😊
İzmir yaaa of nasıl gidesim var 😔

Bence cuma sabahı da tartıl bak belki 67yi görürsün madem dikkat ediyorsun ilk başta 2-3 günde gidiyor bi kaç kilo 😉

hehe inş öyle olur. dur bakalım belki tartılırım. bu seferde bozmaktan korkuyorum cnm. çünkü kilo almaya çok elverişliyim eski halime dönmek istemiyorum şişmanlık zor :)

Bak cancaaazım şimdi haftalarca dikkat etmeni çöpe atmak mı istiyorsun? Benim bu 5-6 günlük aşırı yememin sonucunda 73.7yi dün azıcık yememle geri gördüm geçen hafta 73.3 bu hafta 72yi görebilecekken...
Bu nedenle evet gezme tozmadasın ama en azından ekmek pilav makarna kumpir pizza fast food ile beslenme ne varsa ye ama bunlardan uzak dur oldu mu? Bir de sürekli su şişesi olsun elinde ay çok sıcak bunaldım de iç içtikçe karnım şişer bişi yiyemezsin😉

Deniycem canım şu 9 lu çatlarda iştah azaltıyordu onlardan da içeyim cidden uğraş uğraş sonra pufff bütün emekler gitsin ne gıcık bi durum 😤

hehe inş öyle olur. dur bakalım belki tartılırım. bu seferde bozmaktan korkuyorum cnm. çünkü kilo almaya çok elverişliyim eski halime dönmek istemiyorum şişmanlık zor :)

Daha önce 80-89 aralığında bak bırakmamışsın 60ı görmüşsün bırakma burayıda alma 😊 emin ol hepimiz çabuk kilo alıyoruz😔

Bayram yaramadı bize 😫boyozun hiç bir özelliği yok cidden yağlı milföyle yapılan poğaçalar gibi yine de tadına bakacağına eminim 😋az yağlı iste canım izmirinin içinde takılscaksanız kordona uğrayın yemek için iyi mekanlar var inciraltını tavsiye ederim urla güElbahçe de yakın zaten izmirin içini kısa sürede gezersiniz krmeraltına uğrayın nostaljik bi yer ufaklık yüzünden tAm yazamadım yine devam edicem bekleyin beni anacım 😝😝😝

Back