Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar yarın görümcemin kızının dogum günü pastalar, börekler dolu olur :bbo:
hadi öglen olsa neyse akşam 9 - 10 civarı kutlanıcak off napcam bensenağlama o saatte yemek yemem ki akşam yemeginide en gec 7de yiyorum :çok üzgünüm:
yaa kızlar yarın görümcemin kızının dogum günü pastalar, börekler dolu olur :bbo:
hadi öglen olsa neyse akşam 9 - 10 civarı kutlanıcak off napcam bensenağlama o saatte yemek yemem ki akşam yemeginide en gec 7de yiyorum :çok üzgünüm:
kızlar yemesen olmaz yesen olmaz artık şöyle düşünüyorum yarın akşama kadar cok hafif şeyler yiycem ordada az yerim dengelerim diye düşünüyorum artık:bbo:
benimde 24 subatta ben bile pasta yemiyim diye kutlama yapmıycam :çok üzgünüm:
hııı bende şaşırdım noluyo diye bilgi için teşekkürler toprak veee 70 kilonun altındaki arkadaşlar bekleyin kısa zamanda gene kavuşacağızz
sirkeli ballı su hazırlamıştım ama akşam mı içmek şart yoksa gece yatmadan içince de etkili olur mu hanımlar? bir ara aktarlardan kekik suyu da alıyodum ,zehir gibi bir şey ama pek faydalı olmadı.
a.s.:1hug:hoş geldin mayhoşcum inşallah zayılarsın bu arada bende konyalıyımkaydirigubbakcemile5
sen baya vermişsin arkadaşımhihoyyytnaptın biraz anlatsana ben daha bugün katıldım buraya
mrb arkadaşlar bugün çok sinirim bozuldu
bugün bi iş için dışarı çıkmıştım,geldiğimde patronum dedi seni de yorduk
gerçi ihtiyacın da var dedikötükedihüso
sinir etti beni
kendimi salmıştım 1-2 gündür
yine gaza geldim salatamı yiyorum şimdi
çok moralimi bozdu![]()
canım benim onlar konuşacak biz motive olacağız sıkma canını unutma son gülen iyi güler:roflol::roflol: