• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar yarın görümcemin kızının dogum günü pastalar, börekler dolu olur :bbo:

hadi öglen olsa neyse akşam 9 - 10 civarı kutlanıcak off napcam bensenağlama o saatte yemek yemem ki akşam yemeginide en gec 7de yiyorum :çok üzgünüm:

yaa kızlar yarın görümcemin kızının dogum günü pastalar, börekler dolu olur :bbo:

hadi öglen olsa neyse akşam 9 - 10 civarı kutlanıcak off napcam bensenağlama o saatte yemek yemem ki akşam yemeginide en gec 7de yiyorum :çok üzgünüm:

TADINA BAK AMA DOYUMLUK YEMEEEE BENCE.EVDEDE YEMEK YEKİ ONLARI GÖRÜNCE GÖZÜN DÖNMESİNNkafamçokkarıştı

adacım benim de aynı şubat ayı bizim ailede doğum ayı 10 gün dolu ayrı ayrı kutlanıyo 3ü gitti kaldı 7 pastalar börekler insan sabır taşı olsa çatlar valla

offfff canım büyük bir irade örneği sergilemen lazım bence ufak ufak tabağına bişiler al almazsan ayıp olur ama yemek zorunda değilsin almayınca ısırar daha fazla oluyor bilirisin elinede koca bir barda soda ya da su al gecenin bitmesini bekle :)hihoyyyt:içelim:

kızlar yemesen olmaz yesen olmaz artık şöyle düşünüyorum yarın akşama kadar cok hafif şeyler yiycem ordada az yerim dengelerim diye düşünüyorum artık:bbo:

benimde 24 subatta ben bile pasta yemiyim diye kutlama yapmıycam :çok üzgünüm:

kızlar yemesen olmaz yesen olmaz artık şöyle düşünüyorum yarın akşama kadar cok hafif şeyler yiycem ordada az yerim dengelerim diye düşünüyorum artık:bbo:

benimde 24 subatta ben bile pasta yemiyim diye kutlama yapmıycam :çok üzgünüm:

insan dayanamıo pasta olunca yaa ben kendimle savaşıyorum resmencokacimcoook
yavaş yavaş alışıyorum sanırım hayır demeye
en sonunda gidin başımdan diorum yemicem 1 kere söledim ya zorlamayın beni :oklava::oklava::oklava:

hııı bende şaşırdım noluyo diye bilgi için teşekkürler toprak veee 70 kilonun altındaki arkadaşlar bekleyin kısa zamanda gene kavuşacağızz

biz gidince 4 gözle sizi beklıcez gerci hepimiz alıstık buraya gönül isterdikiburdakı arkadaslarla kalalım ama neyapalım nasılsa amacımıza dogru gıdıyoruz önemlı olan o bende son lapamı yiyeyimcokacimcoook bikaç saat sonrada bi meyve yerım bugunu böyle kapatırım :sm_cool::dance:sizler naptınız arkadaslar

bugün ben tam oklavalık oldum valla:oklava: misafirliğe gittik ama kız marifetliydi saolsun. rejim yapıyorum desem olmuyo bu sefer her hafta seni incelemeye alıyolar göz hapsine. ben de azar azar yedim ama diyetle pek alakası olmadı. akşam sadece meyve yiyeceğim mecburen. ooooof nasıl atlatıcam bu kilolarııııııı

sirkeli ballı su hazırlamıştım ama akşam mı içmek şart yoksa gece yatmadan içince de etkili olur mu hanımlar? bir ara aktarlardan kekik suyu da alıyodum ,zehir gibi bir şey ama pek faydalı olmadı.

sirkeli ballı su hazırlamıştım ama akşam mı içmek şart yoksa gece yatmadan içince de etkili olur mu hanımlar? bir ara aktarlardan kekik suyu da alıyodum ,zehir gibi bir şey ama pek faydalı olmadı.

ya normali günde 4 bardak ama ben içemiyorum aklıma geldikçe içiyorum açıkçası yemeklerden sonra içiyorum bide
bunu deneyip faydasını gören varsa bize anlatsın gerçekten ya :)cokacimcoookhihoyyyt:içelim:

ben gece yatmadan önce içiyorum bal atmadan 1 su bardagı ılık suya 1 yemek kasıgı elma sirkesihihoyyyt

mrb arkadaşlar bugün çok sinirim bozuldu
bugün bi iş için dışarı çıkmıştım,geldiğimde patronum dedi seni de yorduk
gerçi ihtiyacın da var dedikötükedihüso
sinir etti beni
kendimi salmıştım 1-2 gündür
yine gaza geldim salatamı yiyorum şimdi
çok moralimi bozdu:kızgın:

mrb arkadaşlar bugün çok sinirim bozuldu
bugün bi iş için dışarı çıkmıştım,geldiğimde patronum dedi seni de yorduk
gerçi ihtiyacın da var dedikötükedihüso
sinir etti beni
kendimi salmıştım 1-2 gündür
yine gaza geldim salatamı yiyorum şimdi
çok moralimi bozdu:kızgın:

canım benim onlar konuşacak biz motive olacağız sıkma canını unutma son gülen iyi güler:roflol::roflol:

birilerine sinirlenip azmediyoruz inadına zayıflıyayım da sen de gör diye.kimi patrona inat, kimi arkadaşına kimi de benim gibi kozalağına inat. ama ben ne yapsam yaranamam ,daha önce de 16 kilo birden verdiğimde kozalağımın -sevgili zarif 98 kiloluk eşimin- tek yorumu "biraz süzüldün mü ne? " olmuştu. 54 kiloluk halimi bile alaya alıyodu ki ne yapsam boş...:1no2:

arkdaşlar durmak yok zayuıflıcaz kim ne derse desin patronlar hele bok yesin kozalaklarda salsın kendini biz zayıdlayaıp çıtır olcaz onalr aynı kalcak pes etmek yok zincirleme etkilenir sonra hepimiz ne de olsa birer halkayız değilmiiiiiiiiiiiiii :)))))

yokrumuzfalan cnm bence sen zayfla boşver eşini bende kaynanama inat vermem lazim cnm ama dün böyle diyo ben aynı görüyom seni diyo cadı:oklava:
bende ben biliyom verdiğimi o yüzden kızlar pes etmek yokkaydirigubbakcemile

Back
X