• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Offf geç kaldım galıba:(Bende 4 ay önce dogum yaptım ve şuan 73 kiloyum 65 e düşmek ıstıyorum:)Bir hafta önce rejime başladım 1 kg vermıstım sonra stresten yıne bıraktım:(Sizlerı heyecanla takıp edıcem.Şimdiden başarılar:))

canım hayırlı olsun bebegin allah analı babalı büyütsün benim kızımda 7 aylık dogum kiloları malum ama sen emziriyomusun erken degilmi diyet için yasakkelime

saol canım...

emziriyorum ama zaten cok ağır bir diyet olmıcak bu yüzden.

evde eliptik bisiklet de var.
biraz onunla desteklicem..
bakalım görücez..

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:.fx 15..................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:15 gün..
kullanım süresince diyet yaptınız mı:diyet yapmadın fakat hapı alınca hiç bişi yiyemiyosun bende öyle bi etki yaptı.Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:olumlu bir etkisi yok sadece tokluk hissi ve çok su içirtmesi
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:hapı bıraktıktan sonra iştah artışı ve çok yemek yeme sonucun da verdiğim 4 kiloyu 9 kilo olarak geri almaKullanım süresince kilo verdiniz mi:4 kilo
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:15 gün 4 kilo
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:zayıflamak için ilaca gerek yok
[/QUOTE]

bana soracak olursan kesinlikle bu tarz ürünlerden uzak dur ben çok pişman oldum hayatım boyunca hiç 70 li kiloya çıkmamıştım ama bu zayıflama ilacı yüzünden onuda başardım.:delphin:

slm hatunlar bende busabah erkenden kalktım 45.dak.yuruyus bandında yurudum.sonrada nıvea badyle calıstım sırkelı ballı suyumu+sandoloz sakızımı ve lahana suyumun ıcıne lıman damlatıp ıctım kahvaltıda bogurtlen cayı 1 dılım kepek ekmegı 3 zeytın cok ac peynır ve 1 çorba kasıgı kadar ayva recelı yedım.işe gelıncede cayımı ıctım sımdıde 2 yulaflı bıskuvı ve 2 mandalınamı yıcem su ıcelım kızlar benım 1 lt oldu sımdıden hadı hepımıze kolay gelsın.bu hafta ben hepınızden sanslıyım kılom en cok benım bu nedenle hızlı verıcem:) HEPINIZI SEVIYORUM byby

günaydın arkadaşlar herkezde birgayretvar çokgüzel bende başladım 45dakik yürüdüm kahvaltıda peynir zeytin salatalık domates yeşilçay içtim . ben biraz pisboğazımdır neyapaçam bakalım. a.s.
( adasu beni eklermisincanım kilom76 öptüm.)

Son düzenleme:
ben de redüctil kullan mıştım zararını görmedim 1 ayda 6 kilo verdim hiç zorlanmadan veriyosunuz iştah kapatıyor ve sizi b omba gibi enerjik hissettiriyor ancak bırakınca iştahınız tekrar açılıyor ve yemeye başlıyosunuz iradeli,yseniz bilemem ama ben abur cuburu seviyorum tekrar verdiğim kiloları alıyorum yani çok çabuk alıyorum ama zor veriyorum

19-26 OCAK YARIŞI DİYET YARIŞINDA OLANLAR

adasu..................................74,3

guleysa...............................74

whitehall..............................71,4

muhasebe22........................74

inci478................................72

interhat................................76

serince84.............................71

gamzeleyy..........................75

herseyguzelolacak...............78,5

schmarig.............................72

gamzeleyy..........................75

idealist...............................79,8

aysana...............................71

Elsin...................................70

bhk.....................................75

duygu1912..........................73

misis.................................76

aappllee............................72,3

karakedibu.......................75

Yarışmada Olan Arkadaşlarıma Başarılar Dilerimkaydirigubbakcemile4

Yarışmamız başlamıştır.. :teytey:

Son düzenleme:
kızlar öglen ton balıklı salata yedim sadece siz naler yaptınızyerimseniben

bu arada bugünden itibaren ajandaya neler yedigimi neler yaptımı beden ölcülerimi ve haftalık kilo kaybımı yazıcam bi hafta az verip diger hafta cok verdiysem mesela deftere bakıcam hata ne yapmışım diye iyi bir yol haritam olucak diye düşünüyorum sizede tavsiye ederim a.s.

kızlar oglen yogurdun ıcıne salatalık dogradım yedım demeyın az cunku mısafırım vardı onlarla tuzlu fıstık ve bıskuvı yedım ıste bu yuzden denge olsun dedım oglen bunu yedım.aksamda corba yapıcam yanınada yogurtlu ıspanak.. aralarda 4 mandalına yedım sımdılık bukadar yarın gorusuruz :)

Merhaba arkadaşlar diyet nasıl gidiyor? Ben sabah aç kardınan sandaloz sakızı ve elma sirkeli 1 bardak su içtim.Kahvaltı edemeden hastaneye gittim orada 2 tane tost yedim ve yeni geldim daha bişey yemedim. Akşama balık ve çorba yiyecem biraz sonra meyve yerim başka yemem. Kesin kararlıyım şu kilolardan kurtulacam.Bu arada bende ajanda tutuyorum sabah kilo ve beden ölçülerini yazdım ne yediklerimi zaten 1 haftadır yazıyordum ona devam edecem. İyi oluyor yazınca daha bir azim geliyor kilolar gittikçe. Herkese iyi akşamlar.

Back