• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın nasılsınız bu sabah ben bu gün tartıldım 76 kiloydum 75 kilo olmuşum 1kgcuk vermişim az ama olsun haftaya daha çok vercem inşallah

slm kızlar ben bir kaç gün yokum kilomu bildirmek istiyom benim pc çöktü bakıma gitti bende bu hafta 600 gr vermişim 72kg net kilo veren arkadaşlar tebrik ederim haftaya daha çok gayret edicem inş. hepinize kolay gelsin görüşmek üzere

hepiniz ayni seyden bahsetmisiniz hemen hemen su bal limon karisimi ne birde nasil kullaniliyor biriniz yazar mi acaba optum

birde suradan bakalim 90-100lu kilolarda olsak isimiz ne kadar uzun olurdu degil mi Allah o gruba giren arkadaslarimizin yardimcisi olsun .......... ama simdiki kilolarimiz makul sinirlarda azimle verilecek kilolar bence sakin urkmeyin gobekleriniz sizden korksun ya birde ne yaptim biliyormusunuz deli diyeceksiniz ama cuma gunu diyete karar verdim o gunde carsidaydim jane norma diye bir magza var nasil harika elbiseleri var anlatamam bayilirsiniz oradan kendime bir elbise aldim ama yazlik bedeni 38-40 dogumdan onceki bedenim simdi 42-44 oldum tezgahtar 44 var dedi ama hic orali olmadim eve gelip elbiseyi astim gardrobumun surekli gorebilecegim bir yerine onu evlilik yildonumumuzde giyicem yaza girerken onun icinde yuzuyor olucam kol bilegimede kirmizi siyah karisimi bir ip bagladim tam bilegimin ic kisminada kilomu yazdim koyu kalemle bana diyeti asla unutturmayacak bu iki sey elimi nereye uzatsam kolumdaki ipi ve ic kisimda yazan kilomu gorup elimi neye uzattiysam cekicem ve tabi o elbise ona girmeliyim baska oluru yok yaptiklarim kulaga delice geliyor degil mi ama olsun basaricam inaniyorum

Son düzenleme:
64 den 71e çıktım:(:(
tekrar 61e düşmek istiyorum...
hamile kalmayı planlıyorum ve zayıf başlamak istiyorum o nedenle de sağlıklı bi diyet sürsdrümem gerekli.umarıom hep birlikte paylaşımlarımızla hedefimize ulaşırız

vucut direnişte canım yaa durdu kilo vermem onuda zor verdim neyse en azından azda olsa verdim yaa pes etmek yok :delphin:
kesinlikle bi süre sonra vücut direnişe geçiyo ilk on kilo dan sonra vücut ciddi bir inat içinde oluyo önemli olan yavaş olması değil tememlli gitmiş olması zaten çok hızlı verilen kilolar çok hızlı bir şekilde veriliyo bide belli bir zaman sonra oturmuş yağlar erimeye başlıyo oyüzden kilo verme olayıda yavaşlıyo ama olucak ...eminmi..bebişini öpüyorum ..
cnm benim sağol çok şükür kızım iyi senin kızın nasıl cnm
cnm ben verdiğin şu ödem soktürücüyü yazamadım rca etsem mesaj yazarmısın öptümŞeniz
funda yaprağı,avakado yaprağı,biberiye,kiraz sapı,mısır püskülü,bu karışım bide rezene var bu karışım hem ödem attırıyo hem selülitleri yok ediyo dünkü posta gazetesinde bu karışımı yeşil çayla içerseniz göbek ve basen bölgesindeki yağları daha kolay yakarsınız demiş ...canım inş işe yarar ben çok faydasını gördüm ..

kızlar günaydın nasılsınız bu sabah ben bu gün tartıldım 76 kiloydum 75 kilo olmuşum 1kgcuk vermişim az ama olsun haftaya daha çok vercem inşallah
kız az olurmu ne güzel bir kilo biz 300 gr lardan bahsediyoz ...tebrikler..
kızlar bu kilo çizelgesi nasıl değişiyodu
canım aynı yerden giriyosun aynı işlemleri yapyosun şimdiki kilonuz bölümüne şimdiki kilonu yazıyosun ..yine aynı şekilde kopyalıyosun bu kadar ..

slm kızlar ben bir kaç gün yokum kilomu bildirmek istiyom benim pc çöktü bakıma gitti bende bu hafta 600 gr vermişim 72kg net kilo veren arkadaşlar tebrik ederim haftaya daha çok gayret edicem inş. hepinize kolay gelsin görüşmek üzere

600 gr müthiş ..arada girmeye çalış özletme kendini ...oldumu kolay gelsin hadi öptüm ...
birde suradan bakalim 90-100lu kilolarda olsak isimiz ne kadar uzun olurdu degil mi Allah o gruba giren arkadaslarimizin yardimcisi olsun .......... ama simdiki kilolarimiz makul sinirlarda azimle verilecek kilolar bence sakin urkmeyin gobekleriniz sizden korksun ya birde ne yaptim biliyormusunuz deli diyeceksiniz ama cuma gunu diyete karar verdim o gunde carsidaydim jane norma diye bir magza var nasil harika elbiseleri var anlatamam bayilirsiniz oradan kendime bir elbise aldim ama yazlik bedeni 38-40 dogumdan onceki bedenim simdi 42-44 oldum tezgahtar 44 var dedi ama hic orali olmadim eve gelip elbiseyi astim gardrobumun surekli gorebilecegim bir yerine onu evlilik yildonumumuzde giyicem yaza girerken onun icinde yuzuyor olucam kol bilegimede kirmizi siyah karisimi bir ip bagladim tam bilegimin ic kisminada kilomu yazdim koyu kalemle bana diyeti asla unutturmayacak bu iki sey elimi nereye uzatsam kolumdaki ipi ve ic kisimda yazan kilomu gorup elimi neye uzattiysam cekicem ve tabi o elbise ona girmeliyim baska oluru yok yaptiklarim kulaga delice geliyor degil mi ama olsun basaricam inaniyorum
yöntemine bayıldım iyi fikir aypılabilinir .aslında deniycem ..teşekkür ederim ...canım ..
günaydın benim kilomda bir değişiklik yok hala 72

64 den 71e çıktım:(:(
tekrar 61e düşmek istiyorum...
hamile kalmayı planlıyorum ve zayıf başlamak istiyorum o nedenle de sağlıklı bi diyet sürsdrümem gerekli.umarıom hep birlikte paylaşımlarımızla hedefimize ulaşırız

canım burda hepimiz bilgilerimizi denediklerimizi paylaşıyoruz birde işin motive kısmı varki burdaki arkadaşlar bu konuda resmen usta ...yani herkes aynı dili konuşuyo ...inan çok faydasını görürsün ..ama en büyük olay sensin ..önce beyninde bitir ..a.s.

tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum :hooray:
elsecim sopanı hazırla diyecektim ama merci74 listeyi yapacakmış o zaman sen hazırla canım geçtiğimiz hafta çok fazla dışarda yemek yedik ve maalesef kilom fazlalaşmış üzülerek söylüyorum bu sabah tartıldım 76.400 gelmişim :utangac:
bana sopa da yaramaz kafama birşey geçirmeniz lazım :çok üzgünüm:
dodocum canım benim hoşgeldin :1hug: bak bu gidişle 80-89 kg listesine gidicem galiba :bbo:
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum en güzel günler hayırlısıyla sizin olsun
a.s.

ay ben yine söyleyim ...72.500 maalesef toprak ne yaptın dikkat et olsun salma sakın kendini bu hafta güzel bir program oluştur kendine sirkelen kendine gel ..

Son düzenleme:
bugun yine 77 diyim
arkadaslar dun bir yerde okudum 3500 kalori haftada yarim kilo vermeniz demekmiskafamçokkarıştı
ortalama 1 saat yuruyus 250 kalori yaktigina gore kaydirigubbakcemile2
dietinizden keseceginiz kalori miktari ile yaptiginiz sporu dengeleyerek kilo vermek gerekiyor ki gayette mumkun hadi kizlar isin matematigi bu.:lepi: profesor olacaz profesor

ay ben yine söyleyim ...72.500 maalesef toprak ne yaptın dikkat et olsun salma sakın kendini bu hafta güzel bir program oluştur kendine sirkelen kendine gel ..

canım benim kilon ne güzel kutlarım seni :hooray:
her akşam içtiğim bir fincan ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesini bile çoğu akşam unuttum kuusuuum :utangac:
haklısın kendime gelmem lazım yoksa şutlanıcam burdan :çok üzgünüm:

kız ben giremiyom yanlış kullanıcı adı yada şifre diyo sinir oldum of ya ben niye bişeyi beceremiyom ...:çok üzgünüm:

canım siteye ilk girdiginde sohbete tıkla olmazsa bıkackere tekrar dene mutlaka oluyor öpt canım listeyi sabırsızlıkla beklıyorumCADIARZU

bugun yine 77 diyim
arkadaslar dun bir yerde okudum 3500 kalori haftada yarim kilo vermeniz demekmiskafamçokkarıştı
ortalama 1 saat yuruyus 250 kalori yaktigina gore kaydirigubbakcemile2
dietinizden keseceginiz kalori miktari ile yaptiginiz sporu dengeleyerek kilo vermek gerekiyor ki gayette mumkun hadi kizlar isin matematigi bu.:lepi: profesor olacaz profesor

oh oh bayıldım söylediklerine çok kolay bir taktik kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt

hepiniz ayni seyden bahsetmisiniz hemen hemen su bal limon karisimi ne birde nasil kullaniliyor biriniz yazar mi acaba optum

cnm 1 litre suya 4 yemek kaşği elma sırkesı ve 4 yemek kaşiği bal koyuyosun
sanırım böyleyıdı arkadaşlar yanlişsa düzeltırler
ya bende buğün yaptım tatdı çok kötü kızlar nasıl içiyonuz ya-tatlicadiarzu-

Back
X