Arkadaşlar ya benim her zaman 75 diye bildiğim göğüs çevreme daha bugün baktım ve 70 olduğunu öğrendim. 75 bile bana çok küçük bir sayı olarak gelirken üstelik. Göğüs çevrem bel numarası gibiÜstelik kalçamı ölçtüm o da 88 çıktı görünüş olarak tabi herkesin de canlandırdığı gibi baya baya orantısız. Sanki kalçam kavanoz gibi bedenimi de içine yerleştirmişler aynen öyle duruyo. Kalçamın geniş olması aslında hoş bir görüntü ama sorunum benim sadece üst bölgemin yani göğüs çevremin böyle bel numarası kadar küçük olması ve o iğrenç orantısız görüntü. Ameliyat olup da göğsümü büyütürsem bu orantısızlığın kaybolabilme durumu var mıdır ya. Benim gibi göğüs çevresi olup da estetik yaptıran arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar ya benim her zaman 75 diye bildiğim göğüs çevreme daha bugün baktım ve 70 olduğunu öğrendim. 75 bile bana çok küçük bir sayı olarak gelirken üstelik. Göğüs çevrem bel numarası gibiÜstelik kalçamı ölçtüm o da 88 çıktı görünüş olarak tabi herkesin de canlandırdığı gibi baya baya orantısız. Sanki kalçam kavanoz gibi bedenimi de içine yerleştirmişler aynen öyle duruyo. Kalçamın geniş olması aslında hoş bir görüntü ama sorunum benim sadece üst bölgemin yani göğüs çevremin böyle bel numarası kadar küçük olması ve o iğrenç orantısız görüntü. Ameliyat olup da göğsümü büyütürsem bu orantısızlığın kaybolabilme durumu var mıdır ya. Benim gibi göğüs çevresi olup da estetik yaptıran arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum..
Göğüs altım 70 çıkıyo göğüs hesaplamasında ise 86 oluyo melasefTam meme altından ve meme ucu üstünden ölçümünü yapıp bize bildirirsen yardımcı olmaya çalışırız.
canım benimde aynen bahsettiğin orantısızlık var belim ince ve kalçam normal ama göğüsler yok.geçen mezurayla ölçtüm;
belim 64 kalçam 92
göğüslerim alttan 74 üstten 81 cm..
yani orantısız göğüslerim gelişecekmişte öyle kalmış gibi...70 beden oluyorum çünkü 75 dolgulu sutyen bile tam dolmuyor
Tabi ki meme protezi konulursa orantı yakalanır . Sonuçta şuan bir çıkıntı olmadığı için orantısız algılıyorsunuz memeniz olduğunda bir kıvrım olacak 😉
Ay inşallah canım ya böyle olmasını çok isterim. Sen ameliyat oldun mu
Tabi ki meme protezi konulursa orantı yakalanır . Sonuçta şuan bir çıkıntı olmadığı için orantısız algılıyorsunuz memeniz olduğunda bir kıvrım olacak 😉
Ay inşallah canım ya böyle olmasını çok isterim. Sen ameliyat oldun mu
Ben olmadım araştırıyorum :)
Beni korkutan tek şey dokusu. Yani yabancı bir cisim olduğunun anlaşılması , yumuşak olmaması . Benim için şart değil aslında B cup tam anlamıyla dolduruyorum ama D cup istiyorum kararsızım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Simdi oldu.. ben o olcuyu meme olcun olarak dusundum.. ayni sayiliriz asagi yukari bu sartlarda galiba... Boy 167 kilo 49 kalca 89 bel 63 gogus alti olcum 72 suan gogus olcum 84 ameliyat oncesi 77 idi... 300cc orta profil damla silikon takildi 1 yil once... Goz alisti suan yine kucuk geliyor ama olacak olan en uygun boyutta buydu galiba.. dolastigim 4-5 doktor 210-275 gibi seyler soyledi cc olarak.. 1 doktor 300 dedi diye 3oo taktirdim . Fotograflarim mevcut. Sormak istedigin bir sey varsa yardimci olmaya calisabilirim.Göğüs altım 70 çıkıyo göğüs hesaplamasında ise 86 oluyo melasef
Simdi oldu.. ben o olcuyu meme olcun olarak dusundum.. ayni sayiliriz asagi yukari bu sartlarda galiba... Boy 167 kilo 49 kalca 89 bel 63 gogus alti olcum 72 suan gogus olcum 84 ameliyat oncesi 77 idi... 300cc orta profil damla silikon takildi 1 yil once... Goz alisti suan yine kucuk geliyor ama olacak olan en uygun boyutta buydu galiba.. dolastigim 4-5 doktor 210-275 gibi seyler soyledi cc olarak.. 1 doktor 300 dedi diye 3oo taktirdim . Fotograflarim mevcut. Sormak istedigin bir sey varsa yardimci olmaya calisabilirim.
Aslında soracağım öyle çok şey yok. Bu ameliyat sonucu ne getirirse getirsin ben kabullenip ameliyatı yapmak mecburiyetindeyim. Sosyal hayatı büyük ölçüde engelliyor bunun dışında psikolojim de çok bozuluyo bu yüzden. Bunalım günlerimi bu günlerde çok derin yaşıyorum. Ameliyat olma zamanıma az kaldı çünkü. Gidip doktorla görüşmemi yapıcam. Eğer ki boyut konusunda anlaşabilirsek kabul edicem ameliyat olmayı. Ama nedense bilmiyorum ameliyat olmak beni çok korkutuyor her ne kadar burada okuyup çok memnun olduklarını söyleyen arkadaşlar da olsa. Peki göğüs ölçüsünden şu an memnun musun? Geriye dönme şansın olmuş olsa daha büyük yaptırmak ister miydin yoksa böyle kalması mı tercihin? Foto mevcutsa ekliyorum bu arada
Selam, ben ameliyat olmadan önce göğüs altı ölçüm 75cm göğüs ölçüm (meme ucundan) 80cm cıvarındaydı. İlk ameliyatımı 2010da oldum bana 275cc yuvarlak kas altına takıldı. Beni A cuptan büyük B yaptı 275cc... Geçtiğimiz perşembe 2. Meme büyütme ameliyatımı oldum ve 400cc takıldı 😍 şimdi sonucu bekliyorum.. Yani kesinlikle söylenenden biraz büyüğünü iste.. Doğal dursun, belli olmasın dersen destekli sütyenlere asla veda edemezsin.. Ve belkide benim gibi 2. Ameliyatını olmak zorunda kalırsın
Fotograflar mevcut donem donem koydum.. ameliyattan once 70a-b sert destekli (4. Seviye destek) sutyenler takmak durumundayim suanda 75 b desteksiz kullaniyorum. Boyuttan memnun musun daha buyuk olsa iyi olurdu odemli hali gibi mesala . Eski halini unutuyor insan ameliyattan sonra en buyuk hali kaliyor akilda gogusler oturup kendi halini bulunca keske buyuk kalsaydi diyor.. bunun sonu yok tabii :). Bi buyugu takilsaydi sanirim yine odemli halindeki buyukluk olsaydi diye ic gecirecektim.. vucutta kucuk durmuyor .. doktoruna birak kendini demicem ben cogu arkadaslar gibi.. ben 4-5 doktor dolastim cogu 210-275 dedi.. ameliyatimi yapacak doktor 210-250 arasi deneriz dedi ben 250 den baslayip 300 de kalalim dedim sadece 1 doktor 300 alltinda kesinlikle taktirma dedi diye... 330 u denemis doktorum vucut almamis... Ekleyebilirsin incele fikir olur belki... Herseye hazirlikli olmani da oneririm ben hic ameliayt sureci sonrasi hakkinda bilgili degildim.. bilsem yaptirirmiydim onuda bilmiyorum.iyi ve icine sinen doktor sart ama.Aslında soracağım öyle çok şey yok. Bu ameliyat sonucu ne getirirse getirsin ben kabullenip ameliyatı yapmak mecburiyetindeyim. Sosyal hayatı büyük ölçüde engelliyor bunun dışında psikolojim de çok bozuluyo bu yüzden. Bunalım günlerimi bu günlerde çok derin yaşıyorum. Ameliyat olma zamanıma az kaldı çünkü. Gidip doktorla görüşmemi yapıcam. Eğer ki boyut konusunda anlaşabilirsek kabul edicem ameliyat olmayı. Ama nedense bilmiyorum ameliyat olmak beni çok korkutuyor her ne kadar burada okuyup çok memnun olduklarını söyleyen arkadaşlar da olsa. Peki göğüs ölçüsünden şu an memnun musun? Geriye dönme şansın olmuş olsa daha büyük yaptırmak ister miydin yoksa böyle kalması mı tercihin? Foto mevcutsa ekliyorum bu arada
Mrb bu forumda benden daha zayifi yok herhalde boyum 165kilom 47 48degisiyo az önce göğüs altimi olctum 68cm ben doğal olsun istedim 250cctakildi ben çok begeniyorum büyüklüğünü tam bedenime gore oldu belim ince benimde daha büyük cc istemezdim herkes de cc farkli duruyo 70b oldum desteksizlerle gezmek hatta camasirsiz gezmek muhteşem
bnce bizlerin gözü aç
ben c cup istiyorum d falan artık çok büyük olur. hem sarkma ihtimalide var. bide dışardan çok belli olur her yönden sıkıntı yani
yede merhaba canm göğüs altın 68 cm bayağı ince evet boyunda kısa değil çünkü bence sen bu sebeplede silikonu iyi taşıyorsun.
göğüs üstünden kaç cm peki canım aradaki fark kaç cm oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?