- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Canim 80cm oldu
canım eminmisin aradaki fark 12 cm mi yani?
68 göğüs altı 80 göğüs üstü ama harika görünüyor:)
benimde göğüs altı 74 üstten 81...bigün silikon yaptırırsamda ssonuç seninki gibi doğal olur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 80cm oldu
kesinlikle katiliyorum:)ince bir vucutta d cup bana gore itici goruntu verir.kimisine gore onemli olan dolgun seksi belli olmayan kimisine gore buyuk ilgi cekici olan gogus makbul.tercih meselesi.herkesin gonlune gore olsun.benim 75 a idi.meme dokum var sarkik degil ama kucuktu ancsk yandan ortaya dogru cekistirerek 4 seviyeli dolgulu sutyenlerle mutluydum.su an o halimi bos desteksiz ile yakaladim.c cup oldum.tam istedigim buydu.bazen acaba biraz daha buyuk olssmiydi diyorumama olmazdi.o zamanda alt bedenle ust beden uyumsuz oluyor bikini alirken derdim buyuktu alt 38 ust dolgulu 36 idi.simdi ikiside 38.dolgusuz.yada slimfit gomlek giyemeyecektim regular olunca tadilat olacakti.bunlarida dusunmek lazim.su an beni eskiden ciplak gormeyen asla anlamiyor.cunki dolgulu sutyenli hslim gibiyim.t ki ciplak ken muthis guzel bir goruntuyu goruyorum yada bikini ile muthiss bir durus var.bence onemlisi yakisani bulmak.cekici gogus seksi durus bana gore buyukluk degildi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam, ben ameliyat olmadan önce göğüs altı ölçüm 75cm göğüs ölçüm (meme ucundan) 80cm cıvarındaydı. İlk ameliyatımı 2010da oldum bana 275cc yuvarlak kas altına takıldı. Beni A cuptan büyük B yaptı 275cc... Geçtiğimiz perşembe 2. Meme büyütme ameliyatımı oldum ve 400cc takıldı 😍 şimdi sonucu bekliyorum.. Yani kesinlikle söylenenden biraz büyüğünü iste.. Doğal dursun, belli olmasın dersen destekli sütyenlere asla veda edemezsin.. Ve belkide benim gibi 2. Ameliyatını olmak zorunda kalırsın
Fotograflar mevcut donem donem koydum.. ameliyattan once 70a-b sert destekli (4. Seviye destek) sutyenler takmak durumundayim suanda 75 b desteksiz kullaniyorum. Boyuttan memnun musun daha buyuk olsa iyi olurdu odemli hali gibi mesala . Eski halini unutuyor insan ameliyattan sonra en buyuk hali kaliyor akilda gogusler oturup kendi halini bulunca keske buyuk kalsaydi diyor.. bunun sonu yok tabii :). Bi buyugu takilsaydi sanirim yine odemli halindeki buyukluk olsaydi diye ic gecirecektim.. vucutta kucuk durmuyor .. doktoruna birak kendini demicem ben cogu arkadaslar gibi.. ben 4-5 doktor dolastim cogu 210-275 dedi.. ameliyatimi yapacak doktor 210-250 arasi deneriz dedi ben 250 den baslayip 300 de kalalim dedim sadece 1 doktor 300 alltinda kesinlikle taktirma dedi diye... 330 u denemis doktorum vucut almamis... Ekleyebilirsin incele fikir olur belki... Herseye hazirlikli olmani da oneririm ben hic ameliayt sureci sonrasi hakkinda bilgili degildim.. bilsem yaptirirmiydim onuda bilmiyorum.iyi ve icine sinen doktor sart ama.
Arkadaslar hangi dr.a gittiniz?? Memnunmusunuz?
Canim ben çok narinim fotolardada gördün ya Senin yapinda müsait seninde küçük cc de dolgun ve doğal görünür.canım eminmisin aradaki fark 12 cm mi yani?
68 göğüs altı 80 göğüs üstü ama harika görünüyor:)
benimde göğüs altı 74 üstten 81...bigün silikon yaptırırsamda ssonuç seninki gibi doğal olur umarım
Bak bu önerin çok işime yarıycak gerçekten ameliyat olucaksak bari bir anlamı olmalı bence 400 cc takınca nasıl bir değişim oldu peki?
Asagi yukari olculerimiz ayniymis iste .. fikir olsun birilerine die ekledik iste fotograflari.. zamaninda pek kaynak bulamayinca fikir icin.. az cok yardimi donukur belkiCanım eklemedim ben, foto merak ettim çünkü benim de göğüs çevrem 70
Ben Tuğrul Meral'a gitmeyi düşünüyorum. Bu doktoru da yine bu siteden tanıdım memnun kalmayana pek rastlamadım. Artık bakalım umarım aynısını ben de söyleyebilirim
Selam,
Dun drenlerim cikti ilk kez memelerimi gorme firsatim oldu! Cooook sevdim onlari suan da biraz yukarda duruyorlar ama cok guzeller! Yakinda fotograflarini yuklerim! Sevgiler..
yede fotoğraf paylaşabilirmisin ?
fotoğraflar merakla beklenmeye devam ediyor
Simdi oldu.. ben o olcuyu meme olcun olarak dusundum.. ayni sayiliriz asagi yukari bu sartlarda galiba... Boy 167 kilo 49 kalca 89 bel 63 gogus alti olcum 72 suan gogus olcum 84 ameliyat oncesi 77 idi... 300cc orta profil damla silikon takildi 1 yil once... Goz alisti suan yine kucuk geliyor ama olacak olan en uygun boyutta buydu galiba.. dolastigim 4-5 doktor 210-275 gibi seyler soyledi cc olarak.. 1 doktor 300 dedi diye 3oo taktirdim . Fotograflarim mevcut. Sormak istedigin bir sey varsa yardimci olmaya calisabilirim.
Simdi oldu.. ben o olcuyu meme olcun olarak dusundum.. ayni sayiliriz asagi yukari bu sartlarda galiba... Boy 167 kilo 49 kalca 89 bel 63 gogus alti olcum 72 suan gogus olcum 84 ameliyat oncesi 77 idi... 300cc orta profil damla silikon takildi 1 yil once... Goz alisti suan yine kucuk geliyor ama olacak olan en uygun boyutta buydu galiba.. dolastigim 4-5 doktor 210-275 gibi seyler soyledi cc olarak.. 1 doktor 300 dedi diye 3oo taktirdim . Fotograflarim mevcut. Sormak istedigin bir sey varsa yardimci olmaya calisabilirim.
Mrb bu forumda benden daha zayifi yok herhalde boyum 165kilom 47 48degisiyo az önce göğüs altimi olctum 68cm ben doğal olsun istedim 250cctakildi ben çok begeniyorum büyüklüğünü tam bedenime gore oldu belim ince benimde daha büyük cc istemezdim herkes de cc farkli duruyo 70b oldum desteksizlerle gezmek hatta camasirsiz gezmek muhteşem
Anlamadım canım bende eklisin ve fotoğraf lar ile alakalı bi yorum mu.. Bende orantisizlik diyebileceğim göğüs cebi ni sol ü aşağıdan alması doktorun birde sol göğüs ucunun yukarda ve sola yakın olması sanırım bunda doğal asimetri + kesi yerinin etkisi mevcut.. ekim ayı gibi düzeltme yapabiliriz dedi doktor beklemede hala. Sorunu tam anlamadım sanırımselam canım aynı orantısızlık bendede var sen nezamn yaptırdın ve fotoların ile anlaşılırmı eski ile yeni halin arasındakı fark bana özelden yazabilirsin