70-75 ölçüsünde olan arkadaşlar...

canım eminmisin aradaki fark 12 cm mi yani?
68 göğüs altı 80 göğüs üstü ama harika görünüyor:)
benimde göğüs altı 74 üstten 81...bigün silikon yaptırırsamda ssonuç seninki gibi doğal olur umarım

bende yavaş yavaş büyüttüm sütyenleri kilo almış gibi oldum yani
anlamazlar artık sanırım

Bak bu önerin çok işime yarıycak gerçekten ameliyat olucaksak bari bir anlamı olmalı bence 400 cc takınca nasıl bir değişim oldu peki?

Canım eklemedim ben, foto merak ettim çünkü benim de göğüs çevrem 70

Canim ben çok narinim fotolardada gördün ya Senin yapinda müsait seninde küçük cc de dolgun ve doğal görünür.

Bak bu önerin çok işime yarıycak gerçekten ameliyat olucaksak bari bir anlamı olmalı bence 400 cc takınca nasıl bir değişim oldu peki?

Selam,
Dun drenlerim cikti ilk kez memelerimi gorme firsatim oldu! Cooook sevdim onlari suan da biraz yukarda duruyorlar ama cok guzeller! Yakinda fotograflarini yuklerim! Sevgiler..

Merhaba, benim göğüs ölçülerim de alt 72 üst 76 sizin önceki haliniz gibi yani.. Yakında ameliyatım var henüz boyutu kararlaştırmadık. Ben de küçük olacak diye endişeleniyorum açıkçası, ekliyorum sizi fotoğraflarınız gerçekten bana fikir verebilir.

selam canım aynı orantısızlık bendede var sen nezamn yaptırdın ve fotoların ile anlaşılırmı eski ile yeni halin arasındakı fark bana özelden yazabilirsin

Benide eklermisiniz şuan göğüslerim büyük görünüyor gözüme.fotoğraflarınızı görsem düşüncem şekillenir inşallah bana öyle geliyordur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada ameliyat oldugum zamanlarda hiç boyle düşünmemiştim hatta acaba küçükmu diye bile düşündüğüm olmuştu.şimdi gözüme niye böyle görünüyor bilmiyorum

Yede 250 cc ile 80 cm oldu demişsin, büyük istemediğini soylemissin.bende asagi yukari senin olcundeyim fakat benim 84 ama benim gozume buyuk gorunuyorlar.foto varsa beni kabul edermisin canim ya.ekliyorum seni

selam canım aynı orantısızlık bendede var sen nezamn yaptırdın ve fotoların ile anlaşılırmı eski ile yeni halin arasındakı fark bana özelden yazabilirsin
Anlamadım canım bende eklisin ve fotoğraf lar ile alakalı bi yorum mu.. Bende orantisizlik diyebileceğim göğüs cebi ni sol ü aşağıdan alması doktorun birde sol göğüs ucunun yukarda ve sola yakın olması sanırım bunda doğal asimetri + kesi yerinin etkisi mevcut.. ekim ayı gibi düzeltme yapabiliriz dedi doktor beklemede hala. Sorunu tam anlamadım sanırım

album ile anladım durumu ama inan buyutecek bi sorunun yok bence bendeki de aynı ve doktora bile gitmeyi düşünmüyorum çünkü takmıyorum

son hali olarak kaç beden kullnıyorsun sutyen belli markan var mı mecbur taktıgın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…